Reklama

Telekom rozšíril Magio Go o 35 TV staníc

Do Magio Go pribudlo viac ako 30 nových televíznych staníc, z toho 10 je v HD kvalite. Podľa zistení webu SatelitnaTV.sk zaradil Telekom do svojej mobilnej služby celkovo 35 maďarských televíznych kanálov. OTT služba operátora sa tak ešte viac priblížila k ponuke IPTV služby Magio TV.
Pokračovanie nižšie:

Do ponuky Magio Go pribudli v tomto týždni programy m1 HD, m2 HD, m4 Sport HD, m5 HD, RTL Gold, RTL klub HD, TV2, RTL 2 HD, RTL+, Duna HD, Cool, Film+ HU HD, Film 4, Galaxy 4, Super TV 2, FEM3, Mozi+, Duna World HD/M4 Sport+ HD, MTV HU, Sláger TV, Muzsika TV, Sozorat+, Hír TV, Comedy Central HU, Comedy Central Family HU, Nickelodeon, Viasat 3, Viasat 6, TV 4, Story 4, ATV HD, TV Paprika HU, TV 2 Séf, Prime a Life TV. Prístup k ním majú predplatitelia balíka Maďarský Extra, ktorý stojí 2,99 € mesačne s viazanosťou resp. 3,49 € mesačne bez viazanosti.

Aplikácia Magio Go je dostupná už pre všetky hlavné TV platformy na trhu. Službu môžu klienti využívať na smart televízoroch LG, Samsung či televízoroch s Android TV (Sony, Philips, Sharp a mnohé ďalšie, ako aj set-top boxoch s Android TV), či Magio Go TV boxu od Slovak Telekom na akejkoľvek TV obrazovke. Aplikácia funguje samozrejme aj na mobilných zariadeniach s Androidom a iOS a dokonca aj na PC vo webovom prehliadači. Kompletnú ponuku služby Magio Go môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT.

Magio Go ponúka aktuálne tri základné balíky. Za najnižší základný balík M zaplatia záujemcovia 12,9 € mesačne ( v prípade viazanosti na 24 mesiacov), alebo 17 € bez viazanosti. Stredný balík L obsahuje všetky programy z nižšieho balíka L + niekoľko ďalších staníc. Okrem toho je súčasťou tohto balíka aj všetkých šesť tematických balíkov (Športový, Voľný čas, Hudobný + detský, Dokumentárny, Štýl a fakty alebo Filmový). S dvojročnou viazanosťou zaň zaplatia klienti 17,9 € mesačne, alebo 22 € bez viazanosti. Najvyšší balík XL stojí 22,9 € mesačne v prípade dvojročnej viazanosti, alebo 27 € bez viazanosti. V cene ani jedného balíka nie je však archív vysielania. Za ten si musia záujemcovia priplatiť. Dostupné sú dve verzie archívu Magio Go Basic (1,99€/2,99€) a Magio Go Premium (3,99€/4,99 €). Ceny sa aj v tomto prípade líšia, či je služba s viazanosťou, alebo bez. Pre užívateľov Magio TV a Magio Sat je služba dostupná bezplatne. V tomto prípade však ponuka záleží od hlavnej služby Magio TV či Magio Sat.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Žiaľ len o tv ptogramy v maďarskom jazyku čo pre mňa ako človeka neovládajuceho tento jazyk – nie je prínos ale práve naopak príťaž kedže dochádza zahlteniu kapacity…no musím si však priznať, že nie som taký krásny aby som bol epicentrom sveta aby záležalo len na tom čo chcem JA a práve preto musím priznať že každé rozšírenie televíznej ponuky bez ohľadu na samotný kanál, jeho vysielaciu štruktúru a jazykovú mutáciu je pre niekoho prínosom – sám o sebe. Dúdam že na budúce potešia slovensky hovoriacích odberateľov ich služby.

  2. hej a nadpis daju taky jak keby tam pridali neviem co, sak napiste, ze pridali stanice madarskeho balika uz do nadpisu clanku, clickbait jak svina…

    1. Ale honoráre sa platia za kazdy jeden click, keby uviedli v nadpise to podstatné, tak by nikto viac neclickal a prišli o milióny €….Vždy ide len o peneži,love, peníze. …a ostatné je až posledné!

    2. zakazal by som toto robit, dnes robi readktora a novinara kazdy kto ma v prdeli dieru…

  3. hlavne kvalita sportovych llve prenosov zostava na urovni slabsej SD kvality je to hanba

Komentáre už nie sú povolené.