Reklama

Skylink vyradil ČT Sport. Koniec programu pre slovenských divákov? [aktualizované]

V priebehu dnešného dňa vyradil Skylink zo svojej ponuky pre slovenských klientov český športový kanál ČT Sport. K vyradeniu športového programu českého verejnoprávneho vysielateľa došlo ako v satelitnej službe Skylink, tak aj internetovej Skylink Live TV. Stalo sa tak súbežne so zaradením športovej televízie JOJ Šport do Skylink Live TV. O tejto zmene nás informovalo už niekoľko našich čitateľov.
Pokračovanie nižšie:

Počas písania tejto správy bola na programe ČT Sport aktivovaná na všetkách slovenských dekódovacích kartách geoblokácia, podobne ako doteraz na kanáloch TV Nova či Prima. Navyše došlo aj k vyradeniu programu zo slovenského zoznamu FastScan, ktorý využívajú zariadenia Skylink Ready. Aktuálne tak môžu program ČT Sport HD sledovať už iba klienti Skylinku, ktorí majú dekódovaciu kartu s českým regiónom. Šírenie na družici Astra 3B (23,5°E), frekvencii 12 343 MHz, preto naďalej pokračuje.

Oficiálne sa Skylink zatiaľ k vyradeniu ČT Sport zo slovenskej ponuky nevyjadril. Dôvodom sú však autorské práva.

Doplnené vyjadrenie Skylinku:

Právna kancelária zastupujúca TV JOJ nás upozornila, že niektorí naši slovenskí zákazníci môžu mať prístup k vysielaniu programu ČT Sport. Vzhľadom na to, že ČT Sport nie je súčasťou našej programovej ponuky pre Slovensko, urobili sme technické opatrenia na nápravu nežiaduceho stavu,“ uviedol pre SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva Canal + Luxembourg.

Prehľad programov s geoblokáciou:

Programy nedostupné na kartách so slovenským regiónom13ČT Sport HD, JOJ Family HD, Markiza International, Nova +1 HD, Nova Fun HD, Nova Action HD, Nova Cinema HD, Nova Gold, Nova HD, Paramount Network, Prima +1 HD, Prima HD a Seznam.cz HD
Programy nedostupné na kartách s českým regiónom11DAJTO HD, DOMA HD, JOJ PLUS HD, Markiza +1 HD, Markiza HD, Nova International, Prima PLUS HD, TV JOJ +1 HD, TV JOJ HD, WAU HD a Jojko

Kompletný zoznam staníc jednotlivých satelitných operátorov je dostupný v sekcii Frekvencie. Pre porovnanie ponuky môžete využiť Porovnávač.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Veď ona fakticky ani nemala vysielať na slovensku mali byť iba čt1,2,dečko sa mi vidí

    2. Juraj Červenák
      čt1, čt2 a čt 24… čt:D/art môžu kedykolvek vypnúť

    3. Vlastne ano čt24 namiesto dečka tak je to správne

    4. Juraj Červenák 30.11.2021 o 16:29 :

      Česká televize už dávno dala oficiální povolení k šíření stanic ČT 1 a ČT 2 na Slovensku a na další jejich stanic už ale souhlas nedala. Na základě toho povolení šíří např. Towercom ČT 1 s ČT 2 v Plustelce.

    5. Ono je to tak, pro někoho dobře , pro někoho špatně. Tak to v životě prostě chodí od nepaměti.

    6. Napíš o Tom spôsobe,lebo to bola jediná stanica,ktorú som pozeral skoro stále.Je smiešne sa domnievať,že odstavením TV Joj sme im kontrovali Chudáci celý Skylink,len dvíhajú poplatky a pomaly bude dostupné len STV1 ,ako za komouše.Ostuda!!!!!?

  1. Ďalšia zmena po vyradení Eurosportu. Ostanú len programy made in USA

    1. Presne tak.od nového roku končím s skylink.slubovali zadarmo najprv a teraz pred. Už im nedám ani cent vyhovorky Tv joj je to žumpa .Bali sa konkurencie tak to zariadili.

    2. Áno. Ďalší dôvod na ukončenie kontraktu so Skylinkom. Ale obávam sa, že aj u iných satelitných operátorov to bude podobné.

    3. Na JOJke máme len samé reklami a americké filmové zvratky,Nesledujem!!!

    4. Súhlasím, po zrušení Eurosportu a CT sportu už Skylink nemá význam. Škoda, že ho mám predplatený do septembra.

  2. No, hlavne ze madarsky M4 sport HD v ponuke portfolia Skylinku, ziadnu geoblokaciu nema 😀

    1. Geoblokáciu si ešte pred tuším 4 rokmi vynútil Settele z narkózy a k nemu sa pridal Grega z hnoj… skylink s tým nemá absolútne nič spoločné

    2. Skylink by mal radšej vyradiť joj šport a vrátiť ČT Sport.

    3. Netaraj Juro J…Pretoze ak by Skylink s tym nic nemal, tak CT sport HD nefunguje ani v pay-tv DIGI SK alebo AntikSat. CT sport HD zatial v pohode funguje na slovenskych kartach DIGI SK aj AntikSat. Takze je to ako vzdy, iba a len maslo nenazrateho a predrazeneho Skylinku !

    4. Abonent
      Ja netáram lebo raz k tomu prísť muselo a keď ho vypol skylink tak ho vypnú aj ostatní… je to len otázka času kedy… a to sa týka aj sesterských staníc primy… žiadny operátor tieto stanice oficiálne neponúka v svojej ponuke

    5. Taras Juro J. Kto vypne CT sport HD na karte CT. CT sport HD mne v pohode na CT karte funguje a nemusim platit nikomu nic !

    6. Mne sa tu nechce s vami doťahovať lebo pravdu nemáte… ale predsa tak ešte raz, čt sport nemôže na Slovensku vysielať kvôli licenciám a autorským právam a žiadny operátor ho oficiálne ani nikdy neponúkal, rovnako aj čt:D/art – je len otázkou času kedy vypnú aj ten, takisto sesterské stanice primy… to, že ešte vysielajú tak len preto, že to vedúce orgány daných tv tolerujú… skylink dostal pokyn od jojky alebo českej televízie aby čt sport na Slovensku vypol… ja si spomínam, že keď prišlo k vypínaniu českých staníc prvý krát, tak práve skylink voči tomu ostro vystúpil a o pár mesiacov neskôr dal do ponuky český balíček, ktorý musel zrušiť lebo nova sa skylinku začala vyhrážať súdnymi žalobami

    7. Juro J. Vela pises a nevies nic! Podla Tvojej vymyslenej geoblokacie preco na Skylink Sk kartach nefunguje tv stanica seznam.cz a na kartach DIGI SK funguje. Takto to bude aj s tv stanicou CT sport HD. Uz viac netaraj a nedrystaj!

    8. Máte už v tých vašich gebuliach fakt nasranéo dopč?! CT sport kvôli autorským právam na Slovensku vysielať nikdy nemohol, to že vysielal tak len preto, že to niekto doteraz toleroval… neporovnávaj to s nejakou hlúpou seznam.tv

    9. Juro J. Preco je potom mozne prijimat na Skylink Sk kartu madarsku tv stanicu M4 sport HD. Pre cesky CT sport HD geoblokacia plati a madarsky M4 sport HD geoblokacia neplati? Jednoducho je to nefer hra Skylinku voci SK abonetom. Jednoducho Ty nic nevies a mas v tom total hokej 😀

    10. Ale ma Liga Majstrov počas LM už je blokovana ta M4 SPORT. Škoda toho ČT ŠPORT rad som si pozrel zápasy CZ na MS v hokeji keď naša RTVS vysielala SK team.
      Dúfam že je JOJ spokojná ludia sa sťažovali na komentár tak dostali odplatu. Do teraz to nikomu nevadilo ale v USA môžu vysielať programy z celého sveta a tu nemôžu vysielať ani České TV.

    11. Aj maďari by vadili keby 100% Slovenska rozumelo maďarsky… o geoblokáciu sa postaral Settele a Grega ešte pred 4 či 5 rokmi kedy vypli novu a primu len preto aby zvýšili sledovanosť…a vtedy sa aj čt vyjadrila, že súhlasí so šírením kanálov čt1, čt2 a čt24… odvolávajú sa na autorské práva a licenciu… v podstate je zákon a právo na ich strane… lenže to by musela platiť geoblokácia aj na ostatné štáty len sa to toleruje lebo je to na hlavu

    1. Nemusi Dano, pretoze su aj ine platformy kde CT sport HD na Slovensku v klidku funguje…Je to iba dalsia hra Skylinku ako pozdvihnut pocet abonentov registrovanyh na CZ Skylink kartach…

    1. Áno vyradiť joj šport.ty komentátori sú dám úplne……

  3. Dano 30.11.2021 o 16:44 :

    Nemusíš si najít Čecha, klidně stačí Moravák a nebo Slezan.

    1. Aby ste boli v obraze tak ct šport vypol aj Slovanet už pred 2 dňami tak niečo sa asi deje

    2. Je to pravda. Registruj si Česku kartu a máš všetky české programy. Slovenské nestoja za nič. Ja sledujem CT šport často a spomínam si na jedno vyjadrenie českého komentátora Roberta Zárubu keď povedal ze majú vysokú sledovanosť aj vďaka Slovenským divákom. Toľko.

  4. Po zrušení eurosportu 1 a 2 ďalšie sklamanie. Pre mňa posledný klinec do rakvy. Idem hľadať nového operátora.

    1. Milan, CT sport HD najdes v pakete „Pre zaciatok“ za 0,99€/ mesiac, u SAT pay-tv AntikSat na orbitalnej pozicii 16E. Karta AntikSat v cene 2,-€ z NAY shopu, funguje v ktorejkolvek UNI citatacke STB. Aktivacia karty je na rozdiel od Skylinku v AntikSate bez predrazeneho poplatku…

    2. Aj pre mňa. Konkurenčný boj. Keby ostal ČT sport – kto by pozeral JOJ sport ?

    1. Eurosporty HD, CT sport HD a ine sportove tv stanice najdes v pakete „Rodinna Zabava“ za 3,95€/ mesiac, u sat pay-tv AntikSat 😀

  5. Aj ja pozriem na iného operátora… Ani ne informujú cez sms, jednoducho vypnú… Hm

  6. Prechod inde nepomôže. Ak ČT Sport zrušil Skylink. Spravia to aj ďalší.

    1. V klude staci CT karta a netreba platit ziadnu pay-tv…

  7. Vyradenie CT šport toto ste dovolili až moc. U mňa Skylink skončil a najvyšší čas vás zrušiť. Pohár trpezlivosti pretiekol!!!

  8. @ Zero 30.11.2021 o 17:29 :

    No nevím jestli to udělají aj další.
    °W má do
    Např. DIGI TV z 0,8°W má do včilška Seznam CZ a u Skylinku už není dost dlouho (nevím jak už dlouho a možná to už bude aj rok).

  9. CT Sport – to je velká kvalita .
    Joj šport – mal Skylink vyradiť , to je odpad .
    Ludia ktorý podnikaju v mediach sa hraju na to , že sme už zahraničie . Ja česky rozumiem , ked si platím športový balík tak chcem to pozerať , no nie . Nepotrebujem slovensku verziu Tv kanálu a reklamy ma nezaujimaju .
    Verejnopravne Tv kanály CT by mali vysielať síce platené ale bez vysielacích práv pre Slovensko teda volne.
    Skylink ste ma sklamal .

    1. Už som to písal zo Skylink končím,sú iné možnosti ako pozerať SAT.televiziu a dokonca za darmo.Treba trocha popozerať po nete.

    1. Nie, tancuje sa podľa nôt zahraničných vlastníkov „komerčných tv“ vysielajúcich z územia SR.

  10. A.. Mne sa zdá, že je to nekorektné správanie sa Skylinku voči zakaznikom, kt. si zaplatili balík programov, a oni jednoducho vypnú 2,ci 3 programy bez upozornenia a ospravedlnenia… Maju na to vôbec právo? Pozrieť sa treba na obch. podmienky… A uvidíme, čo ďalej..

    1. @ JuroE46 30.11.2021 o 18:40

      „Ešteže ich EU donútila zrušiť geoblokáciu aspoň na územie EU.“

      Trepeš dve na tri. EU nic nedonutila a aj např. RTVS blokuje a má na Moravě geoblokáciu, nebo to podle tebe není území EU? Vždyť si tu nepustíš od RTVS ani jejich hlavní zprávy a tam jsou snad podle tebe nějaké autorské práva? A to samé je tu aj u stanic od JOJ.

    2. Možno, keby ľudia reagovali na tento podvod na zákazníkoch odchodom k inému satelitnému operátorovi, zbadali by sa.

    3. Marek
      Skylink velmi dobre vie, ze im klesa pocet zakaznikov, pocet aktivnych kariet.
      Mysli si, ze zaradenim anglickej PL sa k nim ovecky vratia. Ja si myslim, ze to nebude ziadne terno, teda pocet zakaznikov, ktori im zacali odchadzat po zruseni serpo, Eurosportov, Discovery… uz nikdy nedosiahnu.

  11. Určite sa dajú tie veci obchádzať. Zapnúť si VPN ku a apku ČT. Alebo si zohnať inú kartu. Takto mám už ORF keď chcem pozerať lyžovanie. Cez VPN pozerám zas Ligu majstrov cez Magio. Ale otravuje to dosť stále meniť karty či zapájať a vypájať ďalšie káble ku TV. Ja osobne by som tých právnikov všetkých zavesil niekam. Ešteže ich EU donútila zrušiť geoblokáciu aspoň na územie EU.

  12. Jedno nechápem Skylink je jedna banda u nás aj v Čechách a robia takéto nezmysli nám vypínajú Čechov a tam naopak.Vsak keď poskytujú službu ľuďom je to ich vec.Nech aj Jojka,Markíza vydá svoju platformu na prijem a uvidíme kto ich bude chcieť?Asi nik.Alebo je to veľký biznis a tak sa dohadujú kto čo urobí.Za všetkým sú iba peniaze.

  13. Vyradili ČT sport ? vyradím aj ja 3- karty už ma dožrali smradi

  14. Dve karty Skylinku som už vyradil , na rade bude tretia , sila

    1. ..s linuxom ano! Avsak Ty si ako linux nemehlo mozes tak pozerat maximalne z okna ako bonzacky invalid 😀

  15. Čt sport vysielala aj nasich nohejbalistov, co nase neskutocne televizie nedavali ani v sportovych spravach. A teraz toto. Čiste svinstvo.

  16. Tak to sem hodně sklamaná.čt šport sem rada koukla,fandím biatlonu,a ešte k tomu že blíži olympiáda,tak to ste mně hodně sklamali,žijú na Slovensku,Eurosport a teďka toto.asi končím s tomto operátorom.

  17. Takze si to ujasnime. Do ponuky nam pribudla Hnoj SPORT, kde je program dost ubohy. Kedze je zatial minimalne sledovany a nik o nom nevie, pretoze si tento shit necha Hnojka poriadne zaplatit. Tak sa zrodila myslienka zablokovat tv kanal, ktory je sledovany a ma aj velmi vysoku kvalitu profesionality. No a sluzba s nazvom ShitLink im to zozrala. A to aj napriek faktu, ze neponuka v podstate nic, cim by oproti CT Sport bola v lepsej pozicii. Za mna dvojite sklamanie. Za mna, uz par rokov ani neviem, ze televizie, s predponou Slovenske, vobec su. Po druhe, uz rok som spokojny, ze nemam tu tanierovu sluzbu, ktora upada z mesiaca na mesiac. A len tak mimochodom, zaplatit na jednu pripojku za programy Narkoza (aktualne) 0,80€ od buduceho roka tusim 1,40€. Programy Hnoj aktualne 0,60-0,80 a sledovat reklamy….hmmmm….sme na tom asi dost uboho. Za mna su tieto tv skor platenym odvarom, ktory by nemal byt vobec v zakladnej ponuke. Ale hold, ked maju operatori v gatiach….

    1. ČT Sport a spolu s ňou aj ČT1, ČT2 a ČT art patria k tomu málu, čo sa dá z ponuky Skylinku sledovať. Ak si niekto myslí, že si zrušením konkurenta zvýši sledovanosť svojej televízie, je na omyle.

    1. Nevravím, že Joj Šport je nanič, ale 1. hokejová liga SR nebude lepšia ako česká extraliga. Reprezentačné podujatia v hokeji tiež do MS 2024 nemajú, naopak ČT sport stále + (EHT, MS20). Zo zimných športov okrem alpského lyžovania nič. Žiadny biatlon, skoky na lyžiach, bežecké lyžovanie, severská kombinácia, boby, sane, skeleton, krasokorčuľovanie, rýchlokorčuľovanie… ČT Sport to má. MS/ME v halových športoch sú na ČT Sport bežne. Takže zatiaľ to nie je adekvátna náhrada. Mohol to byť dobrý doplnok k ČT Sport, rozhodne nie náhrada. A to nevravím o množstve reklamných prestávok a otrasných komentárov. Jurko cez víkend „exceloval“ pri alpskom lyžovaní s Killingtonu.

  18. Malo to byť všetky české televízie vypnúť sú Slovenska v setky operátori české televízie aby boly viac sledovanosti slovenské televízie

    1. A inak to máš v hlave v poriadku, či ty si veľký narodovec aj s veľkým IQ predpokladám podľa toho čo si tu vypotil!

  19. 100% FUNKČNE RIEŠENIE: Tí čo máte skylink, tak dajte do setoboxu vyhladať frekvenciu s nasledovnými údajmi: 12344 Mhz, polarizácia H, sym. rychlost 29 900. Toto sú údaje z webu skylink.cz a skutočne mi čt sport HD funguje.

    1. Milan vďaka za radu, spravil som scan a u mňa funguje, možno tým ze mám „správne“ , ale dík.

    2. Zdravim.
      Tuto frekvenciu som v zozname našiel, ale aj tak mi nejde CT Sport.
      Mate nejaku radu?
      Co som zrejme urobil zle.?.
      Za odpoved vdaka

  20. Takže takto.Už mám plné zuby celého Skylinku.Eurosport preč,Discovery preč,dcére zrušili MTV dance,teraz mne ČT sport.A ako náhrada béčkové sprostosti od produkcie Canal+ ktoré nik nepozerá.Toto som potreboval aby som sa dokopal konečne od januára zmeniť TV operátora a rozlúčiť sa so Skylinkom.Len tak ďalej.Ide im to dobre.

  21. Slovensky šport na slovenskych kanaloch ani nemaju čo davat keď sa človek pozrie lepšie za hranice tak su tam lepšie ligy je tam viacej sportovych sutazi ako na slovenskych kanaloch

  22. Hanba, posledný klinček do rakvičky skylinku,prišiel čas na zmenu

  23. Joj šport nemal sledovanosť pri SP v lyžovaní, úbohý komentár, každý prepínal na ČT šport, tak si to jednoducho zariadili.

    1. Zdravím, přesně tak, Čt byla pro joj sport nepříjemná konkurence.

  24. Toho drzého „Okuliarnika Kolibského“ nakopať do gulí a poriadne … O Glisnikovi sa ani nevyjadrujem – Skylink je smetie už dlhodobo…

    Na Telekome („klasickom“ Mágiu cez IPTV ale aj na Mágio Go) mi ČT Šport stále funguje… A predpokladám, že aj u zvyšných operátorov (okrem spomínaného Skylinku).

  25. Pre 5er95bb : Martico – kablová tv a internet v Martine je vypnutá CT Sport HD , hanba .

    1. A vies vobec odkial berie nasa spolocnost signal tv stanice CT sport HD a potom ho nasledne distribuuje do svojej optickej siete v MT?

  26. Keby bolo na jojke a markize tak by vyradili vsetko co hovori po cesky este stastie ze pozeram madarske programy.

    1. V nemecky hovoriacich krajinách to nikomu nevadí že rakúšana pozerajú nemcov a naopak.

    2. Frki
      Ale iróniou je, že za tieto nezmyselné blokácie môže ten vyžratý Rakušák Settele z narkózy

  27. Este stastie, ze tychto nenazranych sracov, ktori by mali platit NAM za sledovanie ich tupych reklam kazdych 10 minut uz aj v ich televiznych novinach, mozem zvysoka osrat. Keby som nechal na streche ten svoj antenny system tak by som mal zadara skoro 60 tv cz sk hu at programov doteraz. A to uplne zadarmo. CT sport bez problemov samozrejme tiez. Skoda slov.

  28. Ja si platím Česku verziu v Lepší.Tv a môžem sa vysrať na SVK kanály tam mi idú aj všetky stanice Novy,Primi,Nova Šport za 199czk

  29. Čítam len chvíľku, ale žasnem nad tým ako Juro J. sa snaží presvedčiť o tom ako má pravdu a ako všetko vie. K samotnému vyradeniu ČT športu môžem povedať len toľko že by som ho u svojho operátora kľudne rešpektoval ak by bol spojený so zaradením JOJ ŠPORT kanalu. Nehovorím, že som st ČT šport občas nepozrel avšak tento tv. program nepovažujem za hodnotný a pre slováka obsahovo prínosny program.

    1. Marián
      Čítam toľko, že neverím vlastným očiam koľko zadubencov sem píše šak „leboSkylink“ … ešte raz, čt sport nikdy nebol oficiálne v ponuke žiadneho operátora… samotná česká verejnoprávna tv, vyhlásila ešte v čase keď vypli všetky kanály novy a niektoré kanály primy, že na území Slovenska z okruhov verejnoprávnej tv môže vysielať iba čt1, čt2 a čt 24…. čt sport a čt:D/art kvôli autorským právam nie a čo sa týka sesterských staníc primy – tie môžu prestať vysielať na Slovensku kedykoľvek… a ešte nakoniec Česi platia koncesionárske poplatky v prepočte 7€/mesiac, takže pre samotných Čechov to nebolo a nie je fér… ale tu zadubenci, ktorí si nevidia ďalej od nosa budú stále nadávať… veď zmeňte operátora, nikto vám nedrží pištol pri gebuli s tým aby ste platili skylinku

    2. Proti gustu žiaden dišputát, sa hovorilo 🙂 Každý ma latku nastavenú niekde inde. Hehe

    3. Sam si zadubenec Juro J…Pretoze mne staci obdoba slovenskej karty RTVS od Syklinku, prekonvertovana CT karta. Pretoze na tejto karte ziadny Skylink CT sport HD nevypne 😀 A nemusim platit nikomu nic!

    4. Ako ja fakt nechápem, ak chcem obísť geoblokáciu a sledovať čt sport, novu, primu tak si ten spôsob nájdem… ale oficiálne čt sport nikto nikdy neponúkal ani ponúkať nebude… a redakcia aktualizovala článok, kde právna kancelária TV JOJ na toto upozornila…. hádam nie je nikto taký naivný, že upozornila na toto iba skylink, že? Bude ho musieť vypnúť každý operátor, kto bude chcieť sledovať čt sport, tak si spôsob nájde

    5. Tára tu 90% diskutujúcich… viac sa o tom baviť ani nebudem

    6. Akurát kým Joj Šport nebudú mať Digi a Telekom, tak tí zatiaľ môžu vysielať ČT Sport, za nimi logicky zatiaľ žiaden jojkársky oný nebol. Nemajú to prečo vypínať, ČT o to nežiada. A hlavne mýli si aj expert Juro. Iba ČT1, ČT2 a ČT3 tu môžu vysielať údajne. ČT24 tiež nemá, ale vysiela FTA.

    7. @CABAL, JOJ sport HD prijimam cez AntikSat 16E a tv stanica CT sport HD vynuta nieje…V pohode funguje CT sport HD, Eurosport 1HD, Eurosport 2HD, Sport 1HD, Sport 2 HD, Arena sport 1 HD, Arena sport 2 a ine sport tv stanice…Platim 3,95 €/ mesiac a Skylink je cenovo oproti Antiku hodne drahy!

  30. Ide Skylinku karta. Oni snad robia vsetko preto aby ludia sli cez rusakov a cinanov.
    Skoda, ze otocenim taniera pridem o nemecke, rakuske a spanielske stanice. Inak by som uz davno otocil na Telekom a dovi dopo.

  31. Juro J netrep…Si hodne naivny ak si myslis, ze CT sport HD vypne kazdy slovensky operator :D. Som vsak len zvedavy, ako na ceskych Skylink kartach bude fungovat od 20.12.2021 tv stanica RTVS Sport HD…Alebo tam geoblokacia platit nebude?

  32. Toto už fakt jojka pohnojila,toto sa im vrati šmejdom nenažranym

  33. idem si po popcorn , milujem ked sa hada clovek z fachu s nejkym tarajom, co sa ohana vecami co mu povedal jeho kamarat co to ma od kamarata. Ked to zrusil Skylink, dalsi bude uz len v sore vypinat tiez

  34. Juro J má pravdu.. to, že čt sport na Slovensku vysielal tak len preto, že to čt tolerovala.. jedná sa autorské práva a licenciu, ktoré sú určené iba pre územie ČR. Ak právnici z jojky poukázali na tento fakt, tak skylink nemal na výber a ostatní operátori ho vypnú takisto… to, že si pár jednotlivcov nájde cestu ako toto všetko obíde už je vec iná

  35. Tento provider si doslova robí čo chce a kopec ľudí mu to stále žere. Mnoho ľudí sa zariadi po svojom čiže milý Skylinku, tvoje čachre Ti nepomôžu.

  36. Najskor bezplatne,potom platit,vymenit pristroj kvoli hd ,vymenit pristroj kvoli starsiemu sifrovaniu.Hocikedy vyradia programi/ct4,eurosport/,teraz prisli o tri karty ,ktore uz nepredlzim

  37. Podavam trestne oznamenie za zavadzanie Platil som balik s progranmi

    1. Mozes sem dat link kde si budeme moct stiahnut taketo oznamenie, aby to mohli podat aj dalsi ludia? Ak nas bude viac mozno sa nieco zmeni. Ja nemam pravnicke vzdelanie.

    2. niekto ti garantoval zoznam stanic v ponuke ? neblazni, zober transparent a chodte protestovat pred jojku…

  38. Vladimír jsi na Slovensku zrušiť Magio Digi Sledovanie tv CT šport Skylink nemá záujem hovoria budete môcť RTVS Šport tak Když platím tak chci kvalitu

  39. Som skutočne veľmi sklamaná z vyradenia stanice ČT Sport. Všetky zimné športy som pozerala
    na tejto stanici cca. 15 rokov a z mojej strany vysoká spokojnosť. Škoda, preškoda.

    1. @Pavla, zaobstaraj si CT kartu. S touto kartou Ti bude CT sport HD fungovat, bez Skylink mesacnych poplatkov. Ak si nemozes zadovazit CT kartu, tak zmen operatora a prejdi ku SAT pay-tv AntikSat. Pretoze Ti v AntikSat-e okrem mnohych zakladnych slovenskych a ceskych tv stanic, bude fungovat aj CT sport HD z orbitalnej pozicie 16E za 0,99€/ mesiac.

    2. autista
      Si si isty, ze Antik tiez nevyradi po novom roku CT Sport?
      Ja by som Antik ani ineho SK operatora pre prijem CT Sport nedoporucoval.

    3. @igor, nicim som si nie na 100% isty! Napriek tomu ma mesacne 0,99€ za pay-tv AntikSat nezruinuje. Toboz ked si platim paket Premium od DIGI SK a taliansky TivuSat. Na obcasne pouzitie na chate mam CT kartu & RTVS kartu a v neposlednej rade SK&CZ terestrika mi tiez nieje cudzia 😀
      Ak uz nahodou niekedy budem chciet pozriet CT sport HD, tak s CT kartou snad uspejem vzdy. Predrazeny nenazraty Skylink ma u p*dele!
      Mozno vsak prehodnotim prijem Skylinku, ak bude mozny prijem Premier league v rozliseni UHD…

    4. Robo
      K takým tupcom ako ty mi to nedá…. ešte raz a potom si budem myslieť o tebe, že si naozaj debil s iq 50… na Slovensku čt sport nikto z operátorov nemal nikdy oficiálne v ponuke, to že ho operátori šírili, tak len preto, že to vedenie čt tolerovalo… jojkárski právnici nato upozornili a skylink ho pod hrozbou niekoľko miliónovej pokuty vypol…. a spravia tak aj ostatní… otázka pár dní

    5. @Juro J, otazka par dni? No, ked si vsade bol a vsetko videl, tak napis presny datum vypnutia CT sport HD u vsetkych SK sat operatorov!

    6. Presne tak aj já, kvalita komentátorov aj prenosov na vysokej úrovni, to čo predvádzali niektorí komentátori na RTVS sa nedalo pozerať no a teraz slávny JOJ šport, totalný prepadák, preplatili práva na prenosy lyžovania s Vlhovou, ale to sa nedalo pozerať, istila to ČT sport a veľa ľudí pozeralo radšej na Eurosporte, JOJ schytala veľkú kritiku a podľa mňa odtiaľ vietor fúka, zatlačili na Skylink aby vyradili priameho konkurenta, no budeme musieť pozrieť alternatívne zdroje a odhlásiť kartu !

    7. No na Mečáka sa nem dá ani okukovať ani očúvať…

    8. Presne tak, pozeral som hlavne zimné športy a úplná spokojnosť. Neviem koho bude zaujímať ten bembinton na joj tv. Škoda prenosov z diaľkových behov visma ski classics svýborným komentárom. Asi sa budem musieť zamyslieť ako ďalej .

  40. @Juro J, ty si tu najvacsie ovcove taradlo, ktore vobec nic nevie…iba dookola melies hluposti.

    1. Ty máš tiež iq 50 keď nechápeš, že čt sport kvôli autorským právam vysielať na Slovensku nemôže? To, že sa tak dialo a ešte deje je len preto, že to vedenie čt toleruje… veď sa nechovaj jak prije*aný

    2. A co take zle pise akoze? Pozri hociaky prispevok Skylinku na FB, tam im ludia nadavaju pod kazdou reklamou na nejaky blby serial, kazdy comment je hate za zrusenie Eurosportov/Discovery.
      Si myslis, ze len tak zo srandy si Skylink povedal, vypneme CT sport nech nas hejtuju este viac?

      Madarska M4 Sport je pocas priamych prenosov na Skylinku cierna. To by CT sport museli ciernit Xkrat za den, tak to stopli uplne. Nemaju dohodu o sireni, porusuju autorske prava. Po spravnosti by to mali urobit vsetci. Ale urobia, az ked ich oslovi Joj / Markiza a pohrozia.

  41. Juraj J, to že opäť píšeš svedčí, že si nestojíš za slovom a čo povieš nemá žiadnu váhu a to svedčí o tvojom ig 50. Kľude Skylink mohol blackout-ovať niektoré zápasy na ČT Sport a ďalej ho vysielať.

    1. Ja, že si nestojím za slovom? Ja len nemám rád keď niekto evidentne trepe a je skalopevne presvedčený, že má pravdu….

  42. Joj šport namiesto toho, aby sa snažila získať divákov kvalitným vysielaním to dosiahne vydieraním. Aké šikovné a oveľa jednoduchšie nie?

    1. No takto Jojka divákov nepritiahne. Práve vo štvrtok večer 2.12. som pozeral Davis cup. V druhom sete dovi dopo, prepíname na mužské lyžovanie a tí čo chcú pozerať tenis majú smolu.
      Nakúpia práva a potom to nestíhajú vysielať. Takto môžu len naštvať ľudí a nie zvyšovať sledovanosť. Fakt amatéri!

    2. Aké vydieranie? Tv joj si chráni svoje vysielanie práva

  43. V celej EÚ by nem mala existovať žiadna GEO blokácia. Malo by byť povelené šírenie všetkých staníc a nie ako pipnú na Kolibe alebo ako pipne 120 kg baleťák z Kessel Buntes.

  44. Môžu sa hanbiť! Najprv zrušený Eurosport som nahrádzal aspon čiastočne ČT sport. Kvalitné komentovanie,či biatlon alebo alpské lyžovanie.A teraz čo mám robiť? Aj Vlhovú som radšej pozeral na ČT šport ako na Joj šport.Je to vrchol amaterizmu, či v komentovaní alebo v prenose. Dnes som si chcel pozrieť v kľude alpské lyžovanie, akurát som sa rozčulil, počas prenosu pustia reklamy alebo skočia na tenis, akurát keď mali ísť najlepší lyžiari. Celé zle, nič hnusnejšie som ešte nevidel. Poraďte ako získať ČT sport, lebo ma fakt vystrie. A tým blbcom zo Skylinku napíšem, že s nimi končím! Počkali, kým v novembri uhradíme poplatky a potom urobia toto…

    1. čt sport si už legálne nepozrieš…. a keď ho zrušil skylink, tak ho zrušia aj ostatní

    2. @Stefan: presne tak, ku kazdemu providerovi ked nabehne Joj a zacne sa stazovat, okamzite budu musiet CT Sport vypnut. Bohuzial.

    3. @Stefan, čt sport si už legálne nepozrieš…. a keď ho zrušil skylink, tak ho zrušia aj ostatní. NAOZAJ?
      Ked Skylink kedysi podobne vypol tv stanicu seznam.cz na slovenskych Skylink kartach, tak doposial tato tv stanica stale funguje na kartach nagra DIGI SK z orbitalnej pozicie 0,8W 😀

    4. Preklop si svoju Skylink kartu na český región. Síce ti nepôjde Markíza a Joj a ich klony, ale budeš mať všetky české programy, vrátane ČT Sport, Nova Cinema a pod. Platiť môžeš v pohode v eurách.

    5. Vďaka Bohu za pozemné vysielanie a že bývam na mieste, kde chytám kvalitne aj české televízie a práve pozerám beh na lyžiach na čt sport HD a kvalita veľmi dobrá, možno keď sa ešte pohrám s natočením antény tak to bude ešte lepšie!

    6. @Kamil, a hlavne ze nebude mat v buducnosti s preklopenou ceskou Skylink kartou, RTVS sport HD 😀

  45. Je to naozaj úbohé vypnúť ČT sport bez upozornenia. Kvalitná stanica s kvalitnými komentátormi, široké spektrum športov. So Skylinkom končím.

    1. Ja končím s programami TV JOJ, vymazávam si tieto programy z programového listu v mojom TV.

    2. Odporúčam SKYLINKU nech vypne aj TV JOJ a celú tu ich nepodarenú skupinu kanálov. O nič nepríde, väčšiu ranu ako keď vypli ČT Sport už nemôžeme dostať !!!

  46. Sa bavím ako sa tu pár tupcov odbavuje na Jurovi. Česká verejnoprávna televízia nemá zakúpené vysielacie práva pre územie SR, za čo český divák platí koncesionárske poplatky 7€ mesačne a Slovák, ktorý českej tv neplatí ani cent by to chcel sledovať zadarmo…. heheh…. ja už sa ani nečudujem, že to v tomto štáte vyzerá tak ako vyzerá, keď čítam túto diskusiu

    1. Sam si tupec ak su pre Teba ostatni tupci. Pretoze staci Skylink kartu prekonvertovat na kartu CT. Takto funguju vsetky ceske verejnopravne tv stanice vratane CT sport HD, bez platenia mesacnych poplatkov nenazratemu Skylinku. Kazdy Slovak ma za 70-rokov spolocneho statu s Cechmi ak nie rodinu v Cechach, tak znameho na koho svoju Skylink kartu prekonvertuje na kartu CT.
      No, kto bude chciet viac tv stanic okrem ceskej verejnopravnej televizie gratis s kartou CT, tak si zaplati cenovo racionalny AntikSat. Je sice nasledne potrebne na 90cm antene instalovat multifeed 16E+23E a STB s UNI citackou pre Antiksat & CAM s kartou CT. Je to do buducna vzdy vsak rozumnejsia volba ako stale pchat peniaze do nenazrateho Skylinku. Pretoze nikto nevie, co zas Skylink vyvedie 😀

    2. heheh… čakal som podobnú reakciu od retarda tvojho kalibru… tu sa nebavíme o tom ako si kto zabezpečí príjem stanice čt sport cez cz kartk si spôsob nájdeš… bude pi*ovať aj keď vypnú prima zoom? Lebo to sa môže takisto stať zo dňa na deňu ale o tom, že na slovenských kartách nikdy nebol čt sport oficiálne v ponuke… tak sa sťažuj u riaditeľov jojky, markízy a ich právnikov, ktorí toto všetko začali ešte v čase keď vypli stanice novy a hlavnú stanicu primy, ktoré ak chceš sledovať tak si spôsob nájdeš

  47. Pred mesiacom som zaplatil kartu na rok a oni vypnu ctsport co som najviac sledoval su to zmrdi a nikoho neinformovali potichu zo dna na den prašivci.

    1. Ak mas zaujem mozes im zavolat poziadat o vratenie, povies dovod, vratia peniaze, kartu zrusia, pekne sa podakuju.

  48. Je to správne mať Slovenské tv keď ste na Slovensku to je normálne ďalej je Eurosport Germany na Skylink a ČT šport ide dvb-t voľne na západ sk asi tak

  49. Žiaľ, práve som zaplatil na ďaľši rok. Posledný krát.
    Sledovať JOJ šport je len pre masochismov.
    Zaplatil som si Eurosport a teraz mám čas na hľadanie náhrady za Skylink.
    Inak, ak by niekto hľadal, jestvuje možnosť cec ukrajinské služby 🙂
    Kto hľadá, nájde.

  50. Karolko netáraj sprostosti.
    Zákazník platí, to len Skylink špekuluje ako neplatiť ďalej.
    A nečudoval by som sa, ak by v pozadínebola JOJ sport. Pred mesiacom ohlásila spoplatnenie. Ale predpokladám, že za biedny obsah ako aj komentár nedosiahli predpokladaný počet platiacich zákazníkov a tak ponúkoli svoj biedny kanál (dočasne) zdarma a Skylink CT sport vyradila.

    1. Heheh… veď jasné, že je za tým jojka, veď sa to aj v článku uvádza… len treba čítať články a nerobiť si vlastné závery len z nadpisov.. ale už podľa toho ako si sa podpísal zrejme nie si schopný hlbšieho uvažovania… neoznačuj druhých za hlúpych a že tárajú, keď si sám hlúpy a táraš… a čo je smutnejšie tak 90% ďalších diskutérov je takých istých… skylink zrušil čt sport, skylink zrušil eurosport…. beeeeee… poplačkajte si… čt sport bol zrušený kvôli autorským právam a eurosport kvôli tomu, že skupina discovery sú nenažranci a aspoň niekto nepristúpil na ich podmienky a postavil sa im na odpor… a čuduj sa svete, žiadny dramatický odliv zákazníkov sa nekonal

    2. Karolko táraš stále dokola a stále niekoho urážaš. Pletieš hrušky a jablká.
      To, že má, mal Skylink v ČT nie je problém zákazníkov, ale Skylinku.

    3. @Karolko Ty si trubiroh, ked ani nevies o tom ze so Skylinkom je dobre mat spolocne NIC!

  51. Kamil, ako môžem preklopiť kartu na regio ČR?

    1. Na ich webe choď do zákazníckej zóny (potrebuješ číslo svojej karty). Keď sa tam dostaneš, v položke Správa kariet nájdeš Miesto inštalácie: Slovenská republika. Keď na to klikneš, otvorí sa ti text, kde je odkaz na formulár Zmena registrácie karty Skylink. Ten formulár si vyplníš a odošleš. Myslí, že to preklopia do 24 hodín. Možno aj skôr, už si to nepamätám. Mal som dve karty Skylink SK, jednu som nechal na SK, druhú som zmenil na CZ, ale ešte vlani.

    2. Formular obsahuje: mail atd. ale je tam meno, priezvisko….ale co si dal na preklopenie na CZ kartu…ked je registrovana na Slovensko

  52. No ozaj Skylink sa môže hanbiť. Ja ho mam už viac ako desať rokov a stale rušia tie najlepšie športove kanaly a pridavaju len same blbosti ako su telenovely. Hlavne, že su stale vyššie poplatky.

    1. Vies preco u Skylinku stale rastu poplatky? Pretoze cim viac zakaznikov odide, tym viac platia zostavajuci…
      Zacali kedysi s nulovym poplatkom, cez servisny polatok az po neustake zdrazovanie a vyradovanie tv stanic! Od Skyliunku som zmizol uz davno….Zaplat pan boh 😀

  53. Ahoj M,ja som zadal take udaje ake uvadzas a nic mi nedalo,potrebujem poradit,niesom nejaky tech.typ,0940363640

  54. Ja naše tv nemusím jak joj tak markízu tak už rok používam kartu cz a mam pokoj… zo slovenských mám stv a to mi uplne stačí

  55. Juro J , máš úplnú pravdu. Autorské práva pre športové prenosy sú veľmi drahé, a ČT ich nakupuje len pre svojích CZ 10mil. občanov a nie pre CZ+SK 15mil. občanov. Ja bývam v Novom Meste nad Váhom , a chytám ČT sport bezpatne z DVB-T vysielača Tlustá hora pri Zlíne. Tento cezhraničný pozemný príjem JOJ zatiaľ ovplyvniť nevie.

  56. ČT SPORT je suverénne najlepšia športová stanica, taký bohatý výber športových prenosov z toľkých druhov športu neponúka žiadna iná športová stanica. TV JOJ ŠPORT je pre mňa veľkým sklamaním, minimum živých prenosov, záznamy zato aj s 20 reprízami… A tie reklamy v lyžovaní, kde kvôli reklame ani nestíhajú všetky lyžiarky od začiatku… Darmo, JOJ ide viac o zisk ako o dobro diváka.

  57. autista mongoloido 04.12.2021 o 10:16
    Odkiaľ máš, že mu nepôjde RTVS šport? Na Skylink CZ idú všetky kanály RTVS bez blokovania a nemyslím si, že sa v ČR nájde podobná stanica, ako u nás JOJ, ktorej by vadila RTVS ŠPORT. Verejnoprávnej ČT Sport určite nie (doteraz jej nevadila Dvojka, keď vysielala šport) a Nove a Prime tiež nie. Nemajú kúpené práva na športy, ktoré vysiela RTVS, takže si navzájom nekonkurujú. Som presvedčený, že RTVS Šport na Skylink CZ pôjde bez blokovania.

    1. ..a Ty si uz nepamatas ako na CESKYCH Skylink kartach v minulosti bola TMA na na tv staniciach Jednotka HD alebo Dvojka HD pri Live fotbale s autorskymi pravami zakupenymi iba pre SK. To iste ocakavaj aj teraz na CESKEJ Skylink karte pri tv stanici RTVS Sport HD…

  58. autista mongoloido 05.12.2021 o 12:46
    Ale to bolo preto, že licenciu na LM mala v ČR kúpenú súkromná spoločnosť O2 TV. A tá sa postarala o geoblokáciu RTVS počas LM. Momentálne RTVS nemá nič také „exkluzívne“, kvôli čomu by niekto trval na geoblokácii. Myslíš, že budú blokovať slovenskú extraligu v hokeji? Alebo biatlon, ktorý beží na ČT Sport a doteraz nikomu nevadilo, že aj na Dvojke? Európska liga a Konferenčná liga tiež ide na Dvojke bez blokovania pre Skylink CZ. Ako vravím, RTVS nemá nič kúpené, čím by konkurovala českým súkromným TV. A jedine súkromné TV si úzkostlivo strážia exkluzivitu na vlastnom piesočku. Českej Televízii voľné vysielanie RTVS v ČR nevadí. Vysielajú rovnaké športy už teraz.

  59. pro forma kupit a registrovat CZ kartu („najmensi“ balik = 6,- evri mesacne) a CT Sport (ako aj zvysok CZ programov nedostupnych pre SK karty) potom sledovat na Skylink Live TV (pod CZ kontom) …..

  60. Ja nie som tiez spokojny. Jojka dotoho vrtala. A ked sme pritom ,chcu propagovat slovenskych sportovcov. A v Ceskej lige su tiez slovensky sportovci. Hokej ,fotbal atd. Bude mi chybat Buly.

  61. Ja by bol zato aby sa Ct sport vratil spat. Neexizistuje dohoda, ceska sutaz mala sledovanost aj na Slovensku a dlhe roky sme boli spolu: zobudte sa a mali by sme drzat spolu Cesi a Slovaci alebo opacne.
    Spravte anketu a nech divaci rozhodnu.

  62. Mohli by miesto toho dať nejaký turecký seriálový kanal

  63. Prečitajte si článok na zive.aktuality.sk s názvom – JOJka chce, aby operátori nešírili ČT Sport. Poslala im výzvy na vypnutie.

Komentáre už nie sú povolené.