Reklama

Skylink pridal do Skylink Live TV nový športový kanál

V utorok 30. novembra rozšíril Skylink ponuku svojej mobilnej Skylink Live TV o nový slovenský športový kanál JOJ Šport v HD kvalite, ktorý spustil svoje vysielanie 6. októbra 2021. Aktuálne tak môžu klienti Skylinku sledovať slovenský športový kanál nielen prostredníctvom družice Astra 3B (23,5°E), ale aj internetovej služby, ktorú majú automaticky zahrnutú v cene svojho programového balíka.
Pokračovanie nižšie:

Športová stanica je dostupná pre zákazníkov od balíčka Digital a k dispozícii je len živé vysielanie JOJ Šport HD,“ uviedol dnes operátor. Archív vysielania u JOJ Šport dostupný nie je.

JOJ Šport ponúka svojim divákom prenosy z viacerých športových udalostí. V blízkej dobe odvysiela Svetový pohár a majstrovstvá sveta v behu na lyžiach, snowboardingu aj freestyle. Diváci sa môžu taktiež tešiť aj naďalej na preteky Svetového pohára v zjazde na lyžiach s fenomenálnou Petrou Vlhovou. V rokoch 2024 až 2028 to majú byť aj MS v hokeji.

TIP: Skylink Live TV s možnosťou výberu audio stopy

Aktuálnu ponuku služby Skylink Live TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ale v slovenskej ponuke aj na satelite zmizol ČT Šport, už je dostupný iba českých kartách, vďaka

  2. Máš pravdu, včil sem to zkúšal a aj mě ta ČT sport na SATu přes kartu nefunguje a píše mi to:

    E19-4 Předplatné tohoto kanálu vypršelo, voljejte telenonní číslo

    Aj ve Skylink Live SK na pozici 30 už zmizela ČT sport.

    1. Jeto tak vzdiaľujeme sa od seba .Toto je tá jednotná EU.

  3. ČT šport je zatiaľ dostupný cez aplikáciu v smart TV cez antik Telekom.

  4. @ Fero :

    EU je ten samý ksindl jako bývalé RVHP. Napřed nám rozkazovala Moskva a včil Brusel, je to vlastně to samé jako to bývalé RVHP (ráno vyjedeme h.vno přivezeme) a ale jen v bledě modrém!

  5. @ Fero :

    Na východní části Moravy a Slezska je naštěstí „slovenčina“ furt přirozená, nikomu tu nevadí a rozumí ji tady. Nejvíc mě vytáčí když nějaký Slovák chce na mě mluvit česky a je to vlastně pro mě z jeho strany jako urážka a měl mě za „d-b.la“ “ který nerozumí po slovensky. Ještě asi rok před tím než byl freeSAT z prodeji než ho koupil Skylink tak jsem řešil nějaký technický problém s maďarskou audio stopou místo české u National Geo tak jsem narazil na operátora který mluvil česky ale hned jsem poznal e je to Slovák. Tak jsem se ho hned narovinu zeptal jestli je Slovák a po jeho souhlasné odpovědi sem mu hned řekl ať na mě mluví Slovensky. Na to mě odpověděl že mají nařízené že musí se zákazníky komunikovat jen česky a já mu řekl že u nás na východní Moravě zaměstnavatelé nenutí Slováky aby mluvili se zákazníky česky. Aj na Rádiu Zlín (než ho zabrala pražská skupina HIT rádio) byla moderátorka July která moderovala vždy jen ve slovenštině. Dokonce s ní byl aj nějaký dokument na regionální Televizi Slovácko s tím kde popisovala jak dostala nabídku do Rádia Publikum ze Zlína (po zabrání Rádia Publikum pražským rádiem Kiss přešla pak do rádia Zlín kde taky moderovala jen slovensky) a jak se jich ptala jestli má moderovat česky nebo slovensky a že jí bylo hned jasně odpovězeno že může klidně moderovat jen ve slovenštině, že jim to vůbec nebude nevadit a že to bude vůbec nejlepší.

    1. @ Zdenek :
      A keď si videl v televízii film Pásla kone na betóne a Kone na betóne, kde sa hovorí aj v šarišskom nárečí, tak si rozumel? Resp. vedel si si domyslieť, čo hovoria? Lebo šariština je zmes poľšiny, nemčiny, češtiny, ruštiny…

    2. @ j s 30.11.2021 o 15:40 :

      Tyto filmy sem viděl a úplně bez problému sem rozuměl a nebo nebo nebyl problém si to resp. domyslet jak píšeš. První program polské TV – Jedynka TPV sem do konce analogu sledoval a s polštinou nemám vůbec problém aby ji porozuměl. když sem byl v Polsku tak sem se normálně bavil(a to aj delší rozhovor a ne pár slov atd.) s Poláky že oni na mě mluvily polsky a já na ně moravsky.
      Za další se bez problému dívam aj na Ander z Košic.

      Co mi rozhodně totálně vadí je ta hnusná čeština „cajzláština“ z Prahy a Čech co má do češtiny opravdu daleko. kdy toto slyším tak mě to hned rve ušiškama a je mi z teho na grcání. To jejich dobrej, von, vokno, volejovky a podobně opravdu totální hnus a vůbec nejlepší když té hatlanině mluví Slovák se slovenským přízvukem co tam žije.
      Tomuto opravdu nerozumím a je to pro mě víc nesrozumitelné než ta šariština. Mám známou co je učitelka a říkala mi o tom jak nějaká nová učitelka z Čech došla učit do školy do Dědiny kousek od nás od její známe co tam učí. Děcka za pár týdnů a nebo nějaký měsíc mluvily taky jak Ti Pražáci a tak ji rodiče vyštvali pryž protože nechtěli aby jejich děcka mluvily jak prasata. Osobně by mě zajímalo jak v Čechách probíhá výuka češtiny když ani jeden Čech neumí česky a paradoxně ta moravská čeština má nejblíže k té spisovné češtině než ta česká čeština z Čech a nebo ze západu Moravy v moravsko-českém pomezí.
      Např toto. Pán pán v autobuse křičí postupujte až k voknu a když jeden cestující se ani nepohne tak se ho ten co to hlásil ptá na to proč nepostupujete a on mu následně na to odpoví rád bych postoupil ale čekám na to až kvoknete.

    3. Filmy Pásla kone na betóne a Kone na betóne sa natáčali aj na Morave v Ostrave. A hrali v ňom aj herci z ČR. Napr. Jozefku hrala Marie Logojdová z Ostravy.

  6. A kde je ČT Šport? Kvôli nemu som mal Skylink. Nepotrebujem ďalší blbý jojkársky kanál.

    1. Marek 30.11.2021 o 14:59 :

      To snad nemyslíš vážně že si opravdu platíš Skylink jen kvůli ČT sport. Podle mě cigáníš a pokud by si chtěl opravdu jen to ČT sport tak není problém si sehnat katu ČT od občana české republiky co platí koncesionářské poplatky a zakoupí si kartu ČT na své náklady .

  7. Tiež to tak cítim. Sám som na Vlhovú pozeral v druhom kole radšej na ČT Sport (prvé nedávali). Ten Jurko je trapoš, v prvom kole som trpel pri jeho hláškach. Gantnerová jak by smet. Strachová proti nej ťažká profíčka. Aké výsledky v kariére, také komentovanie. Je možné, že veľa Slovákov si druhé kolo radšej pozrelo na ČT Sport a Jojka prichádzala o sledovanosť. Doteraz nikomu ČT Sport nevadil. Po spustení Joj šport to je zrazu problém. To nebude náhoda.

  8. Nie je vina operátorov, že blokujú české stanice… na vine je narkóza a hnoj a riaditelia týchto televízii, za účelom zvýšenia sledovanosti svojich staníc… preto nie je ani dostupná komplet nova a niektoré kanály primy… a teoreticky ak by sa našiel niekto, žeby zažaloval tv prima, že na území SR šíri svoje stanice, tak by jej súd nariadil sesterské stanice prima tv (krimi, max, cool. love a zoom) na území SR vypnúť…. z českých staníc môžu u nás vysielať iba čt1, čt2 a čt 24 a podľa predpisu by mal skončiť aj čt:D/art, Barrandov tv a všetky ostatné české tv….. na hlavu postavené, ale za toto „ďakujte“ tomu šmejdovi Settelemu z narkózy

    1. Tv joj zablokovala ČT šport v SR kvôli tomu, že majú zakúpené niektoré rovnaké vysielacie práva. A tiež vedia, že veľa ľudí v SR pozerá ČT šport namiesto joj šport. Samozrejme dôvody sú vyššie zabezpečenie na Skylinku, slabší moderátori… Tým sa nepriamo potvrdzuje, že joj šport nebude v dvb-t volne na veky.
      To čo spravila teraz Jojka predsa predtým urobil Orange pri lige majstrov atď. Ak by ČT šport predtým vysielal niečo čo mala v SR zakúpené komerčná tv, tak by bol zablokovaný už dávno. Blbé na tom je, že aj keby za pár rokov joj šport skončil, ČT šport sa už asi do SR nevráti.

  9. Som veľmi sklamaný, že kanál ČT Sport už nevysiela v SkyLink. Čo k tomu dodať? Ako obyčajný zákazník musím držať “hubu a krok” ako za totalizmu, nič si nepomôžeme. Ďakujeme bratia Česi, že ste nám dlhé roky poskytovali dobré služby a prenosy na kanály ČT Sport.

    1. Dá sa pozerať SAT tv aj inak ako cez platených operátorov.

    2. Štve ma to tiež, lebo si predplatite určité programy a oni si ich jednoducho zrušia. Najprv Eurosport a teraz ČT šport. Neviem, či bol niekde oznam, ale ja som ho nezaznamenala. Hľadala som to, až som sa išla pozrieť na Skylink či nezmenili parametre. Na Jojku za komentovanie bola kritika na Facebooku, pochvala na ČT, tak im to asi vadilo.

  10. Jano máš pravdu o tom ze čt šport konči som sa dozvedel dnes je to neferove od slizniku pred mesiacom som platil na cely rok su to zmrdi ale to neni posledna česka stanica čo skonči

  11. No moderátori na JOJ šport sú otrasní. ČT šport to bola iná liga. Skúsení moderátori aj so športovcami, ktorí s nimi spolukomentovali. Veľmi som sklamaná !

  12. Kúpte jsi Sledovanie Tv tam je vse Skayln je odpat a nebo Digi sat

  13. Tak „diky“ za „pekny“ vianocny darcek ! … ceska extraliga volejbal, beachvolej, basket… papa. Skoda, ina kvalitka ligy ale hlavne boli prenosy !!!. Bol to moj oblubeny program, a islo aj o magaziny volej basket a ine relacie, celkovo prezentacia sportu a aj mladeznickeho.

  14. Budete môcť RTVS Šport tak ja platím a nebudú môcť výber nejdem Nemec Eurosport a že vysvetlí RTVS Šport a Joj Šport nahradí CT šport mám výber Skalnýn je odpat platíš a nemáš Sledovaniu Tv Digi Magio a za ty prachy mám vyber

    1. Vašku, ty si musel byť v noci riadne strieskaný. Pokúsil som sa niekoľkokrát prečítať a pochopiť tvoj príspevok do diskusie, ale nepodarilo sa mi to. Skús to ešte raz a za triezva. A nezabudni na čiarky, ak ich nedáš, vety môžu dávať iný význam, ako autor pôvodne zamýšľal.

  15. Pred časom zmizol zo Skylinku Eurosport teraz ČT sport – sportovè kanály, ktorè zostali, sú veľmi nekvalitnè – treba zvážiť zmenu – platiť za brak je forma spoluviny za túto situáciu.

  16. Tak si namontujte antény a pôjdu vám všetky české programy.

    1. Poradíte akú anténu? Bývam na východnom Slovensku a neviem o tom, žeby tu bola taká možnosť.

Komentáre už nie sú povolené.