Reklama

JOJ Šport už aj v Swan TV a Swan Go. Antik ho chce pridať aj na satelit

Dostupnosť slovenskej športovej stanice JOJ Šport, ktorá spustila svoje vysielanie v stredu 6. októbra, sa postupne rozširuje. Do ponuky ju pridal už aj operátor SWAN. Oddnes ju tak môžu sledovať klienti digitálnej televízie SWAN TV. Športový kanál je dostupný v HD kvalite a zákazníci ho nájdu v základnom balíku TV programov SWAN Televízia S od 7,99 EUR mesačne. Okrem toho JOJ Šport pribudne aj do programového rastra internetovej televízie SWAN GO S, ktorú môžu využívať klienti na počítači či smartfónoch s iOS a Androidom alebo aj na akejkoľvek TV cez set top box.
Pokračovanie nižšie:

Od začiatku vysielania je program JOJ Šport k dispozícii aj pre klientov košického operátora Antik Telecom. Operátor ho zatiaľ pridal do IPTV a OTT služieb. Čiastočne ho nájdu v programovom rastri aj klienti satelitnej služby Antik Sat, podmienkou je však, aby využívali hybridný Antik box, ktorý dokáže prijímať programy ako cez družicu, tak aj internet. Riaditeľ pre rozvoj Antiku Peter Blaas pre SatelitnáTV.sk uviedol, že čoskoro sa plánuje aj zaradenie na družicu Eutelsat 16A (16°E). Presný termín však známy nie je. Ak sa tak stanice, budeme vás o tom informovať.

JOJ Šport je aktuálne možné sledovať aj bezplatne. Podrobnosti sme priniesli v predchádzajúcej správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Vo Zvolene v Swan tv Joj šport do tohto momentu pridaný nebol!

    1. Dominik , viem že tam zatial nič poriadne nejde ,mám možnosť príjmu , ale 2 dni čítam ako ho Swan pridal
      no pridaný nebol!

  2. Keby to nebolo z portfolia joj skupina tak to ani nikto nepridá. Iba marketingové klišéééé

  3. Swan nemá ani novu internacionál , ani Prima ccn , a ďalšie slovenské stanice tak ani joj šport nečakaj.

    1. …a práve preto mať treba aj satelit, ktorý vie poskytnúť ovela viac „možností“ ako nejaká káblovka, kde je človek odkázaný len na to, čo mu prevádzkovatel ponúkne.

  4. No, dúfam že Vlhovú už budem pozerať na JOJ Šport HD cez Antiksat z orbitálnej pozície 16E. Pretože predražený Skylink z 23,5E sa mi platiť nechce 😀

    1. Keď si múdry ako rádio, tak napíš Ty v akom pakete bude figurovať JOJ Sport HD. Vešteckú guľu nemám, napriek tomu verím že táto TV stanica bude zaradená do balíka „pre začiatok“ = 0,99€/ mesiac

  5. @ autistatmongoloido :

    Podle mě JOJ Šport v balíku „pre začiatok“ nebude protože ani přes internet v tomto balíku není a v balíku „Domáca pohoda“ přes internet už je.

    1. O zaradení stanice JOJ Šport do Swan TV nás informoval priamo operátor. Pokiaľ to tak nie je, pokúsime sa zistiť prečo.

  6. A prečo nedošlo k dohode aj s Telekomom? Najväčší operátor a nebude mať zaradený Joj šport?!

  7. Spýtajte sa niekto pánov v Telekome prečo slovenska športová stanica,ktorá chce podporovať slovenský sport nieje zaradená do ponuky,ved je to hanba.

Komentáre už nie sú povolené.