Reklama

Športový kanál JOJ Šport je možné aktuálne sledovať aj zadarmo

Najnovší športový kanál JOJ Šport z dielne slovenskej TV JOJ, ktorý odštartoval vysielanie v stredu 6. októbra, je možné aktuálne sledovať aj zadarmo. Stanica je šírená podľa našich zistení bezplatne prostredníctvom oficiálnej webovej stranky jojsport.sk, ako aj v terestriálnom vysielaní prostredníctvom DVB-T2 vysielačov prvého celoplošného multiplexu. V DVB-T2 je však stanica šírená voľne (FTA) iba dočasne. V budúcnosti sa totiž počíta s jej zakódovaním a prístup k nej budú mať preto iba predplatitelia terestriálnej platformy Plustelka.
Pokračovanie nižšie:

Hlavnými ťahákmi vysielania JOJ Šport sú podľa samotného vysielateľa samotní slovenskí športovci. Stanica má v pláne podporovať slovenský šport prostredníctvom domácich aj zahraničných prenosov a športových udalostí, v ktorých slovenskí športovci pôsobia.

JOJ Šport už zaradili do svojich ponúk vybrané IPTV a OTT platformy, ako aj niektorí satelitní a kábloví operátori. Spomenúť môžeme napr. Skylink, Skylink pre Orange TV, freeSAT, Antik TV, Tango TV, Kuki TV, Sledovanie TV, Swan TV, Swan Go či GeCom. Vysielateľ sa už dohodol na šírení aj s operátormi Lepšia Káblovka, MARTICO, O2 Slovakia, Orange Slovensko, OSTV, SATRO, Slovanet, SlužbyT, Smart Comp a UPC Broadband Slovakia, ktorí pokiaľ stanicu ešte nezaradili, by tak mali spraviť v najbližšom období.

Aktualizované 8.10: Prevádzkovateľ JOJ Šport dnes zrušil bezplatný internetový stream.

Doplnené: Dňa 28.4.2022 bolo nekódované vysielanie JOJ Šport v DVB-T2 ukončené. Kanál je tak možné nájsť už len v platených ponukách operátorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Takovy športovni bida a utrpení živý prenos hokeje 10*15 hokej Slovensko 18 kde není ani divák Sledovanie Tv má radsi Nová šport 3*4 liga mistru asi Jojka je reklamný stanice tak vyhazuje peniaze na šport tlakové bidy bembikton sila

    1. A mně je to úplně jedno, nám stačí ČT sport a to ještě získaly sportovní práva UEFA , kontinentální ligu atd. Satelit ani iptv nepotřebujeme. Stejně není tolik času na sledování ostatního odpadů a to ještě dva odpady mají přijít do dvbt2.

    2. fuha ty si cestinu dobre pokuroval s mimozemskym jazykom , plus neviem odkial by malo Sledovani TV Nova Sport 3 a 4, jedine, ze to siria na „cierneho petra“

    1. Tak sa pozeraj do zrkadla a hovor nahlas aký si genitálny kus chuja……….

  2. Toto nie je nič Už zo Satelitu Astra 2 a Astra 1 miznu hudobne stanice ako Viva Germany,Starz Music a dalšie a cez DVBT-2 je,len Ocko,Ocko Star a Retro ano je aj Rebel tv punkova a rockova hudobna stanica,ale ta nejde na Svk,lebo MUX 24 Cz nejde vobec ako napr. v Anglicku Kerang Tv na Astre 2. Nebolo by skor do DVBT 2 rozširit ponuku o hudobne tv Skor ako Clubland v Anglicku Tanečna hudobna tv z Dance a techno a dalšie hudobne tv ako Smash Hitsh,Box Music Tv,ViVa Uk a dalšie.Pomaly sa tu u nas nevenuje nikto ani našim Umelcom na Slovenskej scene.

    1. Možno je to tým, že naši umelci sú nepočúvateľní.. teda tí mainstreamoví

    2. a mozo si staci predplatit spoftify alebo zapnut youtube, uz tam mas aj tolko reklam co v TV…poloz si otazku, preco tieto hudobne stanice miznu, poradim ti, odpoved mas v uvode mojho komentu…

    3. Tak VIVA ide vďaka fanúšikom ďalej. V ruskej verzii. Design bol pôvodne rovnaký, ako na nemeckej, teraz ho nedávno upravili, podobá sa trošku na starší, čo bol pred tým. Je to na stránke viva-russia.ru, a tiež aj na VK. Na 19.2 ide teraz MTV Germany a myslím, že táto verzia MTV je teraz asi najlepšia z tých súčasných. MTV Europe sa na ňu nechytá. Britské na 28.2 zrušili viaceré – VIVA, Scuzz, Flava, Capital, Heart. Nejaké presunuli na britský zväzok. Idú ale nejaké ešte – Box group – majú ale ešte nejaké problémy kvôli incidentu v Red Bee media. Aktuálne nejde Magic, ani Kerrang. Ostatné idú. Potom je tam ešte Clubland a Now (70, 80, 90). Na 19.2 okrem MTV ide aj Deluxe Music a na Hotbird 13 ide Eska TV Extra, Music Box PL, One Music TV. One Music Adria ide na 16 Eutelsat. Ešte celkom dobré sú aj bulharské The Voice a Magic. Idú na 1.9 Bulgaria sat, aj 39 Hellas sat. Niektoré končia, iné začínajú. Nedávno začali One Music TV DE, a tiež aj One Music Adria. Okrem toho bol aj reštart MTV Germany vo Free TV a zároveň prerobenie do dnešnej podoby. Pred tým bola MTV Germany podobná tej našej MTV Europe. Teraz je oveľa lepšia. Okrem toho ešte pribudli aj Óčko star, Express, Black. VH1 skončilo, ale v podstate všetko bolo len nahradené, nie zrušené (MTV 80s, MTV 90s, MTV 00s). Na záver dodám. VIVA ide cez Lepší TV, na stránke VIVA TV Russia, na ich VK stránke a cez m3u8 stream. Inak cez m3u8 stream sa dá doplniť aj do ANTIK TV (vrátane ANTIK Tango TV, ANTIK TV cez internet, aj ANTIK SAT na ANTIK Box-e pomocou ANTIK TV Plugin. A to aj v mobilnej ANTIK TV Go. Teda nateraz ide okrem Lepší TV aj cez ANTIK, po manuálnom doplnení (aj keď bez EPG). V lepší TV majú aj EPG, ale asi neaktuálne, nakoľko program nedávno menili.

    4. Inak Spotify mám, ale aj tak sledujem MTV, Eska TV Extra, The Voice, Magic, One Music TV. Novinky hľadám práve tam. A tieto si potom zaraďujem do playlistu na Spotify. Jediné, čo ide mimo MTV, je kompletný artist playlist. Mám obľúbenú Ellie Goulding, a pod, tak si kompletný playlist zostavím podľa albumov a singlov na Spotify, a tam tiež sledujem, či nemá niečo nové, ale bežné novinky skôr na MTV.

    5. na youtube možeme reklamy velmi lahko odfajčiť cez rôzne blokery

  3. Vyzera to tak, ze live stream uz nebude. Ja ze idem kuknut a cez net nejde uz.

    1. Aj ja som teraz išiel pozrieť a žiadny live strea iba program

  4. kedy bude možné sledovať JOJ SPORT prostredníctvom Towercom ????

    1. Si priletel z Marsu ? ! ? Veď JOJ Sport HD ide voľne v MUX 1 cez DVB-T2 vysielače Towercom.

Komentáre už nie sú povolené.