Reklama

Orange TV znižuje cenu športového balíka o 1,5 eura

Po nedávnom rozšírení športovej ponuky Orange TV prináša operátor zníženie ceny prémiového športového balíka Super Šport+. Od stredy 22. septembra znižuje Orange mesačný poplatok za balík Super Šport+ o 1,5 eura. Klienti si ho tak budú môcť objednať za 4,5 eura. Doteraz stál pritom rovných 6 eur mesačne.
Pokračovanie nižšie:

Súčasťou prémiového balíka Super Šport+ je aktuálne 12 televíznych staníc: Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Nova Sport 3 HD, Nova Sport 4 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD, Golf Channel, Extreme Sports Channel, Premier Sport HD a Premier Sport 2 HD.

Predplatitelia tak získajú za výhodnejšiu cenu nielen Ligu majstrov UEFA, ale aj taliansku Serie A, španielsku La Ligu, nemeckú Bundesligu a mnohé ďalšie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Ale ANTIK má,Orange aj z jeho ponukové môže ísť… Ostatní nenažrany operátory tiež

    1. Dá sa priobjednat na optike k základnému tv balíku. Dobrá cena.

    2. Super Šport+ nieje dobrý ani zadarmo…Trebárs tv stanica Arena Sport 2 SD, má na väčších telkách otrasný obraz 😀

  1. Orange má arena šport 2 hd ak máš iného operátora alebo satelit tvoj problém.

    1. Tvoj problém je nestabilný internet…Žiadna Arena Sport 2 HD z Eutelsatu 16E nevysiela 😀

  2. Orange TV znižuje cenu šrotovného balíka o 1,5 eura 🙂

    Celý Orangutan, už by sa mohol pratať zo Slovenska.

  3. V Orange ma presvedcili, ze tento balik je mozne aktivovat aj k satelitnej TV, ktora stale bezi. Tak som vymenil Orange sport balik za balik Super sport +. Cez whatsapp chat mi ale nevedeli povedat frekvenciu, na ktorej vysielaju cez satelit Nova sport 3 a 4 a premier sport2, vraj mam volat na infolinku (1,5 za hovor, dik). Neviete mi niekto poradit?

    1. Odpoved najdes tu:

      https://www.satelitnatv.sk/2021/08/klienti-orange-tv-budu-mat-pristup-k-lige-majstrov-aj-nadalej-operator-pridava-tri-nove-sportove-kanaly/

    2. Podla informacii tohto portalu dostupne nebudu, podla informacii priamo z Orange, kde mi sluzbu aktivovali su dostupne. Tak teraz neviem

    3. Braňo
      Ale veď Orange potrebuje tvoje peniaze, fakturovať to budú. Počítajú s tým, že budeš reklamovať nefunkčnú službu ty. Oni nepotrebujú aby si to pozeral, ani potrebujú aby si len zaplatil.

  4. Ďakujem, dnes som volal na infolinku a ospravedlnili sa mi za chybne info a nesprávnu aktivaciu sluzby. Super sport plus na satelite naozaj nebude. Ale údajne plánujú futbalovú ligu majstrov. Cize by mala ist aj na skylinku v buducnosti

Komentáre už nie sú povolené.