Reklama

Nova spustí kanál Nova Lady a Nova 2 sa zmení na Nova Fun

Skupina Nova pripravila pre divákov viacero zmien v portfóliu svojich staníc. Okrem štartu dvoch športových staníc Nova Sport 3 a Nova Sport 4, ktoré budú k dispozícii aj slovenským divákom, odštartuje ešte na jeseň v ČR aj nový kanál Nova Lady so zameraním na ženy a stanica Nova 2 sa zmení na Nova Fun. Zmien sa dočká aj Nova Action, ktorá zmení svoj koncept, grafiku aj obsah. Zamerať sa má pritom ešte viac na mužských divákov.
Pokračovanie nižšie:

Malé stanice skupiny Nova majú na trhu dlhodobo silnú pozíciu. Rozhodli sme sa však, že ich chceme ešte posilniť a priniesť našim divákom nový obsah i nové značky. Sme líder televízneho trhu a chceme byť stále napred a udávať trendy,“ hovorí Jakub Strýček, marketingový riaditeľ TV Nova.

Nova 2 nezmení len názov, logo či grafiku, ale aj zamerania. Nová stanica Nova Fun sa chce viac sústrediť na mladších divákov. V programe sa však budú objavovať aj seriály známe z Nova 2, teda Priatelia, Teória veľkého tresku či Dva a pol chlapa.

Nova Lady odštartuje na jeseň a divákom prinesie mix českých a zahraničných romantických seriálov, filmov a reality šou. Presný termín štartu vysielateľ zatiaľ nezverejnil.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. na sk tie kanaly kvoli tv narkoza a tv hnoj nebudu vysielat

    1. pre to má v zálohe vždy český region a mám klud

    2. TV joj a markíza nebráni nikomu vysielať na Slovensku kto má vysporiadané vysielacie práva.

    3. Tv Ojojoj s tým nič nemá, rozhodol vlastník skupiny Noha, ktorý vlastní aj skupinu Narkóza a nechce, aby si vzájomne kradli sledovanosť – kvôli príjmom z reklamy, samozrejme. A aj tak okrem Nohy Cinema a možno trochu Nohy 2 tie stanice nestoja za nič.

    1. Zbytečnost, nova se může jít bodnout, samá reklama , samé opakovačky seriálu dokola. Rád se podívám na ČT. Klidně ať už tu novu a Primu zakódují. Lidé si aspoň uvědomí že je lepší se dívat do přírody a více si začnou vážit času kterého moc není. A nebudou ho mrhat reklamní tv stokou. Máme sice bezplatné dvbt2 ale co se tak dá sledovat je seznam tv, ČT a Paramount network. Jinak vážně zbytečně moc stanic. Stačilo by 15tnáct.

  2. multiplex-24 Cz/ A však cela ta Tv Nova je k Slovenskym divakom nedostupna cez DVB-T ako i ine programy čo su na Multiplex 24 Cz v Turzovke.Ide,iba Nova a Nova CINEMA ktore su,ale v multiplex-23 Cz Na multiplex-24 cz Strašne slaby prijem nedotiahne k nam ako ostatne Ceske a niektore Polske vo vybornej kvalite a rozlišeni dotiahnu až k nam Multiplex 2 Pl,Multiplex 3 Pl a Multiplex 5 Pl sice je pravda,že sme na kopci takže možno preto.

  3. Na Slovensku keď bude dostupných 5 staníc nova tak je to super. Nevadí keď na Slovensku nie sú programy tv nova. Máme mnohé ďalšie iné slovenské stanice.

  4. Zaujíma ma akurát iba to, či budú môcť kanály nova sport 3 a nova sport 4 sledovať aj zákazníci skylinku…

    1. Caal centrum Skylink, Ti poskytne autentickú odpoveď

    2. Vyjednáva sa o tom, či Skylink dostane novu šport 3+4 a PL2 už teraz alebo až o rok, keď bude môcť poskytnúť na oplátku PL. Ak by nepustil PL tak nedostane NS 2+3. Ak sa Skylink teraz zaviaže, že o rok pusti reciprocne PL tak bude mať NS 3+4.

  5. Platí sa za zmenu regiónu na Skylinku keď chcem zmeniť SK región na CZ región? Alebo je to bez poplatku?

  6. pre Regulátora vetra- ako to pomenovávaš tv stanice už nevieš čo by si od roztopaše písal.

    1. Tono, vždyť sem to přeci napsal že ostatní nesledujem. Ale jinak díky za reakci. Zdravím a přeji krásný den

  7. Budemat aj Plustelka Nova Fan a Nova Lady nove dva nove programy .

  8. Ten co vlastní markizu pojde do prdele. markiza dajto doma jojko nech to spravia a bola platená a neplatená, keď to nespravia tak bude protest

  9. socializme by to nerobyli čo robia teraz ,,operatori a podnikatelia ,všetko by islo do basy ,dnes si mozu robyt čo chcu ,,,,boli dve rogramy stale to išlo ,,

Komentáre už nie sú povolené.