Reklama

UPC rozšírilo ponuku o tri slovenské televízie, vrátane TV Folklorika

Káblový operátor UPC dnes rozšíril ponuky svojich TV služieb o tri nové slovenské stanice. Ide o hudobnú stanicu Folklorika, ktorej skončila exkluzivita v Slovak Telekome, ďalej e-športovú stanicu Chuck TV a stanicu venovanú najmä Rómom – TV Romana. Všetky tri novinky sú oddnes súčasťou základného balíka Klasik, pričom Folklorika a Chuck TV sú v HD kvalite a zákazníci ich nájdu aj v ponuke Internetovej televízie Horizon TV a mobilnej televízie Horizon Go.
Pokračovanie nižšie:

Zaradením nových staníc posilňujeme jednak našu ponuku HD programov, a zároveň rozširujeme žánrovú rôznorodosť televízneho výberu pre našich zákazníkov. Vychádzame tým v ústrety požiadavkám zákazníkov, ktorí si v našej ponuke môžu vybrať pestrú paletu programov a sledovať ich nielen na TV obrazovkách, ale aj na všetkých pripojených zariadeniach“ uviedol Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC Broadband Slovakia.

Za TV Folklorika stojí spoločnosť MC Box. Vo vysielaní sa zameria hlavne na folklór a tradície, no nechýba ani škola tanca, programy so zameraním na našu tradičnú kuchyňu, ako aj ďalšie zaujímavé relácie o našej malej krajine a jej histórii. Stanica je súčasťou balíka Klasik v digitálnej káblovej, mobilnej aj internetovej televízie od UPC. Aktuálny televízny program stanice nájdete na našom webe v sekcii TV Program.

Chuck TV je nová slovenská televízia, ktorá odštartovala svoje vysielanie 7. mája 2021. Vo vysielaní sa zameriava hlavne na e-športy a nové technológie. Zákazníci UPC nájdu program v ponuke káblovej TV od balíčka Klasik, ako aj v ponuke Internetovej televízie Horizon TV a mobilnej televízie Horizon GO.

TV Romana približuje kultúru a život rómskej menšiny na Slovensku. Ponúka množstvo relácií z oblasti rómskej kultúry a vytvára priestor na propagáciu jednotlivých aktivít a projektov. TV Romana nájdu diváci v ponuke od balíčka Klasik.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. na čha dikhes on párno mui dilino gádžo .. škoda že tá TV Romana je skôr o Olašákoch a prídencoch z UK, samé Lacoste, Hugo Bossy než o čavale romale zos Luníkos…kajsalas sovaker opre mange

Komentáre už nie sú povolené.