Reklama

Antik rozšíril ponuku o TV Folklorika. Bude aj na satelite?

Košický operátor Antik Telecom rozšíril ponuky svojich TV služieb o nový hudobný televízny kanál Folklorika, ktorý je od júna 2021 k dispozícii pre všetkých operátorov. Exkluzivita pre Slovak Telekom už skončila.
Pokračovanie nižšie:

TV Folklorika nájdu klienti Tango TV (IPTV) v balíkoch Základný balík, Základný balík Light, ako aj v internetovej Antik TV, kde je súčasťou služieb Veľký balík a Veľký balík zľavnený. Program môžu sledovať aj predplatitelia satelitnej služby, je však dostupný iba cez internet. Zaradený je v balíkoch Všetko čo potrebuješ, Rodinná zábava a Domáca pohoda. Podľa našich zistení sa zatiaľ satelitná distribúcia prostredníctvom družice Eutelsat 16A (16°E) neplánuje. Pre sledovanie TV Folklorika je teda nutný hybridný box priamo od operátora, prípadne môžu klienti program sledovať cez aplikáciu Antik TV.

Za TV Folklorika stojí spoločnosť MC Box. Vo vysielaní sa zameria hlavne na folklór a tradície, no nechýba ani škola tanca, programy so zameraním na našu tradičnú kuchyňu, ako aj ďalšie zaujímavé relácie o našej malej krajine a jej histórii. Aktuálny televízny program stanice nájdete na našom webe v sekcii TV Program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Len hlúposti pridávajú nič iné …A sľubovaný Eurosport je kde….

  2. Eurosport tam nie je? Myslím, že obidva Eurosport-y idú cez eutelsat.

  3. Antik Telekom by mohol rozšíriť ponuku aj o RTVS šport.

    1. Ako verejnoprávny vysielateľ by RTVS šport mala byť u každého operátora, ale uvidíme, ako to nakoniec bude. Trojka tam je, tak snáď aj RTVS šport tam bude.

  4. Chlapi,
    bude, len nevyšilujte… Ešte ani nevysiela predsa…

  5. nemas na antik sate Eurosport ? potom asi nemas antik sat kamosko ci ?!?

  6. Ja nemám Anti sat kamoško ale ANTIK Aptv cez net a tam nieje kamoško…

    1. Tak si kúp kartu, a zaregistruj. Aký balík platíš? Ten zľavnený? Tak si daj ten za 7.90 na ANTIK SAT na kartu. Kartu si zaregistruj k existujúcemu kontu ANTIK. Na set top box-e sa automaticky aktivujú programy ANTIK SAT. Nepotrebuješ pritom ani satelitnú anténu ani vložiť kartu do boxu. Môžeš použiť súčasný box alebo aplikáciu. Kartu použiješ na získanie služby, ktorá ide len pri registrácii karty. Samotnú kartu môžeš potom niekomu posunúť. Jednoducho zaregistruješ kartu, a zaplatíš základ za 0.99€ na cca 3 mesiace, alebo ak sa dá aj menej. Karta je od teraz aktívna. Po skončení predplatného si aktivuješ balík za 7.90 € s Eurosport-om. Mať ANTIK IPTV cez Antik sat teda s kartou je niekedy výhodnejšie, než mať čisto len ANTIK IPTV.

Komentáre už nie sú povolené.