Reklama

V najbližších dvoch rokoch odvysiela RTVS všetky významné hokejové podujatia s účasťou reprezentácie

RTVS prinesie divákom zápasy Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji v Rige, Helsinkách aj Petrohrade, či olympijskú kvalifikáciu na ZOH 2022 v Pekingu. Športovým fanúšikom ponúkne aj všetky zápasy slovenskej hokejovej reprezentácie počas hokejovej sezóny – Slovenský pohár, Nemecký pohár, Švajčiarsky pohár, či prípravné zápasy pred Majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji. Zápasy slovenskej hokejovej reprezentácie budú vysielané exkluzívne len na obrazovkách RTVS až do roku 2023, a to vrátane dvoch šampionátov MS do 20 rokov. Informoval dnes o tom verejnoprávny vysielateľ.
Pokračovanie nižšie:

Pre RTVS je Slovenský zväz ľadového hokeja serióznym partnerom, predĺženie a rozšírenie spolupráce vnímame mimoriadne pozitívne. Práve spojenie verejnoprávneho vysielateľa a SZĽH je správnou cestou ako dostať jeden z najpopulárnejších športov k divákovi,“ hovorí riaditeľ Sekcie športu RTVS Matej Hajko. Riaditeľ marketingu SZĽH Peter Janovský dodáva, že dohodou s verejnoprávnou televíziou bude do konca sezóny 2022/23 reprezentačný hokej výlučne na obrazovkách RTVS. „Sme radi, že po dlhších rokovaniach sme dospeli k vzájomne výhodnej dohode pre obe strany, a že vysielateľom reprezentačných zápasov bude televízia s najbohatšími skúsenosťami v oblasti športových prenosov, ale aj najlepším pokrytím, a teda aj najväčšou dostupnosťou signálu na Slovensku.

TIP: TV JOJ získala vysielacie práva na viacero významných športových podujatí

RTVS je v súčasnosti aj držiteľom hlavnej licencie na vysielacie práva na najvyššiu hokejovú súťaž, ktorá je podpísaná s Asociáciou profesionálnych hokejových klub na základe poverenia SZĽH a práva vlastní aj na sezónu 2021/2022.

RTVS mimoriadne pozitívne vyhodnotila ďalšiu sezónu najvyššej hokejovej súťaže a veľmi sa tešíme z narastajúceho záujmu divákov, čo sa odrazilo aj na rekordnej sledovanosti, kedy sme v rámci vysielania hokejových duelov lokálnej ligy dosiahli zásah až 500.000 divákov. Veríme, že v nasledujúcej sezóne sa nám podarí zvýšiť počet živých prenosov a priniesť divákom ešte bohatší hokejový zážitok,“ dodáva Matej Hajko.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Za 12-násť rokov nieje schopný RTVS zabezpečiť cezTowercom EPG k rádiám na 23.5E.Doteraz vraj EPG k RTVS 1,2,3 ide v testovacom režime.Hanba na celý svet.

  2. Jsem Moravak píšu protoze 10 roku robím na Slovensku a mám cítení ale čo urobila Rádio Slovensko aby do prenosu dávali hudbu sila jsem vrobote tak jsem dal primi prenos Českého Rádiožurnálu šport a dávali živý prenos coz Slováci byli šoku a pak moderátori že nemôžem byť ms kvuli pandemiji blabol ale Český Rádiožurnál Šport je tam moderátori CT Sport je hanba Slovenská aji celé RTVS

  3. Keby len to ale ani hbbtv RTVS nemá žiadnu apku na Ms v hokeji ,nech idú do psej …

    1. Ta apka bola aj tak bieda. Online stream v hbbtv je a to uplne staci.

Komentáre už nie sú povolené.