Reklama

Skylink presunie športový kanál Sport 1 do nižšieho balíka

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, ako aj internetovej služby Skylink Live TV, sa dohodol s vysielateľom AMC Networks International (AMCNI) na predĺžení zmluvy ohľadom šírenia programov z dielne AMCNI. Zákazníci Skylinku tak budú mať aj v najbližších rokoch prístup k programom Sport 1, Sport 2, AMC, Film+, Minimax, JimJam, TV Paprika, Spektrum, Spektrum Home a CBS Reality. Navyše od 1. júna bude Sport 1 dostupný pre podstatne viac predplatiteľov.
Pokračovanie nižšie:

AMCNI a Skylink spolupracujú už veľa rokov a táto dohoda prinesie v nasledujúcich rokoch skvelý obsah širšej skupine divákov, a to prostredníctvom výberu lineárnej zábavy aj zábavy na vyžiadanie. Medzi ne budú patriť aj nedávno získané zápasy UEFA Európskej ligy a pohára UEFA Europa Conference Cup pre Českú republiku a Slovensko,“ hovorí Marcel Mareš, Country Manager.

Športový kanál Sport 1 bude navyše od júna zaradený do nižšieho balíčka Smart. To znamená, že ďalších niekoľko stotisíc nových domácností si bude môcť vychutnať priame prenosy z tréningov a kvalifikácií F1, UEFA Ligu národov, UEFA Európsku ligu či UEFA Európsku konferenčnú ligu, Kontinentálnu hokejovú ligu alebo napríklad turnaje World Poker Tour.

Viac predplatiteľov má prístup už niekoľko týždňov aj ku staniciam Minimax a Canal+ Domo, ktoré boli presunuté z balíka Smart do Mini ešte v apríli 2021.

Aktuálnu ponuku satelitných operátorov, môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie. IPTV a OTT operátorov budeme postupne pridávať do novej sekcie s rovnomenným názvom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je to len markentingový ťah aby si zákazníci balíčka smart predplatili balíček multi

    1. no na Skylinku pokial budem pod canal + asi tak…..mmmmmmmmmm….nikdy ? ! ?

  2. Mna sport vobec nezaujima ja si platim balik multy len kvoli dokumentom.

    1. Že úbohá platforma, takisto mám balík multi a som spokojný… mám zdarma internetovú tv, ktorú môžem sledovať na 4 zariadeniach, k tomu archív a aj v tej videotéka sa celkom dá… kašlem na celý eurosport, discovery či animal planet, bohato mi stačí tá ponuka taká aká tam je

  3. Ale jistě, kde kdo si do Skylinku rýpněte, však co, že!
    No a co, že nemají Animal planet. Za to mají Love Nature – krásný program.
    A když se to někomu něpáčí, tak má jistě x možností u jiných operátorů…

    Howg.

Komentáre už nie sú povolené.