Reklama

Antik predĺžil zmluvu ohľadom satelitnej kapacity a láka klientov Orangeu na zľavu

Antik Telecom podpísal viacročný kontrakt s operátorom A1 Telekom Austria ohľadom šírenia programov z družice Eutelsat 16A (16°E). Stalo sa tak niekoľko týždňov po oznámení Orangeu, ktorý od februára už ukončil predaj satelitnej služby Orange TV. Antik chce tak týmto ubezpečiť svojich klientov, že po prípadnom odchode konkurenčného operátora s ktorým aktuálne zdieľa niekoľko programov, bude aj naďalej poskytovať svoje služby na pozícii 16°E. Okrem toho začal ponúka aj špeciálnu zľavu pre zákazníkov satelitnej Orange TV, ktorí sa rozhodnú prejsť práve na Antik Sat.
Pokračovanie nižšie:

Podľa Antiku sa môžu už teraz všetci klienti Orangeu rozhodnúť preniesť svoju službu do Antiku bez toho, aby museli prelaďovať svoju satelitnú anténu. Aj naďalej tak môžu mať väčšinu programov k dispozícii z tej istej družice. Vzhľadom k tomu, že Orange využíva iný kódovací systém (Irdeto), ponúka Antik súčasným klientom Orangeu, ktorí sa rozhodnú prejsť na Antik Sat, svoj hybridný set-top-box za 49 eur, dekódovaciu kartu za 1 euro a balík s takmer 200 programami na 12 mesiacov zadarmo.

Sme radi, že sme dostali možnosť zachovať pre množstvo slovenských rodín prístup k ich TV vysielaniu bez nutnosti nákladných zmien domáceho vybavenia. Našim cieľom je povzbudiť zákazníkov a uistiť ich, že keď si zvolili satelitnú TV nespravili chybu ani keď iná spoločnosť trh opúšťa.“ vysvetľuje Igor Kolla, generálny riaditeľ ANTIK Telecom. „S našim partnerom A1 Telekom Austria sme rýchlo našli spoločnú reč, aby slovenskí klienti neostávali v neistote. Navyše sme pre všetkých klientov OrangeSAT, ktorí ostanú využívať satelitnú službu výrazne zlacnili najmodernejší hybridný set-top box Antik Nano3S, ktorý kombinuje výhody a stabilitu satelitného príjmu, obraz v kvalite 4K/UHD s úžasnými možnosťami obsahu z internetu, ako je TV archív, stovky ďalších programov, bezplatnú MOVIES videopožičovňu, dopravné a turistické kamery ale aj živé prenosy bohoslužieb a podobne. Sme presvedčení, že satelitná TV technológia môže mať dnes svoje opodstatnenie len v kombinácii s bohatou ponukou interaktívnych služieb, čo koniec koncov potvrdzuje aj súčasné čistenie trhu,“ dodal


Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Treba na to velkú parabolu a kde niet miesta tak problém.Ináč ponuka dobrá.

  2. ja žiadnu velku parabolu v dnešnej dobe nie som ochotný akceptovat už tato 85 cm obluda my vadi

  3. Ja mam parabolu 85Multifocus a ide mi to dodre len hu treba dobre nastaviť

Komentáre už nie sú povolené.