Reklama

Telekom obohacuje TV službu Magio Go o množstvo staníc, pribudlo ich viac ako 40

Už v pondelok sme informovali, že Telekom vykonáva viacero noviniek a zmien v službe Magio Go. Okrem toho plánuje do mobilnej služby pridať aj niekoľko nových programov. Presný zoznam však nie je stále oficiálne známy. Operátor sa totiž k rozširovaniu ponuky nechce ešte vyjadrovať.
Pokračovanie nižšie:

Počas pondelka 15. februára pribudlo do Magio Go, podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk, desať televíznych staníc. Konkrétne sa jednalo o Prima Plus HD, Nova International HD, TV Barrandov, Barrandov Krimi, Prima Krimi, Seznam TV, Prima Max HD, Senzi TV, Prima Zoom HD a TV Lux.

Rozširovanie ponuky však pokračovalo aj počas utorkového dňa, kedy zaradil operátor do služby programy TV Noe, Relax, TV Osem, ČT:D/ČT art, Nick Jr., Cartoon Network, Duck TV, FightBox, Extreme Sports Channel, Sport 5, MTV80s, MTV, MTV Hits, MTV Club, MTV90s a VH1.

Doplnené o 13:20: Telekom rozšíril ponuku Magio Go aj v priebehu dnešného dňa. Užívateľom Magio TV s aktivovaným balíkom XL pribudli do zoznamu mobilnej služby stanice GINX, National Geographic HD, National Geographic Wild, DTX, Discovery Science, History HD, Fishing&Hunting, UP Network, Crime & Investigation, CS History, Travel XP, Fashion TV, Food Network, CBS Reality, Film+ HD, FilmBox Family, FilmBox Extra HD, FilmBox Premium HD, Kino Barrandov, Óčko Expres, Óčko Black, Classica, djazz, Retro Music TV, Rebel, TV Šlágr, Arte, EroX HD. Navyše klientom s aktivovaným balíkom HBO sa objavili aj programy HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax 1 HD a Cinemax 2 HD.

Spomeňme, že do 15. februára 2020 bolo súčasťou Magio Go 66 televíznych staníc. Po tohtotýždňovom rozšírení je v ponuke aktuálne 125 programov. Kompletnú ponuku Magio Go môžete nájsť v novej sekcii IPTV/OTT, ktorú pravidelne aktualizujeme.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ešte chýbajú filmové pár dokumentov a bude to ok len nech pridávajú do teraz to bola slabota

  2. Ja mám Magio GO Premium a stále mám iba 66 staníc.

    Platí to zrejme iba pre tých, čo majú MagioGO zadarmo k IPTV / Satelitu

    1. Premium stoji 10,9 mesacne. Ak tam nedaju vsetky nove programy, tak to by bolo riadne chrapunstvo.

    2. predpokladam, ze Telekom sa bude snazit dostat Go verziu na uroven IPTV resp SAT verzie
      tak ako to maju v CZ
      preto ocakavam, ze sa aj raster v GO verzii nakombinuje podobne ako je to napr v IPTV, takze bude M, L, XL
      takze premium verzia bude zrejme rovna M verzii (bez Digisportov)

    3. Ak by Premium bolo to co M tak by si za 10,90€ dostal menej ako konkurencia ponuka za 4€. To by si nikto neplatil.

    1. V nastaveniach daj vymazat cache. Ak nepomoze, tak sa odhlas a znovu prihlas do apky.

    2. Nepomohlo vymazanie, Extreme Sports Channel, Sport 5, zatial nikde.

  3. ……platím nekresťanský mesačný poplatok a záver LM nikde neviem pozerať …asi vypoviem zmluvu…

    1. HBO nepribudli…ale ostatné čo píšu už sú….107 programov

  4. Do Go premium nič nepribudlo.velka škoda za tú cenu.By mali aj to rozšíriť.

  5. Tiež mám go premium a pridané nič … nerozumiem tomu ???

  6. chcelo by to, aby sa redakcia spojila s telekomom, nech povedia, ake maju plany s magio OTT (go verzia), co bude so samostatnym produktom

    1. Ako je spomenuté v správe, operátor sa nám zatiaľ k rozširovaniu ponuky Magio Go nechce vyjadrovať. Treba si preto ešte pár dní počkať na oficiálne informácie.

  7. Magio GO Premium tam má len 66 programov ale prepínam programy tak vidím sú programové poradie je medzera a sú veľké čísla to znamená že ešte nepovolili Magio GO Premium. Asi treba čakať na oficiálne od Telekomu.

  8. No takto chlapci včera som volal do telekomu aby mi povedali kedy dodajú nové stanice do mágia go povedali mi že tam je určené obdobie od 15 .2. do 24.2 majú všetkým naskočiť nové kanály čiže treba vydržať a komu tie stanice dovtedy nenabehnu treba kontaktovať číslo 0800 123 777 …

  9. Škoda že Magio go premium zdraželo na skoro dvojnásobok. Mal som na rok za tých 6 euro to bolo ok, mohli to ponechať a kto by chcel viac programov nech si platí 11 eur či koľko to teraz je Našťastie už spúšťa Samsung appku aj antik za 3 eura so sport1 a 2 postačí

  10. Ide vám aj hbo? Na infolinke mi povedali že nepôjde aj keď mám aktivovaný balík,tak som si aktivoval a uvidim

  11. platim telekom 22 eura mesasne su tam programy ktore stale opakuiju ako je erox tv neni ponuke ani polska tv tvp1 tvp2 a tvp polonia polsat 1 polsat2 neni ani ponuke private tv huster tv blue hustrel

Komentáre už nie sú povolené.