Reklama

Telekom vykonáva úpravy v Magio Go, predplatiteľom ponúkne čoskoro aj viacero nových staníc

Užívatelia a predplatitelia Magio Go môžu spozorovať v najbližších dňoch v internetovej službe viacero zmien. Operátor podľa našich zistení upravuje preddefinované poradie programov a k zmene dôjde aj u zobrazovania jednotlivých staníc. Už sa totiž nebudú zobrazovať v zoznamoch všetky programy, ale iba tie, ktoré majú zákazníci zakúpené vo svojom programovom balíčku.
Pokračovanie nižšie:

Okrem drobných úprav v službe sa dočkajú klienti aj viacerých programových noviniek. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk už čoskoro pribudne do internetovej služby viacero zaujímavých programov, ktoré doteraz klienti Magio Go sprístupnené nemali. O aké konkrétne pôjde, zatiaľ nie je známe. O všetkých novinkách vás budeme samozrejme informovať.

Doplnené o 17:10:
Krátko po zverejnení správy sa objavili v ponuke Magio Go nové programy Prima Plus HD, Nova International HD, TV Barrandov, Barrandov Krimi, Prima Krimi, Seznam TV, Prima Max HD, Senzi TV, Prima Zoom HD a TV Lux

K dnešnému dňu je súčasťou Magio Go 76 televíznych staníc v SD a HD kvalite. Kompletnú ponuku môžete nájsť v našej novej sekcii IPTV/OTT.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mam magio sat v ktorom mam preplateny XL balik teraz mam tomu rozumiet tak ze to co mam v magio sat budem mat aj v magio go?

    1. Nie iba tie, ktoré sú vo Vašom predplatnom balíku a taktiež sú dostupne aj v Magio GO. napr. ak mate TV M tak v Magio GO nebudú sanice z L alebo XL ale iba také, ktoré sú v M.

    2. Andrej on (Jozef68) sa pyta ci mu naskocia stanice z XL balika, a ty tu splietas cosi o Mku .
      Jozef ja mam XL na IPTV a tym padom mam v ponuke cele M.GO.. ked prechadzam v lete na Mko az vtedy osekaju stanice podla baličkov.

  2. Mám takisto magio sat xl a nič nepribudlo, na jednom fore už písali, ze im pribudli primy, lux, nova int., ale tí majú magio go k magio tv po internete, tak my budeme mať asi prd

    1. Aktuálne je tam 10 nových programov. Správu sme aktualizovali.

    2. Ponuka Go pre ludi s optikou, alebo satelitom je ina ako pre ludi co to maju predplatene samostatne iba MagioGo. Ked vysiel prvy MagioGo Box sa dali najst v zozname oblubenych kanalov stanice, ktore boli dostupne len pre tych, ktory ich mali predplatene na optike/sat (nepamatam sa presne, ale mohlo ich byt cca 10, tusim tam bolo History, Lux …). Ak som si ho navolil ja s predplatenym iba Go tak mi vyskocilo info, ze nie je sucastou mojho balicka. Po update SW to potom zmizlo a videl som len kanaly z mojho balicka. Teraz je to to iste, cez vikend posielali spravu o tom, ze zmenia poradie kanalov, nech sa nezlaknem, ze ked s tym skoncia opat uvidim iba tie kanaly, ktore mam vo svojom balicku. Cize to, ze tam je momentalne viac kanalov nemusi znamenat, ze ich pridaju kazdemu. To iste doteraz platilo v Go pre archiv niektorych kanalov (BBC Earth, Eurosport, Digisport…). V MagioGo tie kanaly nazivo isli, ale bez archivu, archiv to v Go pustilo len tym, ktory maju dane kanaly v archive aj na optike.

  3. @Redackia – Dúfam že prídu novniky aj pre Digi GO. Lebo TV Folklorika tam nie je a to mi dosť tam chyba.

  4. Magio sat s metalikou za nehoraznych 32 eur mesacne (2x box). Dakujem, neprosim´ ODCHADZAM.

  5. Magio TV cez Optiku:
    Mohli by v balíku maďarský extra dať skutočne maďarskú verziu MTV – MTV HU (ako deklarujú a je aj v programovom sprievodcovi) a nie MTV European s HU audiom (dokonca ešte bez HU titulkov) a predovšetkým bez lokálnych blokov, ktoré na MTV HU idú (MTV Hits 17-21, Top 10/20 local chart, …)

  6. Su programy mensin-ceske,madarske a preco nie rusinske-teda ruska tv zpravy.

  7. ja by som chcel magio cez kablovku..mame aj opticke kable..v humennom to ide ale na sidlisku pod skolejom nie..preco neviem..

  8. Pribudla napr Prima Zoom HD, ale v iptv platforme sa vysiela v SD rozliseni. Verim, ze aj toto prejde zmenou a navysia kvalitu aj v iptv magiu. Ak uz preberaju a vysielaju hd verziu, mohli by tak spravit vsade.

    1. Ešte mi tam chýba v MGO mystery,film+,mtv80 filmbox premium ,HBo a budem spokojný

    2. a JA budem spokojny, az ked pridaju Love Nature HD .. im je jedno kto kedy bude spokojny, zaklad je ze platis !

  9. No to je sice pekne, ale Prima Cool je stale niekde v nedohladne. Co mi je naozaj trochu divne. Uvidime, co sa este udeje. ALe mat takmer vsetko od PRIMA TV a nemat Prima Cool…to je na zaplakanie.

  10. Mne poslali prihlasovacie udaje na Magio go hoci som ich o to neziadal a mam len pevnu linku a najlacnejsi net a sat od nich som nikdy nemal.

  11. Palo 44. Ako som uz pusal mam magio sat ale do magia go mi bolo prudane niekolko stanic z mojho balika xl napr. MAX ZOOM SENZI NOVA INT. PRIMA PLUS… mozno ze to plati iba pre iptv a nie pre sat. Takze neviem

  12. Dnes pribudli dalsie nove kanaly. Je ich okolo 16. Vidiet ich hlavne v pripade, ze nie som prihlaseny. Ked sa prihlasim, je ich menej. Asi podla toho, kolko mam v baliku

    1. Parada. Este ich tam par chyba, ale je to super. Predpokladam, ze upravia aj cenu, aby viac licovala s ostatnymi platformami SAT alebo IPTV.

    2. Dufam, ze nie uz teraz to stoji vela na to, ze to musim kvoli nedostupnosti ich siete pouzivat v sieti ineho operatora. Nehovoriac o tom, ze konkurencia je podstatne lacnejsia (hlavne tie TV sluzby cez net, ktore neponukaju velki operatori).

  13. mi mame magio xl tak nam pribudlo v magio go vela programov teraz mame 230 programov

    1. Nepozeraj sa na cisla programov, ale si ich realne spocitaj.

Komentáre už nie sú povolené.