Reklama

Skylink pridá do ponuky už čoskoro nový programový balík

Skylink plánuje vo veľmi krátkom čase rozšíriť svoju ponuku o nový programový balík. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk si budú môcť klienti už o niekoľko týždňov aktivovať nový programový balíček s viacerými maďarskými stanicami, ktoré budú k dispozícii na družici Astra 3B (23,5°E).
Pokračovanie nižšie:

V tomto mesiaci to nestihneme, začiatkom budúceho určite áno. Snáď už 1. 2. 2021,“ uviedol pre portál SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group, ktorá stojí za platformami Skylink a freeSAT.

Súčasťou nového programového balíka budú výlučne maďarské televízne programy. Presný zoznam staníc však zatiaľ nie je známy, podobne ako aj cena za tento nový balíček. „Podrobnosti včas zverejníme,“ dodal Glisník.

Podľa neoficiálnych informácií by malo byť súčasťou maďarského balíka do 20 až 30 televíznych staníc v SD aj HD kvalite. Počíta sa, že to budú nielen programy od tamojšej verejnoprávnej MTVA, ale aj maďarských komerčných vysielateľov.

Maďarský balík má byť lákadlom najmä pre klientov sesterskej platformy freeSAT. Operátor im chce totiž začať ponúkať dobrovoľný prechod na družicu Astra 3B (23,5°E), kde by mali mať pestrejšiu ponuku a hlavne viac programov v HD kvalite. Podrobnosti o presune však zatiaľ stále nie sú známe.

Aktuálne má Skylink celkovo k dispozícii pre slovenských klientov 13 programových balíkov, z toho šesť základných (Mini, Smart, Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet) a šesť prémiových (HBO Standard, HBO MaxPack, CS, Film Europe, Exxtra a Man-X). Súčasťou všetkých základných a prémiových balíkov je navyše balík Digital, ktorý už nie je možné si na kartách so slovenským regiónom aktivovať samostatne po zaplatení tzv. Servisného poplatku. Servisný poplatok operátor zrušil pre slovenských zákazníkov v marci 2020. Na kartách s českým regiónom je ešte tento poplatok zatiaľ stále možné zaplatiť. Po jeho zaplatení získajú potom klienti programy z balíka Digital.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Redakcia ti nepomoze, max sa niekto zo Sky namaha precitat diskusiu “co na to plebs”

      Vsetci len balickuju, a suma sumarum platime za stanice ktore nechceme a ani nepozerame !

  1. Dnes som dal zbohom po 10. rokoch Freesatu. Kto chce kam pomôžme mu tam.

    1. Kde si prešiel? Antik sat? Alebo Magio??? DIGI???

    2. Neodišiel nikam.Ďalej je u Freesatu!!!To len nás lagúne.

  2. Hlavná vec, že maďarské komerčné programy môže slovenský divák prijímať za poplatok, ale české už nie.

    1. S234j, no ani nie. Napr na nasej karte nejde nova, prima, nova2, nova gold… Este dobre ze som cez sestru mohol zaregistrovat kartu v CR. Ich televizie maju lepsie spravodajstvo, lepsie relacie a co je podstatne reklamne bloky su kratsie.

    2. @Juro: to preto, že to nezávisí od operátora, ale od vysielateľa. Maďarské TV a skupina Prima zrejme ticho tolerujú vysielanie svojich staníc niektorými operátormi u nás (okrem hlavnej Primy) – a naopak, skupina Nova proti tomu protestovala – vieme prečo, kvôli ziskom z reklamy, už sa tu o tom popísalo veľa.

    1. Správne nech dajú poľský a rakúsky balík, Maďari sú večne vo výhode….

    2. Ak máte motor, netreba pre niektoré programy ani balíky – Maďarské: M1, M2, M4 Sport, M5, Duna, Duna World/M4 Sport+, TV4, Story 4, Galaxy 4 (TV4 a Story4 idú FTA len dočasne, Galaxy4 ide už niekoľko rokov FTA), Poľské – TVP Polonia, TVP Info, Polsat news, Polonia1, TELE5, Red carpet TV, TVS, TVC, Rakúske – ORF2 (európska verzia vysiela vybraný obsah, zvyšok ide teletextová informácia ak nemajú práva, podobne je to u maďarov na M4 sport), komerčné rakúske TV majú takmer rovnaký obsah ako nemecké – RTL, SAT1, PRO7, VOX … a navyše aj idú FTA. ORF1 akurát chýba…

    3. @Andrzej s Polski: „Maďari sú večne vo výhode“ – to bol taký typický mentálny výron hejslováka, ktorý je alergický na slovo „maďarský“ bez ohľadu na kontext. Keby si trochu rozmýšľal, možno by si prišiel na to, že operátori prispôsobujú ponuku dopytu – aspoň pokiaľ ich to veľa nestojí – a takéto pololegálne šírenie maďarských staníc ich stojí len náklady na sat. distribúciu, na rozdiel napríklad od skupiny Discovery. Slizlink sa snaží presunúť zákazníkov Freesatu z 0,8°W na 23,5°E a keďže tam má veľa maďarsky hovoriacich klientov, tak im musí ponúknuť maďarské stanice na 23,5°E, inak mu zdrhnú preč. Keby na Slovensku bolo dosť Poliakov, tak by asi niekto ponúkol aj poľský balík (tuším som dokonca taký videl u niektorej z OTT služieb). A rakúsky balík nemá veľký zmysel, keďže na 19,2°E máš kopu FTA nemeckých programov a táto ponuka je do veľkej miery totožná s rakúskou (akurát s rakúskymi reklamami). Btw. niektorí operátori u nás majú v ponuke ruský balík, takže čo teraz, budeš tvrdiť, že aj Rusi „sú večne vo výhode“?

  3. SKYLINK nech si pridá, čo len chce, ja som s nimi skončil. Inak akú kvalitu máte na programoch RTVS, predovšetkým na Trojke? Všimol som si, že kvalita na 12363 je výrazne horšia (obrazová, nie signál ako taký, akoby bol nižší bitrate ako pred tým, aj na eutelsate ide trojka lepšie). Mám RTVS kartu (predpokladám, že rovnakú verziu RTVS z rovnakej pozície má aj Skylink). Akú máte kvalitu obrazu na Trojke (predovšetkým pri rýchlejších scénach)?

    1. Jeto tak ako píšeš otrasný obraz miestami až kocky a výpadok obrazu šedá farba.

    2. Včera, 21.01.2021, som o 9:55 h toto i Tebe napísal, odpovedal:

      „Ja mám len RTVS [rtv:] kartu a štvorčekuje i Jednotka i Dvojka pri väčšej zmene „scény“. Včera som zbadal, že i na otcovom televízory s kartou od Skylinku trojka taktiež „štvorčekuje“. Odpovedám až teraz, lebo až včera som uňho pozeral tv-príjímač.“

  4. S234j – áno, zabezpečiť si ich v rámci možností môžeš, ale legálne nie. Prípadne v legálnej IPTV – buď cz alebo sk (teraz sa nebavíme o sharingu ani m3u a pod 😉

    1. Ja som kartu pre registroval na cz región, radšej budem mať české kanály ako tie naše reklamné žumpy tv narkóza a tv hnoj, vôbec mi nechýbajú

  5. Rtvs 1 2 3 a Barandov zhorsena kvalita aj ta3 neda sledovat

    1. Žeby Towercom mal nejaký problém s transpondérom??? Pozorujem to už nejaký čas na karte RTVS (rovnako by to malo ísť aj na Skylink-u), na Antik karte (Eutelsat) to ide v poriadku…

  6. Stacilo len zmenit vlastnika a hned ste mohli pridat madarske programy .

  7. Hlavná vec že sa za to platí ale kvalita je v riti. ….

  8. Môžete tam dať ešte nejaké programy z Ruska to tam chýba zlaté české ručičky len do nich ….

  9. Super…cesky a slovensky dabovane programi vyhodia a daju madarske.Slotu na nich.

  10. RTVS urobilo nápravu ráno som po telefone rosprával z technickým vedúcim .Odbor techniky STV, Ing. Viktor Košutzký, vedúci odboru.
    Sľúbil nápravu a stalo sa obraz na RTVS 3 ako má byť

    1. Rtvs nie je slovenská TV!!! To sa nedá ani pozerať! Ale platiť áno ale ta čo? Za odpad už platím!!

    2. Pozeral som, dnes to už ide OK, ešte by som možno aj na :1 a :2 zvýšil bitrate, ale inak je to OK.

    3. Ivan – RTVS nie je slovenská? A aká je, kambodžská, arabská alebo hotentotská? Alebo si sa práve zobudil a ešte si to písal napoly neprebudený?

  11. Ako môže byť obraz aký má byť, keď STV 3 je v Skylinku iba v SD rozlíšení ???

    1. A co chces na stv3 v HD ked tam vysielaju aj tak stare veci ktore su samo o sebe SD? logic…

  12. To je katastrofa žiadne tv kvalitné jako mcm a kódovane na 19 Astra ale oni sa zamerali na maďarov a kde je canal plus filmoví

  13. Mal som skylink asi 10 rokov, ale keď zrušili eurosporta a ďalšie programy som skoncil s celým skylinkom.. Prešiel som do Digi a úplná spokojnosť viac športu menej peňazí asi tak

    1. Ešte bol skylink nato drzi keď zrušil celý balík od diskovery že ceny balíkov zostali nezmenené ako keby sa nič nestalo

  14. Od decembra minulého roku mi tiež nehrajú niektoré programy napr. Viasat Hystory, Viasat Natural, TA3, Film+. Nerozumiem tomu prečo musia stále špekulovať s frekvenciou. A ak sa aj mení tak prosím preskúšať či to bude fungovať vo všetkých kútoch Slovenska. A ešte niečo maďarský balíček už raz bol v ponuke no zrušili a mali sme ho vopred zaplatený na rok. No peniaze fuč, a aj programy s nimi. Bol to podrez.☹️☹️☹️☹️

    1. Nehraju lebo ti prijmac nepodporuje Irdeto. Tych programov bude coraz viac.

      Hu balik bol, ale peniaze nikomu neprepadli a to som tych kariet aktivoval na stovky.

  15. Irdeto layer 2b zabezpečenie kedy to spustia na vsetky programy skylink ???

    1. Jozef, dufam ze coskoro. Aj ked si poctivo platim vyssiu ponuku a pouzivam kvalitny linux box tak bez cam modulu mam smolu. Tie programy s L2b mi nejdu. Modul nemozem pouzit lebo by som tak prisiel o moznosti druheho tuneru. No vyskusal som len tak pre zaujimavost rusku aj cinsku zdielacku a im to ide. Tak ked to zapnu tak prestanem platit skylinku a zacnem platit rusakovi. Jednoduche… Skylink takto bojuje proti zdielackam no paradoxne to vyjde opacne. Len ich viac podporia.

  16. Na Skylinku predsa ide na rok aj na slovenskej karte zakupiť český balík s orig. Novou, Nova 2….orig. Primou

    1. Nie takato moznost uz davno nefunguje. Bola dostupna kratko po tom co na sk kartach odstavili cz programy.

    1. Mám tam:
      Pre vybranú kartu nie sú žiadne poplatky.

      Ale vďaka.

  17. Máš pravdu,už je táto voľba v ponuke iba na karte na ktorej to bolo už niekedy zaplatené.Na ostatných už len “Pre vybranú kartu nie sú žiadne poplatky“.

  18. Markus a mozeš cez Rusov alebo Činanov pozerat na 3 TV bez obmedzenia ?

  19. Markus a cinan alebo rusak ti prida do buducna nejaky program ? Alebo ti to jedno?

    1. Tam je to skôr o tom, že za 5€ máš k dispozícii to, za čo by si u nenažratého oberátora zaplatil 45€. A to už je trošku rozdiel.

    2. Samozrejme. Co je na dekodovacej karte aktivne to ide. Ak skylink nieco prida do ponuky a konkretna karta bude mat danu ponuku zaplatenu tak bude dekodovat co ma.
      Na 2-3 telky ide. Podla toho ktory „provider“. Zatial netestujem dalej. Este mam platnu ponuku na svojej karte. Az zapnu L2b na celej ponuke tak potom to budem riesit.

  20. Ten kto je šikovný nájde si cestu ako mať úplne všetko odomknuté za minimálny poplatok

    1. Cardashering !!! – u nás v okolí ho má už každá rodina a je veľmi spokojná,za málo peňazí,máme všetko,čo ponúka Skylink !

  21. A keď máte doma 2 rovnaké prijímače a jednu dekódovaciu kartu dajú sa tieto dva prijímače prepojiť internetovým káblom a funguje služba aj na druhom prijímači? A je potrebné v prijímači niečo nastavovať alebo tým, že sa to prepojí s internetovým káblom ide to automaticky? Odkóduje sa aj druhý prijímač? Máte niekto s tým skúsenosť ako to funguje?

    1. Podla toho ake mate prijimace a aky sw je v nich nahrany. Takto vam s vhodnym prijimacom taketo domace zdielanie pojde. Samozrejme okrem programov ktore maju aktivne L2b a okrem kariet M7.

    2. tam to isto pojde ked nema moznost ani kabla LAN ani WiFI .. cize na 200% ziaden emulator co dokaze zdielat tam nieje. L2B v irdete ide v pohode ked sa vie ako nato 🙂

  22. Ako bude aj sport premium ? Kam kráča – Quo vadis Skylink ak nám uberáš športové programy ? Koľko ešte zruší a nahradí hlúposťou. Kto pozerá eSportONE ???

  23. kockuje ti stv 3 nahod si na strechu anténu DVB-T a budeš mať STV-1 STV-2 STV-3 v HD rozlíšení.

Komentáre už nie sú povolené.