Reklama

Skylink opäť mení cenník a ruší Servisný poplatok

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, luxemburský operátor M7 Group, dnes informoval médiá, že od marca 2020 vstúpi do platnosti nový cenník. Hlavnou zmenou je zrušenie tzv. Servisného poplatku a zavedenie nového plateného balíčka s názvom Mini. Programy balíčka Digital už teda nebude možné sledovať po úhrade Servisného poplatku. Zostanú iba súčasťou všetkých platených balíčkov operátora.
Pokračovanie nižšie:

Klienti, ktorí mali doteraz zaplatený Servisný poplatok, si tak budú musieť po jeho vypršaní zaplatiť jeden z platených programových balíčkov. Najlacnejší balíček bude už spomínaný Mini, ktorý bude v cene 5,80 €/mesiac (pri úhrade platobnými metódami SIPO alebo Inkaso z účtu), resp. 69,60 €/rok. Spomeňme, že Servisný poplatok bol doteraz za 3,99 €/ mesiac, respektíve pri ročnej platbe za 55,60 €. K dispozícii bola aj výhodnejšia platba na dva roky za 95,80 €.

V prípadoch, kedy súčasná úhrada Servisného poplatku pokrýva obdobie dlhšie ako do 1. 3. 2020, nastáva účinnosť zmeny cenníka až prvým dňom nasledujúcim po už predplatenom období. V prípadoch pravidelnej úhrady Servisného poplatku prostredníctvom platobnej metódy SIPO a Inkaso z účtu bude nová suma pokrývajúca predplatné balíčka Mini na mesiac marec prvýkrát predpísaná v mesiaci február.

Ďalšou zmenou v cenníku je úprava cien dvoch prémiových balíčkov – nová cena balíčka CS je 6,00 €/mesiac, resp. 72,00 €/rok a nová cena balíčka Film Europe + CS TV je 6,20 €/mesiac, resp. 74,40 €/rok. Ceny ostatných služieb Skylink zostávajú bez zmien.

Ak klienti so zmenou ceny nesúhlasia, majú právo ku dňu účinnosti zmeny alebo kedykoľvek v budúcnosti nepredĺžiť predplatné alebo od zmluvy bez sankcií odstúpiť.

K zrušeniu konceptu Servisného poplatku nás priviedli zmeny na slovenskom televíznom trhu, ktoré sa udiali v posledných rokoch. Úprava niektorých cien bola vynútená rastúcimi nákladmi. Zvýšenie ceny sme sa rozhodli doterajším platcom Servisného poplatku vykompenzovať zatraktívnením programovej ponuky. Namiesto balíčka Digital si môžu predplatiť oveľa atraktívnejší balíček Mini za 5,80 € mesačne alebo 69,60 € ročne. Za menej než 6 centov denne tak získajú navyše 15 televíznych programov (AXN, FilmBox Plus, Československo HD, CS Horror, CS Film, arena sport 1, Sport 5, Viasat Explore, UP NETWORK, CS History, MTV Europe CZ, ducktv, JOJko, Nickelodeon a LEO TV) a taktiež prístup k internetovej službe Skylink Live TV umožňujúci sledovať televíziu až na 4 zariadeniach v celej EÚ vrátane 7 dňového archívu a bohatej videotéky“, hovorí Jaromír Glisník, člen predstavenstva M7 Group, S.A.

Zrušenie Servisného poplatku platí však iba pre klientov na Slovensku, v susednej Českej republike zatiaľ bude k dispozícii aj naďalej. Jeho cena sa však zvýši. Nová výška Servisného poplatku v ČR bude 119 Kč (4,67 €) / mesačne (pri úhrade platobnými metódami SIPO alebo Inkaso z účtu), resp. 1 499 Kč (58,77 €) pri jednorazovej úhrade na 12 mesiacov alebo 2 699 Kč (105,81 €) na 24 mesiacov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. nech len nenažraný Slizolin zdražuje ,budem mať prácu z inštalaciou Antiku.Už sa mi hlásia ešte zatiaľ zákaznici Slizolinu akú novú lacnejšiu službu im poradím.Za mna palec hore pre Slizolin.

    1. beriem Antik teda, lepsie platit slovakovy nez do luxemburska…

    2. Hrôza, už sa nedá posledný týždeň pozerať, neustále seká, vypadáva signál, len zvyšujú, aj my okamžite prejdeme na lepší a lacnejší

  2. Bodaj by skrachovali!

    Iba zdražujú a žiadne pridávanie programov sa nekoná, skôr naopak … Programy ubúdajú.

    Už z ponuky vypadli TravelChannel, History, FineLiving, všetky variácie MTV atd…

    Viasat Nature / History / Explore, Animal Planet, HBO 2, HBO 3 sú stále iba v SD !!!!! Haló, všetci ostatní operatori majú tieto programy už dávno v HD!!!!!

    Ten Glisnik je fakt kus k***ta …

  3. Tak Skylink – SKONČILI STE a to už ani cez leto, ako to bolo doteraz!

  4. IPTV www.lepsi.tv (cca 100 TV programov + cca 21.000 rádií), funkcia timeshift, plus 30 dňový TV archív a to všetko len za 7,39€/mesiac.

  5. Cely SKYLINK pôjde do haja, zákazníci poutekajú a pôjdu ku konkurencie, nenažraní SKYLINK SKRACHUJE!!

    1. Škoda že antik nemá optiku v Bratislave. Zišlo by sa urobiť prievan drahým operátorom. Zdražovalo upc, zdražoval orange. Prečo vlastne Antik nebuduje siete aj v Bratislave, veď klientov by určite našiel. ich obchodná politka mi je záhadou. Určite by sme internet s tv brali.

    2. Keď som kupoval kartu skylink tak som dal 60€ s tým že mám základný balík doživotne zadarmo. Takže buď som umrel alebo im to tam už pekne vyhráva na tie hlavy. Najskôr servisný poplatok a teraz toto? Kto neodišiel od skylinku doteraz tak teraz už isto lebo si vie zrátať koľko je 2 + 2. Využívam cardsharing a mam celý programový balík skylinku za cenu 5€ mesačne. A robím to pre to že nás všetkých pekne odrbali.

    3. @xstachoox
      Tak riešením je Antik SAT na iba 0,99€ a prípadne karta RTVS, ktorá je doživotne zadarmo.

  6. Slizink dozivotne zadarmo.Dufam, ze skrachujete!Nenazranci!

  7. Tak riešením je AntikSAT za 0,99€/mes. Zatiaľ je to tak a pokiaľ nezdražia tak sa to oplatí namiesto skylinku.

    1. Kde v zahraničí? Treba si pozrieť vyžarovaci diagram ich družice. ak je to v Európe slabší signál porieši väčšia parabola, ak si mimo pokrytia tak off.

  8. Peter Humax mám aj ja lepší TV a som spokojný… Veľmi… Len jedna vec mi vadí že keď pridajú nejaký kanál tak je to vždy blbosť ako napr.. Kanál o Jachtach alebo English club načo to je podľa mňa zbytočne.. Teraz vo februári majú pridať ďalší tak som zvedavý.. Ale v podstate som spokojný… Len by to chcelo ešte aspoň jeden športový kanál a poriadny napr eurosport alebo sport 1 a 2.. Ale nie radšej tam dajú taký čo veľa ľudí nepozerá stačí si prečítať recenzie na FB… ‍♂️‍♂️

    1. Tie spomínané športové máš v Plustelke cez anténu…Dvb t vyjde na 4,99€ mesačne pri zaplatení na 6 a viac mesiacov a !!! bez viazanosti!!!.

    2. Kalaj@anténa je s výpadkami-slabé pokrytie-nízke výkony vysielačov na väčšine Slovenska.

    3. Jerry*English Club nieje až taká blbosť. Je to vynikajúci vzdelávací program na angličtinu od najmenších detí až po dospelých.Za mňa palec hore.

    4. Smart5 nemáš úplnú pravdu.Keď si to nevyskúšal tak nemáš o tomto ani páru.A keď áno tak si na to išiel zle alebo si v lokalite kde je cca 30% bez pokrytia 1.a 4.muxu.Ja mám bezproblémový príjem v jame obkolesený horami cca 35km od Sitna.

  9. Happy antik .viac zakaznov prestupy pre zvysenie cennika len euro . Ziadne poriadne programy HAMBA SK LINK

  10. zvýšením ceny nastanú dve možnosti, ľudia začnú satelit viac piratit alebo pôjdu inde a ten zbytok verných zakázníkov bude platiť ešte viac kým aj im nedôjde trpezlivosť

  11. …zase žebrají peníze??? A co takle už konečně přidávat TV programy v HD a začít zatraktivňovat programovou nabídku, například neodkladně překlápět stávající SD do HD??? …stále a pořád NIC??? Vypadá to zatím spíše tak, že si ti vedoucí trubci s kravatama až na zem nešáhli na dno! Ale tak říká se, že nic netrvá věčně a všechno jednou skončí, aby třeba mohlo začít něco nové a třeba i LEPŠÍ!!! Tady to spíš vypadá na to, že se trápí a ničí záměrně! Lidi jim to dávají a ještě dají hodně zřetelně najevo!!! Opravdu nechutný!

  12. Nikde som sa nedočital ako to bude s kartami next.Koľko eur pôjde nahor alebo zrušia?

    1. Toto je čo?

      „Ceny ostatných služieb Skylink zostávajú bez zmien.“

    2. Next ti ostane k hlavnej karte za nezmenenú cenu len si priplatiš namiesto digital 3,99€ balík Mini za 5,80€ mesačne resp.Smart za 9,90€ mesačne.Ale programová ponuka mini je dosť mizerná.

  13. Máme ročné predplatné do 4.1.2021, potom ide Skylink preč. Už dlhšie o tom uvažuje, ďakujem že mi pomohli sa rozhodnúť. Kde sú časy keď boli najlepší, už dávna história.

    1. Odporúčam zmenu na AntikSAT. Síce výmena prijímača za tretí v poradí (najprv SD za HD, teraz HD za UHD alebo aspoň HD s H.265) a pretočenie antény na novú pozíciu (aj to sa na SKYLINKu / SlovakLinku už raz kedysi menilo), ale snáď žiadne zvyšovanie poplatkov najlacnejšia cena TV (okrem bezplatnej cez DVB-T alebo RTVS kartu) len 11.88€ ročne.

    1. skús Sledovanie TV mal som to na skúšku a celkom fajn(je možnosť objednať aj českú verziu s českými stanicami Nova,Prima ,Barandov Sledování TV bez Markízy a Joj) aj kvalita obrazu a dobrý a svižný programový sprievodca, ktorý si na PC môžeš poprehadzovať ako ti vyhovuje.

  14. Tak a mám o dovod viacej na zrušenie, radšej si zvýšim rychlost internetu a budem si vyberať : ANTIK,KUKI TV, HORIZONT GO, ……. je z coho

  15. Dúfam, že všetci podostávajú rozumy, otvoria sa im oči a mozgy a všetko zrušia.

  16. kym funguje domace sharovanie tak platim 1x Multi za 12,50 a mam vsetko co potrebujem na 4 telkach doma

    no a teraz aspon konecne rozchodim aj sharing stb z chalupy lebo kvoli tym 5,9 sa mi to uz neoplati a este za 60e predam bielu kartu ;-))

    1. Nepredáš, trh nimi bude zaplavený. Budú mať hodnotu fajky dymu.

  17. Hmmm.. By ma zaujimalo co mam teraz robit. Ostali mi ceske televizie ako nova, nova cinema atd a nerad by som o ne prisiel. Cize nechcem nijak menit zmluvu ale snad mi to nezrusia a len si zvysia platbu cez sipo.

    1. Pravdepodobne zvýšia platbu cez sipo aj ja mám tak. Som veľmi zvedavá ako to urobia či nás upovedomia lebo balíčky vedia ponúkať aj telefonicky .

    2. Re: Janette O ničom neupovedomia, jednoducho zvýšia inkasovanú sumu. Dnes som známemu pomáhal zrušiť platbu cez SIPO telefonicky a operátorka na linke povedala, že už má nastavenú platbu cez SIPO 5,80. Takže zrejme už vo februári sa bude inkasovať vyššia suma.

    3. Na SK stanice si daj AntikSAT za 0,99€ a kartu preregistruj na ČR. Dokopy budeš platiť menej a budeš mať komplet CZ aj SK ponuku. V tomto prípade však potrebuješ motor (alebo aspoň LNB na 23.5 a 16 súčasne).

  18. A máš českú registráciu? Ak máš len CZ stanice (ale nemáš SK) tak sa ti zvýši CZ poplatok (tam SP ostáva, len sa zvyšuje) ak si za CZ stanice priplácaš, tak potom neviem, ale odporúčam prejsť na CZ registráciu (pôjde nova, prima a to len za cz poplatok) a na SK programy ak ti chýba Markíza a JOJ, tak potom AntikSAT. Vymeniť LNB monoblok 23,5+19,2 za 2 LNB a nastaviť 1 na 16E (AntikSAT na SK programy) a 2 na 23,5E (Skylink na CZ programy). Dokúpiť AntikSAT kartu a vymeniť prijímač za taký, čo má CI slot (najlepšie 2) alebo 1 + uničítačku a kúpiť modul IRDETO (Skylink) + CONAX (AntikSAT) a ak máš len 1 CI slot a 1 uničítačku, tak potom skús (ak máš SKYLINK ICE) dať skylink do IRDETO modulu a AntikSAT do uničítačky, ak tvoj prijímač nepodporuje AntikSAT (uničítačka), tak AntikSAT do modulu CONAX a Skylink v uničítačke, ak sú 2CI sloty, tak do modulu IRDETO SKylink kartu a do modulu CONAX AntikSAT kartu a obidva moduly do CI slotov. Prijímač by mal podporovať H.265 (HEVC) ale na SK programy nemusí (aktuálne) a ani na väčšinu CZ, ak ti netreba tie international verzie Prima a Nova a zvyšok CZ programov (ČT sport a ČT D/Art) ide aj cez Skylink CZ registráciu na klasickom MPEG-4 ako aj SK programy cez Antik tiež v MPEG-4

    1. Už sa mi z toho točí hlava v skrinke mam toľko setoboxou a stále sa musi niečo dokupovať, pre starších je to dilema, televízor na kartičku alebo bez a dokúpiť setobox.!,! To je horor, prídu to montovať mladý a poradia to na čom zarobia alebo budú vám to chodiť dokladovať za 10€.???.

    2. Mám aj prijímač Ab cryptobox752 combo v čitačke mám kartu skylink iceCz región CA na modul je voľný.A mám tv so sat tunerom ale tam nie je nič chcem tam kúpiť modul irdeto a zrušiť prijímač cryptobox lebo v tv mám aj Horizon go cez kábel lan.Tv mám sony xf9005.Ešte sa poradím lebo na ten Antik treba veľká parabola a bývam v bytovom dome teraz mám na balkóne nejakú parabolu nemá výšku ani 60 cm.Tak väčšia by sa tam nevmestila.

  19. @#Goulddigger #EG4 chcem sa vás opýtať tenAntik sa dá používať nie len cez satelit ale aj cez internet?

    1. ano ,antik box je obojživelný aj na satelitný príjem aj na IPTV-OTT

    2. Dá sa ANTIK pozerať aj bez internetu v zahraničí iba s parabolou a prijímačom ako doteraz pri skylinku?

    3. Ján: ak budeš v pokrytí signálu z Eutelsatu 16E, tak áno.

    4. áno, tá internetová TV je k základu za 0,99 zadarma v cene alužby

  20. Prosim vas, mohol by mi niekto poradit s takymto problemom:
    Zamrzal nam skylink,tak ma predavac presvedcil ,ze prepatove napatie nam odfajcilo „krabicku co sa do nej vtlaci karta,myslim ze to nazyval setobox.kupil som novu uz to nezamrza,tak mal asi pravdu.Moja otazka tato krabicka je len pre skylink ,pre ineho tv ditributora sa uz neda pouzivat?po informaciach so zdrazovanim uz aj lutujem ze som novy setobox kupil.

    1. Dá sa použiť pre Freesat (ale to je viac-menej prezlečený Slizlink) a pre Orange sat. Len nemyslím, že ušetríte prechodom k jednému z nich… Ale na druhej strane majú možno lepšiu ponuku programov, Freesat ponúka možnosť sledovať svoje programy na dvoch prijímačoch za pár centov navyše, nie za takmer 4€ mesačne, ako Slizlink na karte Next. Aj keď na druhej strane sa ICE karta Slizlinku dá v rámci domácnosti nasharovať (kým Slizlink nezapne uniblock).

      Redakcia: opravte si web – že vraj posielam komentáre príliš rýchlo, aj keď som posledný poslal pred uhorským rokom… 🙂

    2. Mal si kúpiť prijímač s UNI a modul, nie certifikovaný prijímač, kde meniť operátorov nemôžeš. Aktuálne najlepšie Ab Cryptobox 752 HD ale ak vyjde Ab Cryptobox 852 UHD tak to bude naj. A modul Smit alebo Neotion nejaký sa nájde a na Antik podobne ale nie Irdeto ale CONAX. Prijímač v tomto prípade nemusíš meniť, preto odporúčam Ab Cryptobox. Aktuálne mám 650 HD ale ten nemá HEVC iba MPEG-4 a preto Antk pôjde trošku obmedzene, niektoré stanice totiž idú v HEVC/H.265. Ale HEVC už má 750/752 a 850/852 bude mať aj 4K a teda aj normu DVB-S2X

    3. CA moduly Neotion sa už nevyrábajú – škoda, tie Irdeto mali dual decrypt za dobrú cenu. Cryptoboxy sú dobré len na najzákladnejšie sledovanie TV – pokročilé funkcie ako YouTube, streaming do smartfónu/tabletu/PC cez domácu sieť a ďalšie veci nefungujú vôbec alebo zle… a celý ten firmware je príšerne nevyladený a zabugovaný (plný chýb). Škoda, lebo taká 752 má celkom dobrý hardware, podporu multistreamu vrátane T2-MI, VFD displej, DVB-T2 tuner s dobrou citlivosťou a selektivitou, kvalitný obraz v HD (v SD už menej – upscaling mu až tak nejde) a dobrú konektorovú a inú výbavu. Len ten nedorobený software to celé kazí… A absencia HbbTV. Takže dnes by som namiesto Cryptoboxu radšej kúpil nejaký lacný E2 prijímač, napríklad Amiko Viper Combo HDD za veľmi podobnú cenu… Alebo potom niečo s podporou 4K, taktiež s Enigmou 2 a chipsetom HiSilicon 3798MV200 – napríklad Octagon SF8008 Combo, Amiko Viper 4K Combo, Gigablue UHD TRIO 4K, Zgemma H9 Combo – hoci okrem posledného menovaného nemajú CI sloty…

  21. Na prechod k antiku stačí od nich zakúpiť cl modul + kartu?

    1. Ak to chceš do TV so satelitným tunerom, tak áno. A CA modul ani nemusí byť od nich,uuž sa nepárujú moduly s kartami, stačí ľubovoľný Conax CA modul. A ak máš satelitný prijímač s UNI čítačkou, CA modul ani nepotrebuješ. Pozor – niektoré programy Antiku sú v HEVC, takže buď ten TV so sat. tunerom, alebo prijímač – podľa toho, kam pôjde karta – by mal podporovať kodek HEVC (h.265), inak na niektorých staniciach pôjde iba zvuk bez obrazu.

    2. A samozrejme treba otočiť parabolu na pozíciu 16°E. A ak máš 60cm parabolu, bude treba kúpiť väčšiu, 90cm (asi tak za dvacku). Ak máš 80-ku, možno to pôjde aj s tou.

    3. Ja mám 80 (alebo 85) strong ešte z čias keď sme kupovali set strong anténa + LNB + prijímač Strong SRT 6511 a s kartou skylink (Cryptoworks). A dokúpili sme ešte motor pre ďalšie programy. Skúšal som 16E a ČT 24 ide OK. Antik sat kartu ešte nemáme, Skylink sme ešte v lete zrušili (mali sme to aj tak len na 2-3 mesiace cez leto), doma máme Slovanet a v prijímači je teraz karta RTVS ale ČT 24 z antik (16E) ide OK, tak by malo ísť asi aj ostatné, naladené to máme, teda signál asi je, ale trebalo by to asi vyskúšať aj s kartou. Keďže máme motor, tak vieme prepínať medzi 23 a 16.

    1. To bol zbytočný a nie priam najmúdrejší komentár. Píš k veci, ak máš nejaké výhrady či sťažnosti, tak buď konkrétny. A ak nič z toho, tak sa nestrápňuj takýmito výkrikmi bez významu a s pravopisnými chybami.

  22. ja mam v zalohe antenu volne mi stacia rtvs sport slovensky tam davaju hnojka ta3 aj tak dookola recykluju programy reprizy a nebudem sediet pri tv jar co nevidiet pride alebo si zapnem you tube v telke platim internet ,za tv platim zatial len sms za euro na tyzden skylink a sms poslem kedy chcem tak 2x do mesiaca ked to zrusia tak nevadi nikde nebudem prechadzat na vianoce dalsie si zaplatim plustelku za 6 eur modul mam este z 2013

    1. SMS za 1€? Antik má za 0,99€, teda menej ako tá SMS na celý mesiac nie len na 5 dní, ako to je oficiálne. A inak požiadaj si o kartu RTVS. Je to bezplatné a koncesionárske asi platíš predpokladám (alebo prípadne si oslobodený), tak s RTVS kartou nie je problém a neplatíš ani za samotnú kartu (teda ani jednorázovo).
      https://www.rtvs.sk/formulare/sat

  23. to vazne sedite vsetci doma pri TV a kukate vsetky tie reklamy dokola? ;)))) smutne serte na telku citajte si, chodte von, studujte/zabavajte sa na internete… zivot je kratky…

    1. Ďalší zbytočný komentár od pribrzdeného moralistu – si na webe o satelitnej TV, tak sa tu asi rieši telka a nie napríklad rybačka. A vôbec to neznamená, že všetci diskutujúci sedia nonstop pri bedni.

  24. Bye bye Sh.tl.nk, navždy RIP, u mňa ste definitívne skončili vy banda luxemburská.

    1. Kde je prosím pr Antik.Antik ma teraz prilezitost ukazat sa .Kto zašle kartu Skylink na našu adresu a my mu pošleme zdarma kartu Antik zo zakladnym balikom na 2 roky.Co nato poviete zlý nápad.

    2. Naco by take nieco robili? To nemas 10 eur na novu kartu Antik Sat?

    3. RE:Anonym
      My v rámci rodiny máme jednu materskú kartu skylink a dve next karty.Na jednu si platíme balíček a na ďalších dvoch kartách next máme to isté za 44.40 za jednu kartu.Nie je to až také zlé,vyberáme si program aký chceme.Horšie je to pre tých čo budú mať mini balíček,tak ten riadne zodvihli.Uvažovali sme aj o Antik sat ale tam treba tie veľké taniere a nám stačia 60. A cez internet ani nesnivame lebo je u nás iba nejaká mikrovlnka večer sa to seká,tak o tom ani neuvažujeme.

    4. @Hanka DH
      A to prečo máte balíček, čo toľko pozeráte a ešte aj celkom dosť platíte? Treba vám napríklad MTV/VH1? Alebo športové Eurosport-y Nova Sport-y? Alebo sledujete filmové TV kanály, nechceli by ste sledovať TV trošku menej? Máte deti, že potrebujete detské TV? Odporúčam AntikSAT, kde je to len za 0,99€ A veľké? 80 cm nie je až tak veľké aký je problém? Vymeniť anténu za 80 a prijímač? To je jednorázova investícia. A ak nie, tak ešte je tu karta RTVS úplne zadarmo a navždy a prípadne DVB-T…

  25. @sim ja mám aj skylink live aj horizon go a žiadne sekanie nebadám cez android tv Sony.

    1. Pouzivam Horizon GO a predtym som dlhodobo pouzival Antik tv + smarttvbox.

      Antik: jednym slovom nespolahlivy. Je to lacne riesenie a je to vidiet. Kedze nepodporuje chromecast, tak som mal k TV pripojeny box a velmi casto, ked som si najviac chcel nieco pozriet tak to proste neslo. Hlavne archiv, nielen ze je v SD, ale hlavne casto nekonecne nacitavanie, potrebny restart boxu atd. A oproti UPC viditelne horsia kvalita obrazu na 40palc TV.

      Horizon GO: pouzivam cez chromecast z mobilu/tabletu. Tiez obcas appka zablbne, ale je to ovela lepsie oproti Antiku, hlavne velmi pekny obraz, v podstate vsetky programy v HD a hlavne aj archiv je v HD! A ked si na to raz clovek zvykne tak sa velmi tazko vracia naspat.

  26. batoh ja mám antik OTT a ide bez problémov všetko aj archív tak neviem čo tu píšeš, aké máš rýchle internetové pripojenie a od ktorého poskytovaťeľa.

    1. Antik pouzivam s prestavkami od 2013, zo zaciatku na optike, neskor som musel prejst na wifinu od lokalneho providera (20Mbit), ale na svoje pomery naozaj velmi stabilnu. Ide skor o to, ze vela krat mi televizia alebo archiv proste nesli a po restarte no problem. Box mal aj youtube, ale ten nesiel v podstate nikdy, aj ked mi to par krat aktualizovali a chvilu to islo. Mozaika nenabehla nikdy. A Horizon uz druhy mesiac na mojom internete od zaciatku nema problem a ak aj ma, tak znizi kvalitu obrazu na par sekund a po chvili zase nabehne pekny obraz. To som si vsimol dokopy tak 3x. Antik pri kratkodobom poklese rychlosti obraz uplne zastavil.
      Ale to by bola debata nadlho, toto je diskusia ku skylinku tak to tu nechcem velmi rozoberat. Len som chcel napisat svoju skusenost s Antik iptv. Ale Horizon mam kratko, mozno po roku budem o nom pisat v podobnom duchu 🙂

    2. Včera som si zapożičala od suseda ten Antik Nano 3 box .Pozerala,prepínala som, rýchlosť boxu v pohode .Ale archív zastával také sekanie obrazu.Aj obraz slabší niečo ako skylink live.Podľa môjho hodnotenia Horizon go 90% Skylink85%aAntik80%.To je len môj názor!

  27. 🙂 Jaka bavka citat. Uz davno je Shitlink v passe mam Antik (IPTV od Skylanu) 4 roky a proste parada k Internetu za 16,9 a 1 ecko za TV nie je o com. Orange, T-Com a iny velikani sa nechytaju. V PE asi naj volba.

    1. Kto nemá internet tak mini balíček je najlepsia voľba cez sat.Nikto vám nedá toľko programov v hd ten základ od skylinku čo ľudia najviac pozerajú.Netreba ani veľká parabola napr.ja mam 60 a neviem či signál vypadne raz za rok a to už musí byť poriadna metelica.

    2. ale Skylan ide len v Baťovke a blízkom okolí max. po žabokreky.Tiež by som si ho dal ale u Nás nemá pokritie a tiež som z okr.PE.

    3. @Jano z Ic
      Nie nie je, AntikSAT má tiež všetko SK v HD a je len za 0,99€ a ešte lepšia je RTVS karta zadarmo – doživotne zadarmo. Ak nevyhovuje nič z toho, tak DVB-T potom.

  28. Ako mam prosím postupovať, ak chcem zrušiť zmluvu SAT TV Skylink? Poslali mi Príručku, kde sa píše že sa môžem odhlásiť elektronicky. Nikde som takú možnosť nenašiel. Je nejaký formulár zmluva NAPLNO
    na stiahnutie, ale nedá sa do neho počítačom písať a neviem to ani na skylink odposlať. Už dávno som to chcel zrušiť keď ma podviedli, že bez „Ďalších poplatkov“…. Potom prišiel sevisný poplatok teraz znovu zdraženie. Poraďte mi čo si mám zriadiť . Stačí mi minimálne 5-6 programov( stejne tam nie je čo pozerať). Pomôžte mi prosím.

    1. Si podpisoval nejaku zmluvu? Lebo ak nie, tak len jednoducho nezaplatis a hotovo.

  29. Aby na mňa nevytiahli nejaké pokuty. Ja by som nechcel mať nejaké problémy. Lebo žijeme na Slovensku – v krajine čo včera platilo, dnes už neplatí a opačne. Už to je divné, že ak aj zmluva bola a jedna strana ju bez súhlasu druhej zmení, tak nie tá čo ju porušila ale tá druhá to musí riešiť.

    1. Zmluva je iba vtedy ak je viazanost a o tej by si vedel. Staci ak nezaplatis na dalsie obdobie a je to. Prípadne ak to chces mat potvrdene od nich, tak im napis cez internet. Odpisu v priebehu jedneho dna.

  30. Presne,tak nezaplatiš servisny poplatok a nerieš,prijimač ,karta všetko je tvoje.

Komentáre už nie sú povolené.