Reklama

Satelitná služba UPC Direct sa zmení na Direct One

Maďarská satelitná platforma UPC Direct, ktorá využíva pre šírenie programov satelitnú pozíciu Intelsat/Thor (0,8°W), zmení už čoskoro názov na Direct One. Informoval dnes o tom samotný prevádzkovateľ.
Pokračovanie nižšie:

K zmene má dochádzať postupne v niekoľkých etapách, celý proces chce prevádzkovateľ ukončiť najneskôr v máji 2021, kedy by už značka UPC Direct nemala byť v Maďarsku dostupná. Už vo februári predstaví operátor nový web, ktorý bude dostupný klientom na adrese directone.hu, online zákaznícky portál sa premenuje z My UPC Direct na My Direct One a internetová služba UPC Direct Now má mať po novom názov Direct Now.

Zmena názvu platformy UPC Direct nebude mať vplyv na programovú ponuku ani zákaznícke zmluvy. Nezmenia sa ani kontakty na zákaznícky servis. Aktuálnu programovú ponuku môžete nájsť v sekcii Frekvencie.

Platforma UPC Direct vznikla v roku 2000, ktorej vlastníkom bola spoločnosť Liberty Global. Od svojho štartu pôsobila satelitná služba najskôr v troch krajinách, okrem Maďarska aj na Slovensku a v Českej republike. Na slovenskom a českom trhu však došlo v roku 2011 k zmene názvu na freeSAT, zatiaľ čo u našich južných susedov pôsobila aj naďalej pod svojim pôvodným názvom. Od roku 2019 je vlastníkom UPC Direct luxemburská spoločnosť M7 Group, ktorá stojí aj za platformami Skylink či freeSAT.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Áno madari ostávajú na 1w a pridávajú dalšie programy.

  2. Som zvedavý či sa premenuje aj Skylink na Canal + – Ani som si nemyslel že raz na SK trhu budeme mať takú značku ako Canal +. Dúfam že už budú ponúkať ba programy v HD a SD vypnú kompletne. Ale čas ukáže.

    1. Ja dúfam, že tradičné televízie vykapú a posilní sa VOD trh.

      Želám všetkým aby nemuseli byť „prikovaní“ k TV vtedy, keď si chcú niečo pozrieť.

Komentáre už nie sú povolené.