Reklama

Lepšia.TV pokračuje v rozširovaní ponuky, pribudla ďalšia stanica v HD kvalite

Ako sme už informovali v minulom týždni, internetová služba Lepšia.TV pridala do svojej ponuky až päť nových staníc (TV Šlágr, Šlágr 2, RiK, Arena Sport 1 a Arena Sport 2). Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk však rozširovanie programového rastra pokračuje aj v tom týždni. Predplatitelia môžu oddnes sledovať po novom už aj kanál Auto Motor Sport vo vysokom rozlíšení (HD). Samozrejmosťou je archív vysielania a to na sedem dní spätne.
Pokračovanie nižšie:

Auto Motor Sport vysiela v českom jazyku. Vo svojom vysielaní sa zameriava na programy pre motoristov. Vo vysielaní je možné vidieť testy, novinky, ako aj zaujímavosti zo sveta výrobcov automobilov či motocyklov.

Po výraznom rozšírení ponuky OTT služby ponúka aktuálne operátor celkovo 114 televíznych staníc pre slovenských zákazníkov (Lepšia.TV) a 124 pre českých predplatiteľov (Lepší.TV).

Kompletnú ponuku nielen Lepšia.TV bude môcť už čoskoro nájsť aj na našom webe SatelitnáTV.sk v novej sekcii IPTV/OTT, ktorú vám už čoskoro sprístupníme.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Auto Moto sport má aj Skylink aj Antik sat…
    Teda nič prevratné, čo iní nemajú – ale veľa programov im chýba – nemajú žiadne MTV, ani Eurosporty, ani Sport TV (Sport 1 a Sport 2) a oveľa viac. Aj Antik sat je na tom lepšie a možno je na tom lepšie aj cenovo…

    1. Veď preto je toľko operátorov aby si mohli zákazníci vybrať, pretože každý má iné preferencie. Aj ty si sa zariadil a vybral operátora podľa seba. Nie je to o tom, aby mali operátori rovnaké programy. Líšia sa tým na akých zákazníkov sú zameraní (segmentacia trhu).

    2. Igor, čo píšeš, to je iba polopravda. Zákazník by rád vybral programy, ktoré ho zaujímajú. Žiaľ, ani jeden operátor ich všetkých nemá v ponuke. Má si vybrať viac operátorov, aby mal všetky programy, ktoré ho zaujímajú? Možno by bolo vhodnejším riešením, keby operátory mali širšiu ponuku a zákazník by si mohol vybrať programy jednotlivo, t.j. poskladať si vlastný balík. Operátora by si potom zákazník vybral podľa výslednej ceny poskladaného balíka.
      Odpadli by nesledované programy, za ktoré zákazníci bezdôvodne platia. Sú aj také balíky okrem základných, kde je 8-10 programov, ale pre niektorých z toho sú zaujímavé iba 2-3. Na čo platia za zvyšné?
      Môže sa naskytnúť otázka, že by tak bola aktivácia komplikovanejšia, ale je to otázka softvéru.

  2. O vyskladavani vlastneho balika by sa dalo diskutovat. Len v skratke. Vysielatelia toto nechcu a predavaju vsetky programy za jednu cenu. Cize Markiza neponuka operatorom jeden kanal, ale cely balik (Markiza, Dajto, Doma). Ak by sa aj dalo, za jeden kanal by pytala mozno aj to, co chce za cely balik. Treba pochopit, ze operator si nemoze zase dovoli robit s kanalmi co chce on, respektive zakaznici.

    1. Presne tak. Juraj si to predstavuje veľmi jednoducho, ako nejakú priamu úmernosť v zmysle „viac programov = vyššia cena“, lenže takto to nie je. Za pár programov, ktoré ho zaujímajú, by zaplatil rovnakú alebo takmer rovnakú cenu, aj keby mu k tomu operátor nepribalil 10 zbytočných staníc ako balast. Ale z marketingových dôvodov to lepšie vyzerá, keď je v balíku tých staníc viac, tak prečo by ich tam op nepridal – najmä keď určite sú zákazníci, ktorým aj ten balast vyhovuje? Keby riadil firmu, ktorá ponúka služby, tak by rýchlo prišiel na to, aké je zložité nájsť použiteľný kompromis medzi požiadavkami rôznych zákazníkov, dodávateľov a ešte aby z toho kvapol aj nejaký zisk…

    2. SPQR@. Počítal som, že v komentároch k môjmu príspevku niektorý vyvrátia moje slová. Áno, písal som dosť všeobecne. Ale predsa, prečo mám platiť za také programy, ako je NAPR. ducktv, lalatv, jimjam, minimax, a ešte by som mohol pokračovať. Také programy by mali dať napr. do rozprávkového balíka, a kto ho chce, nech ho má. Ja už malé deti nemám, všetci sú dospelí a nikto z rodiny také blbosti nepozerá.
      NAPR som písal schválne veľkými písmenami, zdôrazňujúc, že ide len ako príklad.
      Keďže všetko sa tu nedá napísať, čakám ďalšie vyvracanie mojich slov. Majte sa pekne, a rozmýšlajte. 🙂

    3. @Juraj: veď ti to CPC vysvetlil a ja tiež. Prečítaj si to ešte 3x a pomaly! Okrem toho ti nikto nič nevyvracal, lebo vyvracať sa dá (okrem držkovej polievky a pod.) len faktické tvrdenie – a ty si žiadne neuviedol. Otázky a podmieňovacie vety nie sú tvrdenia.

    4. SPQR, tak ti to vysvetlím inak:
      Pozri sa napríklad na tieto 2 linky:
      Tu sú uvedené skupiny programov podľa žánru: https://www.skylink.sk/televizia-cez-satelit/programy
      A tu sú podľa balíčkov: https://www.skylink.sk/televizia-cez-satelit/balicky
      Skylink v rôznych balíčkov ponúka okrem základného z každého ďalšieho trošku, ale si nevybereš, ktorý. Nebolo by lepšie, keď si zákazník mohol vybrať podľa žánru celý žánrový balík (viď prvý link)? Aspoň ako alternatíva k bežným balíkom.
      Zase moja otázka: Na konci stránky prvého linku sú stanice „Nekódované programy“. Keď na ne zájdeš myšou, ukazuje, že sú na Astre 19,2. Skylink je na 23,5. Ako ich môže ponúkať na inej pozícii, málokto má otáčavú parabolu.

    5. @Juraj: najprv odpoveď na druhú otázku: na trhu sú bežne dostupné okrem motorov (a multifeedov) aj LNB monobloky špeciálne určené pre príjem z dvoch sat. pozícií – najčastejšie práve z 19,2°E a 23,5°E. Zmluvní predajcovia Slizlinku ich zvyčajne dávali klientom do pozornosti, takže ich má dosť veľa ľudí. A k tej prvej otázke – nemusíš mi to vysvetľovať, ja dobre chápem, o čo ti ide. Pre zákazníka by to bolo určite lepšie, ale realita nepustí, aj keď niektorí operátori ponúkajú balíčky rozdelené tematicky (Orange, napríklad), alebo možnosť vyskladať si balík podľa seba (Flexi od Skylinku), tak väčšina operátorov to má inak, pretože to vyjde lacnejšie. Keby som si mal vyskladať napríklad podľa seba filmové a dokumentárne balíky z ponuky Orange sat, tak ma lacnejšie vyjde najvyšší balík Antik satu, kde budem mať to isté – a k tomu tonu balastu, ale ten ma nikto nenúti pozerať, dá sa zo settingu aj vymazať – takže kde je problém? Za ten balast predsa neplatíš de facto nič navyše, práve naopak, ešte kúsok ušetríš. Vyššiu cenu za tie isté programy zacvakáš práveže tam, kde si môžeš vyberať, tak preto operátori častejšie namixujú do balíkov všehochuť a snažia sa tým trafiť do chuti bežného zákazníka, ohúriť ho zdanlivo veľkou ponukou za danú cenu a zároveň nakúpiť programy čo najlacnejšie. A v prvom rade z toho všetkého vyžmýkať nejaký vývar pre seba. Inak by si za to isté platil viac a nezískal aj tak nič navyše. Chňapeš už?

    6. Tak prepáč, Flexi som prehliadol. Keby tam bolo viac programov, aj keď za trošku vyšší poplatok, mohlo to byť zaujímavé. Zatiaľ mi vyhovuje freesat, čo dúfam zostane, kde je pre mňa lepší raster a druhá karta iba za 2 eur, a nie 3,90 ako u slizlinku.
      Ešte som zvedavý na cenu maďarského balíka.

Komentáre už nie sú povolené.