Reklama

V ponuke Lepšia.TV sa objavilo až päť nových kanálov

Predplatitelia internetovej služby Lepšia.TV majú možnosť od včerajšieho dňa sledovať, podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk, dvojicu hudobných kanálov s prvkami teleshoppingu od vysielateľa Československá muzika TV Šlágr a Šlágr 2, detský kanál RiK v slovenskom jazyku a športové kanály Arena Sport 1 a Arena Sport 2. Oba hudobné programy sú dostupné v štandardnom rozlíšení, zvyšné programy sú už v HD kvalite. U všetkých je dostupný samozrejme aj archív vysielania a to od 7 do 30 dní.
Pokračovanie nižšie:

Zatiaľ čo v slovenskej ponuke Lepšia.TV sú hudobné kanály novinkou, v českej službe Lepší.TV boli programy Šlágr a Šlágr 2 už dlhšiu dobu. Okrem toho do českej ponuky nezaradil operátor zatiaľ ani detský kanál RiK. Českí klienti tak majú medzi novinkami iba športové programy Arena Sport.

Spomeňme, že v tomto roku pridala už Lepšia.TV do ponuky pre slovenských klientov osem nových staníc. Okrem SD verzií Šlágr a Šlágr 2 to boli aj detské programy Nicktoons a RiK HD, športové Arena Sport 1 a 2, regionálna TV Bratislava v HD kvalite či hudobná Jazz TV HD. Z ponuky naopak vypadol kanál SuperYacht TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Prečo nemáte MTV – MTV Eu, MTV Live HD, MTV Hits, Club MTV, MTV 80s, MTV 90s (neviem, či VH1 máte alebo nie), ale tie MTV určite nemáte, ale prečo zaraďujete šláger? Čo ste služba pre dôchodcov? IPTV sledujú skôr mladí, než dôchodcovia (nemajú častokrát internet) a tí určite radšej sledujú MTV ako šlágre! Mágio je oveľa lepšie!

  2. Je to taky lacak, cela Lepsia TV. Chybaju jej stanice od AMC (Sport1,2,AMC, Film+, Spektrum,Paprika, vsetky tie detske co maju). Takisto nic od Discovery a ani Eurosport. Rovnako nic od Foxu – ziadne Nat Geo ci Disney. Nic od CBS Viacomu – bez MTV a Nickelodeon. Uz aj tych 8 Eur za tu ponuku je az prilis vela penazi…

  3. #Goulddigger #EG4 máš pravdu ja som mal lepšiu tv ale viac to nešlo ako išlo.Treti mesiac mám Horizon tv na troch zariadeniach tv Sony a dvakrát Mi box tv a to je neporovnateľne iné kafé.Už by som nemenil.Na chalupe mám Skylink live na tablete aj to je celkom dobré ale len základ mini balíček len ten je trochu slabší obraz čo do kvality a radenie programov nedajú sa radiť podľa seba.Horizonte je to podľa seba ako chceš zoradiť.

Komentáre už nie sú povolené.