Reklama

Dokumentárny a športový kanál aktuálne voľne v DVB-T/T2

Towercom pripravil v týchto dňoch pre všetkých divákov, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény, voľné vysielanie staníc NGC (SD/MPEG-4) a Nova Sport 1 HD (HD/MPEG-4). V oboch prípadoch ide o novinky v terestriálnom vysielaní, ktoré tak budú dočasne dostupné nekódovane (FTA). Štandardne sú pritom od januára súčasťou platenej ponuky Plustelky. Po skončení ochutnávky budú preto kódované systémami Irdeto a CryptoGuard.
Pokračovanie nižšie:

V rámci ochutnávky, ktorá potrvá celý január, môžu stanicu NGC sledovať záujemcovia prostredníctvom druhého aj štvrtého celoplošného multiplexu. V druhom multiplexe je program sprístupnený iba dočasne a to na špeciálnej pozícii s názvom NGC Promo. Pripomeňme, že okrem českého audia je k programu pripojená navyše aj maďarská audio stopa (iba MUX4).

Športový kanál Nova Sport 1 HD je aktuálne k dispozícii divákom v rámci štvrtého multiplexu. Aj v tomto prípade potrvá ochutnávka počas celého januára.

Pripomeňme, že od 1. januára 2021 boli vyradené z ponuky Plustelky stanice Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery a Film+. Ako náhradu poskytol operátor všetkým klientom programy Nova Sport 1 HD, AMC a National Geographic. Okrem toho vysiela v druhom multiplexe ešte stále dočasne katolícky program TV LUX v SD kvalite.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2 a DAB+ môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tam mali pridať nejaký bezplatný kanál aby trocha sa rozšírila bezplatná dvb-t ale veď z čoho by zbohatli Slováci sú už raz taký.Kladiem si otázku prečo Česká republika má toľko programov v dvb t voľné ale už viem prečo lebo Slováci si dajú kakať na hlavu a to je v každej oblasti.

  2. Prosím vás o vašu odpoveď prečo sa stále hráte na programi mi nejtu fut si prepinate na iné miesto.uz má to nebaví dám na vás sťažnosť.

  3. pán Ladislav skasko- píšeš nejako nezrozumiťelne???

  4. Už len National Geographic, Nova Sport 1 HD je zakódovaný.

Komentáre už nie sú povolené.