Reklama

Populárny detský kanál v ponuke Lepšia.TV

Prevádzkovateľ internetovej služby Lepšia.TV (Lepší.TV) upravil, podľa našich zistení, v tomto týždni ponuku svojho základného balíka. Od decembra nie je predplatiteľom k dispozícii kanál Barrandov News, ktorý ukončil vysielanie a v ponuke sa objavil nový kanál Nick Jr., ktorý poteší najmä detských divákov.
Pokračovanie nižšie:

Nick Jr. sa zameriava na deti v predškolskom veku. Vo vysielaní ponúka množstvo rozprávok, ktorými sa snaží najmenších divákov nielen baviť, ale aj vzdelávať.

Nový program v ponuke Lepšia.TV (Lepší.TV) je podľa našich zistení dostupný ako slovenským, tak aj českým klientom operátora. Stanica je šírená v štandardnom rozlíšení.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Lepšia.TV má asi najlepšie úvodné menu z dostupných „Over-the-top“ operátorov na trhu. Škoda ale, že ju v poslednom čase sprevádzajú rôzne technické problémy-výpadky,sekanie obrazu. Ponuka je chudobnejšia-chýbajú osvedčené dokumentárne stanice, športy…Pre nenáročného-príležitostného diváka môže byť dobrou voľbou.

    1. Lenže pre nenáročného diváka je to príliš drahé, ak by to chcel na 2 a viac zariadení. Horizon Go alebo Antik TV je lepšia voľba.

Komentáre už nie sú povolené.