Reklama

Kanál Barrandov News ukončil vysielanie

Česká stanica Barrandov News za ktorou stojí spoločnosť Barrandov Televizní Studio, skončila po takmer dvoch rokoch od spustenia vysielania. Program odštartoval vysielanie 29. októbra 2018. Ešte pred ním však vysielali stanice Barrandov Family a Barrandov Muzika. Kanál Barrandov Family bol dostupný aj v slovenskom DVB-T, kde vysielal na pozícii po stanici TV Markíza.
Pokračovanie nižšie:

Barrandov News bol dostupný aj slovenským divákom. Prijímať ho mohli do posledných dní vysielania predplatitelia vybraných káblových, OTT a IPTV operátorov. V satelitných službách stanica aktuálne dostupná nebola.

Súčasťou rodiny kanálov TV Barrandov sú od dnešného dňa už iba tri televízne stanice: TV Barrandov, Kino Barrandov a Barrandov Krimi.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. …bolo na čase, kľudne môžu vypnúť a zvyšné tri stanice.

    1. @ Cz – Sk :

      A ještě vypnout aj všechny stanice od Novy kde se šíří úplně rovnaký hnoj jako na těch Barrandovech. Ze všech českých komerčních stanic je sledovatelný tak maximálně Prima MAX!!!

    2. Aj Prima Zoom, Prima Cool, Nova 2 a Nova Cinema sa dajú pozerať.

    1. @ Cz – Sk :

      A ještě hlavně vypnout aj všechny Novy kde se vlastně šíří úplně ten samý nesledovatelný odpad jako na těch Barrandovech. Z české komerce je sledovatelný tak maximálně Prima MAX.

  2. Najhoršia tv samy klenot tv a kraviny zadný film seriál a reditel talk šou Když prepinam tak úplne nič lepší Prima Max a zum

  3. Z našeho dvbt 2 je sledovatelý , prima max , Seznam tv, nova cinema , cool , zoom, comedy central a jako kulisa retro music televize obcas neco na Čt . Barrandov a telesgoping stanice mame vymazaný.

Komentáre už nie sú povolené.