Reklama

Ponuka videopožičovne Skylink Live TV sa rozšírila o koncerty českých i slovenských interpretov

Internetová služba Skylink Live TV rozširuje svoju videopožičovňu o nový obsah z dielne hudobného kanálu Óčko. Vďaka tomu si môžu užívatelia služby, ako aj všetci klienti satelitného operátora Skylink, pozrieť viacero koncertov slovenských a českých hudobných interpretov.
Pokračovanie nižšie:

K rozšíreniu ponuky došlo vo štvrtok 10. decembra, kedy pridal Skylink do svojej videopožičovne novú hudobnú sekciu Óčko s 21 koncertami českých i slovenských hviezd populárnej hudby. K dispozícii sú koncerty od Rybičky 48, No Name, Xindl X, Marek Ztracený, Chinaski, Divokej Bill, Debbi, Ewa Farna, Anna K, Support Lesbiens, UDG, Vypsaná fixa, Wohnout, Sto zvířat, Immodium, Jakub Děkan band, Ondřej Brzobohatý, Prago Union, Michal Hrůza, O5 a Radeček či Martin Harich.

Vo videopožičovni internetovej služby môžu tak aktuálne nájsť predplatitelia obsah nielen z hudobnej stanice Óčko, ale aj od National Geographic, Love Nature, Viasat World, Film Europe, AXN, AMC, Filmboxu či špeciálneho kanálu Skylink 7.

Aplikácia Skylink Live TV je dostupná ako pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS a Android, tak aj pre vybrané Smart TV značky Samsung, LG, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai, Orava alebo satelitné prijímače KAON MZ-102 či špeciálne boxy Tesla Mediabox QX4. Popri tom je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC.


Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. myslim ze bohata diskusia k tomuto clanku naznacuje enormny zaujem …

    u len ten nekompletny archiv pri serii ktoru daju k dispozicii na sledovanie je na zaplakanie.

  2. Snažia sa dostať tam ďalšie veci, pri minimálnych nákladoch, keďže množstvo ľudí už vyskúšalo, ale hlavne večer nesledovatelne kvôli zasekom. Ťažko povedať či je to železom na ktorom to ľudia sledujú, keďže to robí aj cez kábel pri rýchlosti 100Mbps. Tyto ľudia sú už fuč a ďalší stabilni (a platiaci) už asi nepribudnu. Aj v tejto oblasti je už veľká konkurencia a Skylink ťahá za kratší koniec.

    1. Nie je to železom, na ktorom to ľudia sledujú, ale železom, na ktorom to beží, prípadne konektivitou servera. Lebo to vypadáva vždy v silnej prevádzke (prime time). To isté Lepšia TV, to isté u mobilných operátorov, rýchlosť pripojenia cez 3G/4G tiež klesá v tomto čase. Taktiež počas MS v hokeji / futbale – kto chcel sledovať zápasy cez web RTVS, utrel nos, s tými zásekmi to bolo o nervy. Počas koronakrízy musel Netflix a další znižovať kvalitu videa, aby to vôbec išlo. Takže nech ešte skúsi niekto tvrdiť, že satelit je minulosťou a nech žije OTT / VOD… Ani zďaleka.

  3. Ja nemôžem nadávať mám Tv Sony a pozerám cez aplikáciu Skylink live tv každý deň . Mám pripojenie cez optiku žiadne sekanie nemám.Zo začiatku sa stalo že niekedy mi archív zavše seklo ale v poslednej dobe všetko funguje dobre aj archív!

    1. Presne!Aj ja pozeram cez aplikaciu,ktoru ma LG televizor a vobec to netrha!A to mam pos..ty VDSL net s rychlostou 14mbs!Takze tak!!

    2. Áno, cez slabú prevádzku. Ale ide vám to dobre aj medzi siedmou až desiatou večer?

    3. SkylinkLive ,ale hlavne LepšiaTV majú dlhodobo problémy so sekaním obrazu vo večerných hodinách-okolo 20:30.LepšiaTV včera večer opäť potvrdila masívny výpadok svojich služieb,informuje o tom na FB.

    4. Internetové siete majú skoro vždy problémy vo večerných hodinách cca 19 – 21 hod, lebo vtedy sa množstvo ľudí cez compy alebo TV napojí na net kvôli sledovaniu správ a večerného programu. Vtedy sa aj najviac prejavuje LTE rušenie DVB-T / T2, lebo ak sa na net napojí množstvo zákazníkov mobilné vysielače BTS zosilnia signál a naopak v noci ak nie je skoro nikto napojený signál zoslabne. Moderné BTS to už dokážu regulovať výkon podľa pripojenia / náporu zákazníkov.

    5. Musím sa aj ja do toho zamiešať.Nemám ani optiku len dedinská micro vlnka Slovanet a Skylink live ide aj vo večerných hodinách stabilne.Žiadne veľké výpadky.To je výpadku minimum.Mám Android box Mi len ovládanie nie je na Skylink live najlepšie a to radenie programov a pretáčanie v archíve je bieda.Mám aj Horizon go to je lepšie prepracované aj obraz sa mi zdá o niečo lepší.

  4. Čo sa to deje v Lepší.TV ??? dnes opäť veľký výpadok- samotný operátor informuje o veľkom technickom probléme…

    1. To je ešte nič ale ja som mal Antik cez net,to bola len katastrofa to viac nešlo ako bolo funkčné.Lebo cez satelit som nemohol ísť aspon že som si zaplatil len zaklad . Potom som dal na skúšku Horizon go tak to sa nedá porovnať! Teraz som si zaplatil na rok za 5,90€ mesačne nie som nejaký maniak do tv.Keď sa mi niečo páči pozriem si pozdejšie mám 7 dňový archív.Dva mesiace bez zaseku dúfam že to vydrží aj ďalšie mesiace.

  5. Porucha „Lepšiatv“ pokračuje aj dnešným dňom.Nefunguje to niekoľko dní.

Komentáre už nie sú povolené.