Reklama

Skylink pridá tento rok do ponuky ešte niekoľko noviniek

Minulotýždňové rozširovanie ponuky satelitnej služby Skylink nebolo ešte posledné v tomto roku. Operátor má v pláne obohatiť ponuku pre svojich klientov, do konca roka 2020, ešte o niekoľko noviniek. Ako sme už informovali, na družici Astra 3B (23,5°E) testuje stále viacero programov. Medzi nimi je aj nový exkluzívny kanál Canal+ Domo a hudobný kanál Šláger Prémium v HD kvalite, ktoré sú označené ako Novinka 1 a Novinka 2.
Pokračovanie nižšie:

Prevádzkovateľ sa zatiaľ k testom oficiálne nechce vyjadrovať. „Programové novinky oznamujeme tlačovou správou. Ešte tento rok ich pár bude. Nechajte sa prekvapiť,“ uviedol pre portál SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva M7 Group.

Promo na exkluzívny kanál Canal+ Domo, ktorý sa zameriava výlučne na programy o bývaní, záhrade či na renovácie, už môžu vidieť klienti Skylinku na špeciálnej programovej pozícii Skylink 7. Z upútavky sa môžu dozvedieť, že program bude k dispozícii exkluzívne iba v ponuke Skylinku a to od 1. decembra.

Okrem vyššie uvedených staníc, ktoré Skylink testuje, by sa mohli užívatelia dočkať už avizovaných programov pre maďarsky hovoriacich klientov. Zároveň sa očakáva v najbližšom období aj predstavenie novej ponuky pre klientov platformy freeSAT, ktorý sa rozhodnú prejsť na družicu Astra 3B (23,5°E). Na oficiálne informácie si však budeme musieť ešte nejakú dobu počkať.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A MTV-čka??? Freesat ich má (kým neprejde na Astru) a Skylink nie! Tie nebudú? Však kašlem už na celý Skylink, dávam Mágio, tam je všetko aj MTV Live HD aj komplet MTV paket (MTV Hits, Club MTV, MTV 90s) ktoré skylink minulý rok vyradil (ešte keď Club MTV bolo MTV Dance a MTV 90s bolo MTV Rocks) a iConcerts je na Mágiu tiež! Skylink som už zrušil a na chatu mám na základ Antik sat a doma mením Slovanet na Telekom Magio a Skylink kartu môžem teraz už bez akýchkovek problémov vyhodiť do odpadkového koša!!!

    1. Presne tak,zrušili aj Eurošport 1,2 a nejaké Discovery. O ničom,celé zle.

    2. Kartu Skylink si nechaj, dobre sa ňou oškrabuje námraza z okien auta. 😉

  2. Hudobné stanice na chate??? So skylinkom by som okrem VH1 a MTV 80s ani nič iné nemal (ak nerátam ešte MTV Europe, ktoré ale asi viete aký ma podiel relácii rôzneho typu a MTV Germany, ktoré ide FTA bez ohľadu na Skylink a ešte iConcerts), teraz keď som dal Antik mám aj motor a mám MTV Germany, Deluxe Music, Eska TV Extra, One Music TV, The Box, Box hits, Magic, Kiss, Kerrang, Clubland, NOW 90s, NOW 80s, NOW 70s, The Voice, Magic BG, City TV a ďalšie a bez akýchkoľvek poplatok za balíčky (jediná nevýhoda sú reklamy, ale čo by som od FTA kanálov mohol chcieť, nie)?

  3. Vyjadrenie Skylinku,keď vyradila 7 programov,5 od Skupiny Discovery group,plus dva Eurosporty v HD.:,,,Okrem toho intenzívne spolupracujeme s našou materskou spoločnosťou CANAL+ na lokalizácii množstva atraktívnych seriálov a televíznych programov. Už čoskoro budú dostupné exkluzívne našim zákazníkom, a to cez satelitné vysielanie aj cez internetovú službu Skylink Live TV.“ Preto nejako nieje vidieť tie množstvá atraktívnych seriálov a dokumentov,či televíznych programov,ktoré tak sľubovali už od apríla,že prídu do programovej ponuky Skylinku. Jeden lokalizovaný program Domo toto ani z ďaleka nezachráni…

    1. Jak kdo já som zo skylinkom spokojný je dobrý na český region 🙂

    2. @ Juraj Červenák :

      Jak málo stačí ke spokojenosti, Hlavně že máš tvůj super český region na velkou kopu českého nesledovatelného hnoje a odpadu. Přeju příjemné zážitky u k.k.tin z Novy a podobně.

  4. Pekný deň, ďalší problém pre ktorý chcem opustiť Skylink je archív a to vo večerných hodinách,kde je veľký problém sledovať niektorý program z archívu. M.K.

  5. Som zvedavy kolko bude stat madarsky balicek a ci sa ho bude dat predplatit na rok a ake programy tam hlavne budu.

  6. Už ma hnevá skylink.Stále niečo menia a programy nefunguju.Každým rokom je to drahšie a všetko treba kupovať.Tiež som sa rozhodla,že keď to bude takto pokračovať,tak mením za magio.Ostatné tv všetko dávajú za darmo a platí sa menej ako skylingu

  7. Dobré ránko abonenti skyzlinku.Ja som sa na nich vyj… pred 3 rokmi a prešiel som k Antiku ,slyzolin ma vôbec nezaujíma.Tak nenariekajte a ukončíte to s ním.

    1. @ Libor :

      Evidentně nevíš to že Czech Digital Group a České radiokomunikace je vlastně jedna a ta samá společnost. České radiokomunikace již před velmi dávnou dobou koupili Czech Digital Group.

    2. @Zdenek to čo som dal sem je len kópia originálu o čom sa môžeš presvedčiť sám a až potom sa choď hádať z redakciou LUPA.CZ tak vôbec nevieš o čom je reč

    3. @ Libor :

      Takže když někde nejaký d.bil napíše to že kula je hranatá a že je černá bílá, tak to následně úplně bez problému zkopíruješ a budeš přesně takto dál šířit?

    4. @ Zdenek : za prvé sa sem nedá pokiaľ čítaš z porozumením webové odkazy a darmo reaguješ na mňa . Za druhé to isté nepíše len jeden zdroj , ale viacero !!!
      Za tretie sú to stránky určite fundovanejšie než tento Slovenský kačičkový web ! Za tretie sa ja z tebou nemienim hádať a kľudne máj svoju pravdu o čom nielen ja pochybujem a skús sám dohľadať relevantné informácie ak ich máš ?

  8. Tak to som zvedavý ako chcú pridať Šláger prémium ak televizní stanice Šlágr čelí insolvenčnímu návrhu kvůli dluhům za pozemní distribuci signálu. Na Krajský soud v Českých Budějovicích se obrátila firma Czech Digital Group, která až do 28. srpna šířila vysílání Šlágru v DVB-T multiplexu 3 a DVB-T2 multiplexu 23. Na insolvenční návrh upozornil deník E15.

    Celkové dluhy Šlágru za telekomunikační služby jen u Czech Digital Group dosahují 44,6 milionu korun. Další závazky má Šlágr vůči Českým radiokomunikacím. Z dokumentu v soudním registru vyplývá, že operátor upozorňoval jednatele televize Karla Peterku na narůstající dluhy už v květnu a srpnu letošního roku. K zatím poslednímu jednání došlo 13. listopadu 2020, kde dlužník prohlásil, že není schopen uhradit splatné závazky.

    Czech Digital Group navrhuje, aby byl na majetek TV Šlágr prohlášen konkurz. Firma se mimo jiné obává, že televize upřednostní platby za šíření signálu v Multiplexu 24 konkurenčního operátora Digital Broadcasting, místo aby uhradila dluhy. V Multiplexu 24 začal Šlágr vysílat 29. srpna.

    Soud dnes vyzval další věřitele TV Šlágr, aby přihlásili své pohledávky. Televize Šlágr má do 15 dnů dodat seznam svého majetku a přehled, komu dluží. Televize s insolvenčním návrhem nesouhlasí a chce se vůči němu bránit.

    Zdroj : Lupa.cz

  9. Mal som do novembra zaplatený balík Kombi ale už od augusta som prešiel na Magio a zatedy som spokojný.Vedenie Skylinku si asi dalo za cieľ všetkých ľudí donútiť od nich odísť.A mám pocit že sa im to aj darí.Aspon v mojom okolí.

  10. vlado
    vazena redakcia
    podla vasich komentarov to vyzera tak ze aj vy si myslite ze narod cesko slovensky je uplne padnuty na hlavu a doslova fandite spolocnosti skylink ktora uz uplne prebrala praktiky predajcov ktorym sa hovorilo
    „smejdi“

  11. Zrušili Discovery, TLC, Eurosporty, Crime+Investigation … Skylinku, to byly pro mne velice zajímavé programy a ne nějaký Šlágr a podobné stupidní programy…

  12. Od skylingu jsem vloni odešel pro každoroční nehorázné zdražování. Nemám rád drzé nenažrance.

  13. veď to bolo jasné, že sa to zruší, frisat = slyzlink

  14. Uvítal by som skôr nejaké kvalitné športové programy, keďže ste zrušili eurosport 1 a 2. Čo je škoda, lebo tam vysielali mnoho zimných športov. Je pravda, že snoker ma ozaj nebavil.

  15. Ak sa nevráti Eurosport tak v ďalšom období už odchadzam

  16. Tiez koncim dobre programy skoncili a na misto tohod dvaju malo sledovane progmy menim.

  17. Zdieľanie karty a vybavene za smiešnych pár € na celý rok full balík u všetkých provideroch, UPC, skylink, freesat, antik, orange…. Každé kódovanie sa dá zlomiť.. Ako keď 3/4 Slovenska pozeralo digi cez kódy. Stačí kus zručnosti a použiť Google a nebudú nikomu žiadne kanály chýbať keď môže pozerať všetkých providerov 🙂

  18. Som šokovaná z toho čo tu praktizujete veľmi som bola rada,že som si zaviedla skyling ,ale za posledné roky je to o ničom a teraz co ste zrušili stanice ešte ako tak sa dalo pozerať po novom roku odchádzam je mi to ľúto ale žiadna zmena nehrozí ešte aj vypínať sami prichádzame o klientelu zobuďte sa

  19. Skylink stále horší. Maže programy a pořád dražuje.

    1. Nevím jestli píšeš z SVK či CZ, ale máš pravdu.
      A bohužel můžeme Vám na SVK jen závidět, že máte alternativy ke Skylinku. U nás v CZ to stojí … ehm tedy… nestojí za nic. Supermoloch Skylink k tomu nicmoc DigiTv ani nevím jestli ještě něco dalšího vzduchem je. Tak si užijte prima konkurenci…

    2. @ Mikik :

      V České republice existuje kromě Telly CZ (bývalé DIGI TV SK) a Skylinku s freeSATem od M7/Canal přes satelit ještě T-Mobile CZ kromě jejich IP televize. T-Mobile CZ přes satelit je v České republice jediná platforma co má současně Eurosporty 1+2 se Sporty 1+2 a podobně. Mají aj to BBC a Digi Sporty 1+2.
      Jinak podle mě v České republice vůbec nejlepší volba kabelová televize od UPC pokud je kabelová přípojka a nebo nově jejich Vodafone televize přes IP TV.

  20. To že překlopili některé programy do HD to už měli dávno. Za ty prachy. A novinky žádné. eSportsONE to je teda třída.

  21. Somár zabelí, stádo ide za ním. A takto mi to tu pripadá.

  22. Psychopati treba filmy ne záhradu aj mcm pop bi dal jediné mini je ako tak ok ináč nezajem

  23. a co bude s freesat-om? kto nechce prejst na astru? uz som zvedavy co vymyslia.

Komentáre už nie sú povolené.