Reklama

Lepší.TV vyradila z ponuky tri nemecké programy

Internetová služba Lepší.TV (Lepšia.TV) je chudobnejšia o tri programy v nemeckom jazyku. Prevádzkovateľ vyradil, podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk, z TV služby nemecké programy skupiny RTL Group – RTL, RTL2 a Super RTL. Vyradenie sa dotklo ako slovenských, tak aj českých klientov.
Pokračovanie nižšie:

Trojica nemeckých staníc bola súčasťou základného balíka, prístup k ním tak mali všetci klienti. Náhradu za vyradené programy zatiaľ operátor užívateľom neposkytol. V blízkej dobe však plánuje zaradiť do programového rastra niekoľko noviniek, prvou má byť už čoskoro minimálne jeden filmový kanál. O aký konkrétne pôjde, nie je aktuálne známe.

Lepší.TV v súčasnosti ponúka pre slovenských klientov 105 televíznych staníc. Základný balík stojí 7,39 € mesačne. Službu je možné využívať vďaka aplikácii na Smart TV, PC či mobilných zariadeniach. K dispozícii je navyše aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Lepší.TV je pomerne poruchová služba,ktorú neustále sprevádzajú krátkodobé výpadky rôzneho druhu.V posledných dňoch nebolo možné službu spustiť cez webové prehliadače Firefox+Chrome pre neplatné bezpečnostné certifikáty služby a nebolo možné sa z aplikácie odhlásiť cez mobilné zariadenia.Preto odporúčam radšej službu SLEDOVANI.TV

  2. Ale poskytol „náhradu“.Dve „špičkové“ stanice:ATV a FIX TV. A ešte chcú za to many many€€

  3. LepšíTV to vzala útokom.Do ponuky od dnes pribudol Cinemax a Cinemax2.

  4. Jerry@ trepeš jedine ty.Cinemaxy sú súčasťou balíčka HBO.Rozumieš kámo?

Komentáre už nie sú povolené.