Reklama

Viac maďarských programov v Lepší.TV

Prevádzkovateľ internetovej služby Lepší.TV rozšíril dnes ponuku základného programového balíka o dve maďarské stanice verejnoprávnej MTVA. Všetci predplatitelia služby, na Slovensku a v Českej republike, tak majú oddnes prístup už aj k programom m4 Sport a m5. Oba sú v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:

M4 Sport odštartoval 18. júla 2015. Vo vysielaní prináša viacero zaujímavých športových prenosov. Za zmienku stojí napr. Formula 1 či futbalová Liga majstrov UEFA.

M5 sa zameriava najmä na kultúrne, vedecké a vzdelávacie programy. Stanica vysiela od roku 2016.

Po pridaní dvoch nových maďarských programov môžu klienti Lepší.TV sledovať už všetky programy maďarského verejnoprávneho vysielateľa (m1, m2, m4, m5, Duna a Duna World). Programy od maďarských komerčných vysielateľov zatiaľ v ponuke nie sú.

Lepší.TV aktuálne ponúka pre slovenských klientov 108 televíznych staníc. Základný balík stojí 7,39 € mesačne. Službu je možné využívať vďaka aplikácii na Smart TV, PC či mobilných zariadeniach. K dispozícii je navyše aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Telekom by mohol pridať do MGO M4 HD každý ich predbieha a oni len čakajú a čakajú 🙂

  2. To je už aká politika,že maďarské,polské a ešte neviem aké programy pridávajú,ale Prima Max,Zoom,atď nemôžu pridať v SR.

    1. Ked im Prima neda suhlas tak to pridat nemozu. Alebo im daju taku cenu, ze sa im to neoplati. Ano, Skylink a Telekom maju. Lenze ti maju kolko platiach ludi a kolko ma Lepsi.

  3. M4 už je v SK ponuke…F1…uvidíme dokedy to bude akceptovať Sport1+2.

  4. Jedine keby dali k tomu anglickú stopu hu jazyk nemusíme

    1. To myslíš vážne, že by maďarská stanica vysielala v inom jazyku ako vlastnom?

    2. @asdfg: veď vysielajú. V maďarskom DVB-T/T2 je veľa staníc, ktoré okrem maďarskej majú aj originálnu zvukovú stopu, zväčša anglickú.

  5. Lepší.TV -tam má už dlhšiu dobu nejaké problémy pri prehrávaní vo fullHD s kodekom H.265-sekanie a podobne,zatiaľ si s tým nevedia rady…

Komentáre už nie sú povolené.