Reklama

Lepší.TV vyradila z ponuky program o umení a kultúre

Klienti internetovej služby Lepší.TV prišli o zahraničný program Arte, ktorý sa zameriava na kultúru a umenie. Prístup k stanici mali všetci užívatelia služby na Slovensku a v Českej republike. Dostupný bol navyše aj archív vysielania na 7 dní.
Pokračovanie nižšie:

Operátor vyradil Arte z ponuky bez udania dôvodu a zatiaľ aj bez akéjkoľvek náhrady.

Arte vysiela voľne (FTA) z viacerých družíc na orbite. Pre príjem preto postačuje akýkoľvek digitálny satelitný prijímač aj bez prístupovej karty. Vysielanie programu je dostupné ako v HD (HD/MPEG-4), tak aj SD kvalite (SD/MPEG-2).

Internetovú službu Lepší.TV môže využívať ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Štandardná cena základného balíka s približne stovkou programov a archívom stojí 7,39 €/mesiac. Službu je možné využívať vďaka špeciálnej aplikácii na Smart TV, PC či mobilných zariadeniach. K dispozícii je navyše aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na „lavóre“ ide zadarmo z Astry 19,2 °, v HD a niekedy i v UHD.

  2. Kanál bol vyradený z dôvodu nízkej sledovanosti.

  3. Tých „nezmyslov“ je v ponuke viacero.Škoda ale,že SK stanice ponúkajú len v HD ready.

    1. Stále chýbajú v ponuke kvalitné dokumenty od Viasat a Discovery…SledovanieTV sa viacej oplatí,aj pre FULL HD ponuku.

    2. Hlavný kanál Discovery nemá už prakticky žiadne kvalitné dokumenty v ponuke, už len samé doku soaps o ničom. Viasat Explore ide tiež týmto smerom. Telky sa prispôsobujú braindead divákom, ktorí nemajú záujem o poznanie, iba o senzácie a/alebo bezduchú zábavu v bulvárnom štýle. Ešteže Viasat History sa ako-tak drží.

    1. Stále určite nie, ale občasné výpadky sú. Jeden bol aj koncom týždňa.

    2. V sobotu večer o cca 20:45 celoplošný výpadok služby CZ+SK.

Komentáre už nie sú povolené.