Reklama

Magio Sat a DIGI TV: Programy RTL2 a Film+ HU oddnes v HD kvalite

Užívatelia satelitných služieb Magio Sat a DIGI TV majú oddnes prístup k ďalším maďarským programom v HD kvalite (HD/MPEG-4). Po niekoľkých dňoch testovania zaradil Telekom do svojich satelitných služieb programy RTL2 HD a Film+ HU HD, ktoré nahradili doterajšie SD verzie.
Pokračovanie nižšie:

Obe stanice v HD kvalite sú súčasťou prémiových maďarských balíkov. V DIGI TV je to balík Extra HU+ a v Magio Sat je to Maďarský Extra.

Užívateľom dodávaných prijímačov od operátorov sa novinky objavili v kanálovej mape automaticky po dnešnej aktualizácii, pokiaľ by sa tak nestalo, odporúčame vypnúť box na minimálne 10 minút s diaľkovým ovládačom, alebo vykonať výrobné nastavenia.

Klienti DIGI TV s CAM modulom si môžu programy naladiť z frekvencie 11 804 MHz. Detailné parametre oboch staníc sú na konci správy.

PlatformaStanica a programová pozícia
Magio SatRTL2 HD (126), Film + HD HU (139)
DIGI TVRTL2 HD (233), Film + HD HU (255)

Aktuálna ponuka maďarského balíka v DIGI TV

BalíkPočet stanícProgramy
Extra HU+36AXN HU, Comedy Central Family, Comedy Central Hungary, Cool TV, Duna HD, Duna World, FEM3, Film + HD HU, Film 4, Filmbox HU, Galaxy 4, Hir TV, LiChi TV, M1 HD, M2 HD, M4 Sport HD, M5, MTV Hungary, Magyar ATV, Mozi +, Muzsika TV, Nick Jr. HU, Nickelodeon Hungary, Prime, RTL + HU, RTL 2 HD HU, RTL Gold, RTL Klub HD, STORY4, Slager TV, Sorozat +, Super TV2, TV2 HD, TV4, Viasat 3, Viasat 6

Aktuálna ponuka maďarského balíka v Magio Sat

BalíkPočet stanícProgramy
Maďarský Extra34AXN HU, Comedy Central Family, Comedy Central Hungary, Cool TV, Duna HD, Duna World, FEM3, Film + HD HU, Film 4, Galaxy 4, Hir TV, LiChi TV, M1 HD, M2 HD, M4 Sport HD, M5, MTV Hungary, Magyar ATV, Mozi +, Muzsika TV, Nick Jr. HU, Nickelodeon Hungary, Prime, RTL + HU, RTL 2 HD HU, RTL Gold, RTL Klub HD, STORY4, Sorozat +, Super TV2, TV2 HD, TV4, Viasat 3, Viasat 6

Technické parametre pre príjem:

NázovDružicaFrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaKódovanie
Film+ HU HD (TV / MPEG4 )Thor 5/6/7 Intelsat 10-02 (0,8°W)11804 MHzV3/430000DVB-S2 / 8PSK1815 (Nagravision),0B02 (Conax),0D97 (Cryptoworks),0653 (Irdeto),1882 (Nagravision),0B1C (Conax),1886 (Nagravision)
RTL2 HD (TV / MPEG4 )Thor 5/6/7 Intelsat 10-02 (0,8°W)11804 MHzV3/430000DVB-S2 / 8PSK1815 (Nagravision),0B02 (Conax),0D97 (Cryptoworks),0653 (Irdeto),1882 (Nagravision),0B1C (Conax),1886 (Nagravision)

PIDy:

NázovV PIDSIDPCR PIDPMT PIDAudio
Film+ HU HD (TV / MPEG4 )210130333210121002110 hun (Mpeg),2112 eng (Mpeg)
RTL2 HD (TV / MPEG4 )135130326135113501360 hun (Mpeg),1362 eng (Mpeg)

Prehľad programov podľa frekvencií:

Počet frekvencií: 1

FrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaPočetProgramy
11804 MHzV3/430000DVB-S2/8PSK2Film+ HU HD, RTL2 HD

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Kedy nás budete informovať o novej televízie ktorá bude v košickom a slovenskom DVB-T

    1. to skôr prejde ťava uchom ihly ako nová stanica cez Towertroll…

  2. Ked moze ponuka obsahovat skoro 40 madarskych programov,preco sa to neda aj s ceskymi tv?Ako tu moze o takejto strategii rozhodovat tv Narkoza a tv Hnoj?Uz by sa mohol niekto z Telekomu nad tym zamysliet.Ved je to na zaplakanie.Roky sme tvorili jeden stat a teraz je medzi sk a cz ostnaty tv plot.?!?!

    1. Divák, spÝtaj sa Klausa a ostatných tam za Moravou-riekou! (Už v roku 1990 mali vo Venezuele vytlačené „české peníze“, 200 Kč, ale s „federálnym“ prúžkom Státní banky československé…)

    2. V televízii bol odvysielaný dokumentárny film s Mečiarom a Klauzom, kde sa obaja priznali, že Mečiar chcel rozdeliť Československo, Klauz iba s tým súhlasil, nechcel robiť Mečiarovi napriek, aby slováci nemohli povedať, že češi im nedovolia sa osamostatniť. Takže to rozdelenie bolo na popud slovákov.

    3. čo je to: „spítaj“ ? ? ? Čo to znamená ? ? ?

    4. Divák možno alias „Pre VHVKV“:
      Žiaden Klauz alebo Glaus, ale Klaus. Mená i národov/národností sa píšu veľkými literami/betűkkel (tam malými).
      Česi sú zaujímaví. Keď sú v pozícii „silnejšieho“, tak chrějí „funkční federaci“ = silnejší presadí svoj „názor“, záujmy na úkor toho slabšieho. No keď sa garde obráti, tak pištia, že sa to veru nesmie, nie je to v žiadnom prípade správne, aby „silnejší“ (EÚ, EK apod.) presadil to svoje.

    5. Mená sa narokom skomoľujú, aby to nikto nemohol riešiť napr. právne, že sa to týka jeho… proste za názor… lebo socializmus stále nevymizol…

    6. Miki Mouse: „čo je to: „spítaj“ ? ? ? Čo to znamená ? ? ?“ To je v štúrovčine. 🙂

    7. VHVKV: Nemusíš sa vyhovárať za iných. Proste rozdelenie chcel Mečiar, Klaus s tým súhlasil, priznali sa obaja. Čo myslíš, prečo na to nedali referendum? Boli by sme ešte stále spolu a neboli by problémy s vysielacími právami.

    8. ešte aj v šarišskom nárečí sa nepoužíva y-psilon len mäkké „i“ (a neviem, či nie aj v spišskom a zemplínskom)

    9. Marolo1: TV Ojojoj a jej sesterská Prima nejaké veľké problémy nerobia, to iba Narkóza s Nohou.
      VHVKV: S tou Venezuelou si riadnu sprostosť zadrel, len čo je pravda. Iniciatíva za rozdelenie ČSFR vyšla od Mečiarovej vlády, nemohol by predsa takto kradnúť, keby sa musel zodpovedať federálnej vláde. Obaja aj s Vencou Klauzojc mali na rozdelenie sebecké dôvody a my sme na to doplatili. Referendum nebolo, lebo tí dvaja lúzri vedeli, že podľa prieskumov by také niečo neprešlo. Ale je to aj naša chyba, mali sme vyjsť do ulíc a defenestrovať oboch.

    10. @Federál:

      Nechápem prečo nebola voči boxerovi LenOnovi Veľkému Muftimu dodnes vyvodená trestnoprávna zodpovednosť a zhabaný všetok majetok a financie.

    11. Naše človeky: lebo politická trieda drží spolu, nebude stíhať jeden druhého, aby sa im to po voľbách nevrátilo. Niečo ako stredoveké „kráľ kráľa nezabije“. Ale aj to sa sem-tam porušilo (Mária Stuart, Jane Grey, Richard II. …) Uvidíme, čo s tým spraví táto vláda, ale veľké nádeje si nerobme. Aj keby fakt chcela, ešte je tu hromada skorumpovaných prokurátorov a sudcov, ktorí sa dobre poznajú s advokátmi, ďalej existujú rôzne právne kľučky a Mufti prachy má, aby rozdával obálky dookola.

  3. Markíza a joj sa môžu aj po….t , lebo nám Maďari dovolia pozerať ich programy , nebudú nám diktovať že čo budeme pozerať, len tak ďalej

  4. Prečo každému vadia iba maďarské programy? Veď niektorí operátori ponúkajú aj rakúske, nemecké, francúske, americké …. stanice. Proti nim prečo nevykrikujete?

Komentáre už nie sú povolené.