Reklama

Plustelka Viac rozširuje pokrytie, naladia ju už aj diváci v Trenčíne a okolí

Programy z doplnkového balíka Plustelka Viac môžu oddnes naladiť už aj diváci v Trenčíne a okolí. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk začal šíriť programy z uvedeného balíka miestny DVB-T2 vysielač Trenčín – Drietoma, ktorý doteraz šíril štvrtý celoplošný multiplex na 36. kanáli (594 MHz). Po spustení nové vysielača 4. multiplexu, na 27. kanáli (522 MHz) zo stanovišťa Nad Oborou, bol tento vysielač už zbytočný a tak sa ho Towercom rozhodol využiť pre Plustelku Viac. Podľa platného povolenia je prevádzkovateľom vysielača AVIS.
Pokračovanie nižšie:

Plustelka Viac je špeciálny doplnkový balíček terestriálnej platformy Plustelka, ktorý si môžu zákazníci dokúpiť k súčasnému balíku Plustelka Štandard za 2,99 € mesačne. Spolu teda zaplatia za oba balíky 8,98 € mesačne, respektíve 7,98 € v prípade viazanosti či platby na 6 až 12 mesiacov.

Súčasťou doplnkového balíka Plustelka Viac sú aktuálne programy Travel Channel HD, TV Paprika, Epic Drama HD, FilmBox Premium HD, Film Europe+, FilmBox, FightBox HD, Senzi a Plustelka Viac intro. Väčšina programov je kódovaná, výnimkou je iba promo kanál Plustelka Viac intro.

Kompletný zoznam vysielačov aj s ich presnou polohou na mape, môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ešte spraviť to isté v Rožňave na Edelenýskej a bude to super

    1. Keď začne niekedy TWC vysielať Mux4, tak potom to preklopíme, skôr by to samozrejme nemalo význam..

    2. skratek:

      Ale tu v zozname DVB-T2 vysielačov na satelitnatv píšu, že MUX 4 z Dievčenskej skaly vysiela:

      satelitnatv.sk/vysielace/dvb-t-sk-mux/?id=MUX-40260

    3. Je tam napísané plánované.. ešte nedostali povolenie..

    4. skratek:

      včera, keď som pozeral ten stĺpec s plánovanými tam ešte nebol, končilo to stĺpcom kraje…

  2. konečne boli moje prosby vypočuté 😀 a vcelku rýchlo 🙂

  3. Kedy budeme mať možnosť sledovať Plustelku aj v okrese Veľký Krtíš, keď pri prelaďovaní neboli zaradené multiplexy, ktoré ju podporujú. Aj v okrese v okrese žijú občania, ktorí by mali záujem o toto vysielanie.

    1. @iko, signál z Lučenca je tu veľmi slabý, takmer všetci tu chytáme TVp Modrý Kameň. Iba tým, čo majú šťastie a podarí sa im chytiť Blatný vrch ju majú (môžu mať).

  4. Super. Len nech rozširujú vysielače. Mohli by mať mux1 a mux4 aj v Uhrovci.

    1. už som písal Towecomu pred vyše rokom, a odpisali mi že vysielač Uhrovec-Ostrý vrch nieje plánovaný pre mux 1a 4.Keby ich bombardovali ľudia hromadne mailami tak by s tým niečo urobili,ale jednotlivec sa môže postaviť na hlavu.

  5. Nejde ani Novom meste nad Váhom prečo to nejde Javoriny tak by to pozeralo viac ludy aspoň máme od dneška senzi promo a plustelku placenu

  6. Z towercomu mi odpísali, že plánujú perspektívne aplikáciu aj pre plustelku.

Komentáre už nie sú povolené.