Reklama

Na Slovensku ponúkajú ruský balík už dvaja operátori

Zdá sa, že ruské programy začínajú byť pre operátorov pôsobiacich na Slovensku a v Českej republike veľmi zaujímavé. Už od februára môžu sledovať viacero ruských programov klienti Antik Telecomu a od tohto piatku aj užívatelia OTT služby Sledovaní.TV. V oboch prípadoch sú ruské programy súčasťou prémiového balíka.
Pokračovanie nižšie:

Sledovaní.TV ponúka ruské programy v balíku s názvom Ruský balíček za 109 Kč (3,97 €). Ide o prémiový balík, ktorý si môžu predplatiť klienti s už aktivovanými balíkmi Základ, Štandard a Premium. Súčasťou sú programy Carousel International, Pervij kanal, Dom Kino, Dom Kino Premium, Vremya, Poekhali!, Muzika Pervogo, Bobyor, O!, Telecafe a Karusel.

Antik Telecom testoval ruské programy už od februára 2020. V prvých týždňoch k ním mali prístup všetci klienti Tango TV a Antik TV. Od marca sú stanice oficiálne súčasťou prémiového balíka Ruský balík. Operátor ho ponúka klientom za 3,9 € mesačne. Súčasťou sú programy RTR Planeta, Russija 24, Pervyj Kanal, Dom Kino Premium, Dom Kino, Poehali!, Telecafe, Vremya, Telekanal O!, Bober, Muzika Pervogo, Karusel International, 8 Kanal International a Russian Travel Guide.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No veď to.Rusi žijúci u nás alebo v Európe už dávno ruské programy pozerajú.Kto je v zóne pokrytia, ten pozerá kvantum ruských programov z pozície 36e, ostatní cez net-legálne alebo inak.Tak sú tých programov stovky.

    1. Polská BELARUS TV třeba-vysílání pro Běloruské občany žijící v Polsku

  2. A na Ukrajině jsou ruské televizní programy zakázány-kdo mi to vysvětlí?

  3. @SEKAC – Možno to tak na Ukrajine chcú.Chcú byť samostatný štát a nie byť závislí na Rusku.A hlavne chcú všetko vysielať vo svojej rodnej reči čo je Ukrajinský jazyk.Je to podobná situácia ohľadom Českých programov na Slovensku. keď už nemáme Novu tri roky a do roku 2017 sme ju mať mohli to im nevadilo.

    1. Asi tak, je to podobné ako so skupinou Nova a hlavnou Primou u nás. Ruština a ukrajinčina sú vzájomne zrozumiteľné jazyky, ako slovenčina a čeština a niekto prskal, že prichádza o sledovanosť, ergo o príjmy z reklamy. Toľko k súkromným ruským staniciam. A ruské štátne stanice zase vysielajú v správach v súvislosti s Ukrajinou samé lži a klamlivú nenávistnú propagandu, vláda v Kyjeve by bola hlúpa, keby si toto takpovediac pustila do domu.

Komentáre už nie sú povolené.