Reklama

freeSAT rozširuje ponuku o ČT3

Do ponuky satelitnej služby freeSAT, ktorú prevádzkuje luxemburská spoločnosť M7 Group, dnes pribudol český kanál ČT3. Novinku môžu prijímať všetci klienti operátora z družice Thor 6 (0,8°W), frekvencie 12 380 MHz. Jedná sa o kapacitu konkurenčného operátora Slovak Telekom, operátori si tak podelia náklady na šírenie. Z rovnakých parametrov môžu program prijímať aj klienti Magio Sat, DIGI TV, DIGI TV CZ (Telly) a T-Mobile Sat.
Pokračovanie nižšie:

Nový program je k dispozícii všetkým zákazníkom platformy freeSAT s aktivovaným balíčkom freeSAT light a vyšším. Vysielanie je dostupné v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4).

Majitelia prenajatých boxov priamo od operátora nájdu stanicu na predvoľbe číslo 37 (28 v ČR). Užívatelia vlastných zariadení si môžu program naladiť z nižšie uvedených parametrov. K dispozícii je navyše aj v mobilnej službe Skylink Live TV.

ČT3 je dočasný program Českej televízie. Vysielanie stanice sa bude opierať o tri základné piliere: praktické rady prinesú tematické magazíny, ktoré diváci nájdu v programe vždy o 9:00, 15:00 a o 17:00. Spravodajský blok, zdieľaný s ČT1 a ČT24, vstúpi do vysielania vždy na poludnie. Po zvyšok dňa bude pre divákov pripravený výber zo zlatého televízneho fondu, ikonické seriály aj zábava, napríklad obľúbené komédie, seriály, talkšou alebo záznamy koncertov. Kompletný program môžete nájsť v našom TV Programe.

Technické parametre pre príjem CT3 :
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 12380 MHz
Polarizácia: V
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: CT3
Provider: Slovak Telekom
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 1882 (Nagravision),1886 (Nagravision),0B1C (Conax),1815 (Nagravision),0D97 (Cryptoworks),0653 (Irdeto),0B02 (Conax)

PIDy:
Video PID: 1302
Audio PID: 1303
Audio stopy: 1303 cze (Mpeg)
PCR PID: 1302
PMT PID: 1301
TSID: 2806
ONID: 0187
SID: 6013
TXT: 1318
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. V Antiku máš teraz k dispozícii platenú ponuku aj pri základnej ponuke. Kto by sledoval tie trápne „archívy“.
      Dôchodcovia majú teraz k dispozícii množstvo zaujímavých dokumentárnych a prírodopisných kanálov. To má väčší prínos. Napríklad taký Discovery Science.

  1. Odporúčam len Freesat televíziu! bohatá programová ponuka, a hlavne najlacnejšie oproti konkurencii
    ja už mam viac ako 10 rokov Antik, ale len internet!!! televíziu nechcem lebo je to trápne, prepínanie programov trvá cca 10sek, žiadna promo akcia ,aj archív o ničom, Maďarske programy zase len seriálové,

    1. @Peto tak čo vlastne odporúčaš ?Freesat alebo Antik?

    2. Peto sám nevie, čo píše. Pletie hrušky s jablkami, satelitnú TV s internetovou (prepnutie programu u Antik sat určite netrvá 10 sekúnd) a sťažuje sa, že Antik nemá žiadnu promo akciu (dvojnásobná doba predplatného za cenu jedného je čo asi?) a tvrdí, že Freesat je najlacnejší… No nie je. Najlacnejší je stále Antik. Nič proti Freesatu, niekomu môže jeho ponuka vyhovovať viac, ako ponuka Antik sat (hlavne čo sa tých spomínaných maďarských programov týka), ale potom treba celý argument postaviť inak. A vyjadrenie „archív o ničom“ tiež nemá žiadnu výpovednú hodnotu, pokiaľ nie je uvedené, prečo konkrétne by mal byť „o ničom“.

  2. ja som mal Antik televíziu cca 3 roky, a teraz mam satelitnú televíziu Freesat, nechcem Antik televíziu ani zadarmo, možno netrvá 10 sek prepínanie programov ale 3-5 sek. určite, hlavne HD programy ale to je zase úplne jedno, Antik je to najlacnejšie to je pravda, no ale aj nato pozerajme že čo ponuka za takú cenu, napr 180 programov 50 Slovenske aj Česke, športove ,ostatne Mestská televízia a zahranične, nato sa hovori že bohatá programová ponuka, Archiv neviem, lebo som nepoužíval nikdy . no a čo sa týka Freesatu 155 programov Česke , Slovenske, ale aj bohate Maďarske programy, športove, mestské žiadne a zahranične len spravy, ale viete ako to je, každý toto chvály čo ma doma.

    1. Lenže podľa všetkého aj ty porovnávaš satelitnú TV s internetovou, keď píšeš o pomalom prepínaní. Ale Antik ponúka aj TV cez satelit a tam je prepínanie rovnako rýchle, ako u iných sat. platforiem. Takže nemiešať hrušky s jablkami. S tým množstvom balastu (regionálne a mestské TV atď.) máš pravdu – preto opakujem, že niekomu môže ponuka Freesatu vyhovovať viac. To sa vezmú do úvahy len stanice, ktoré nás zaujímajú a porovná sa ich počet medzi operátormi, ako aj ich pomer voči cene. A každého samozrejme zaujíma niečo iné a nezaujímavý balast može každý ignorovať… Kto chce šport, tak si pravdepodobne vyberie Digi, kto požaduje maďarské stanice, zvolí si Freesat, komu stačí základná ponuka, pre toho je najlepší balík za 1€ od Antik sat (aj keď kvôli tej momentálnej akcii sa Antik oplatí už aj náročnejšiemu divákovi), atď. – každý si môže nájsť to svoje. Nech si každý chváli, čo chce, argumenty môžu byť v tomto prípade pokojne aj subjektívne, ale nemali by byť v rozpore s objektívnymi faktmi.

Komentáre už nie sú povolené.