Reklama

AVIS ukončil šírenie hudobného programu z viacerých DVB-T vysielačov

Telekomunikačný operátor AVIS, ktorý prevádzkuje desiatky miestnych DVB-T vysielačov po celom Slovensku, dnes ukončil šírenie slovenskej hudobnej televízie Senzi. K odpojeniu došlo po takmer štyroch mesiacoch voľného šírenia.
Pokračovanie nižšie:

TV Senzi sa objavila vo vybraných miestnych multiplexoch operátora, kde je možné prijímať Plustelku Viac, krátko po odpojení stanice TV Šlágr ešte v novembri 2019. Už od začiatku však bolo jasné, že ide len o dočasnú ochutnávku. Informoval o tom divákov text v spodnej časti obrazovky. Štandardne je totiž Senzi súčasťou Plustelky, konkrétne vyššieho balíka Plustelka Viac.

Hudobný program bol k dispozícii divákom z deviatich miestnych DVB-T vysielačov operátora. Konkrétne išlo o vysielače Bratislava (26. kanál), Trnava (49. kanál), Galanta (29. kanál), Nitra (52. kanál), Banská Bystrica (23. kanál), Turčianske Teplice (42. kanál), Martin (23. kanál), Poprad (28. kanál) a Košice (39. kanál).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Chvalabohu že to stiahli,tieto programy nebolí vôbec pozerateľné, mám na mysli kvalitu signálu ,lebo všetky programy fungovali na 100% ale tieto nie.
    Nerozumiem prečo?

    1. Ono je to aj o tom, že iný kanál neprejde koordináciou, prejde len taký, ktorý je rovnaký ako neďaleký napr. 100 kW a dáš tam napr. 2 kW a opačnú polarizáciu. Napr. K33 CZ verzus K33 Trnava.

Komentáre už nie sú povolené.