Reklama

English Club TV v ponuke Lepší.TV

Do ponuky internetovej služby Lepší.TV pribudla od dnešného dňa nová televízna stanica English Club TV. Prístup k programu v HD kvalite majú všetci predplatitelia služby. Samozrejmosťou je archív vysielania a to až na 30 dní.
Pokračovanie nižšie:

English Club TV je televíznym kanálom, ktorý sa vo vysielaní zameriava na výučbu anglického jazyka. Je určený pre divákov s rôznou úrovňou angličtiny, od začiatočníkov až po tých najlepších.

Internetovú službu Lepší.TV môže využívať ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Cena základného balíka s takmer stovkou programov a archívom stojí 7,39 €/mesiac. Službu je možné využívať vďaka špeciálnej aplikácii na Smart TV, PC či mobilných zariadeniach. K dispozícii je navyše aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nechajte si.. Neviem načo je nič poriadne stále iba po anglicky trepú..

  2. No takto!!! Lepší TV dodnes nemá v ponuke STV3/Trojku,asi jediný jediný operátor na CS trhu.Ďalšia vec-záver roka sa niesol v znamení výpadkov a nefunkčnosti služby na celom CS trhu.

    1. To bude tým, že cez sviatky sa veľa čumelo na TV a ich servery a/alebo linky ISP nestačili na takú záťaž. Ale tá Trojka tam IMHO nechýba – je to stanica pre dôchodcov a tí veľmi OTT služby nevyužívajú. A ešte k tomu je zadarmo v DVB-T, takže kto ju chce, má ju.

    2. ani nitrianske Obecné siete sa s Trojkou neunúvali,
      inak tieto OTT sú také kúzelné – nikdy sa nedopátraš, kde sa stala chyba …

    3. Podobný problém máva aj OTT Skylink Live, v čase od 20:00~22:00 sekanie aj na rýchlych linkách.

    4. Nitran je salám: no veď presne preto je tu dosť výrazná snaha operátorov (najmä) sat. platforiem presúvať stanice do OTT služieb. Nemusia niesť zodpovednosť, náklady a povinnosti spojené s prevádzkou prenosového kanála. Za net si nesie zodpovednosť zákazník a prípadne sa to hodí na ISP… A taký Skylink (napríklad, ale nielen ten) sa potom môže hrať na Piláta a demonštratívne si nad tým umyť ruky…

  3. Dlhšiu dobu sledujeme a testujeme ott smart tv služby,skutočne najlepšie čo sa týka stability,funkčnosti,ovládania,odporúčame službu SLEDOVANIETV.

  4. Trojka od Rtvs tam je ja mam v Londyne predplatené lepší tv doteraz dom nemal problém

    1. No neviem aku službu máš v Londýne,ale môžem ťa ubezpečiť,že Lepší.TV – Trojku/STV3 nemá.Opetátor Lepší.TV na svojej FB stránke informuje v diskusii,že Trojku uvažuje zaradiť ku koncu januára 2020.Ďalej sa operátor zákazníkom ospravedlnil emailom za výpadky na konci roka a ako odškodné predlžuje predplatné o 3 dni.

  5. Nie o 3, ale o 2 dni..Trojka bude do Lepší TV zaradená zrejme už v prvej polovici januára.

  6. predlžuje predplatné , ziadne nebolo zmluva o jeden deň skôr Lepší TV nic moc Iba SD kvalita žiadne HD nemajú ponuke

    1. A ešte aj píšeš ako dement, Mario. Kto má lúštiť, čo si tým chcel povedať? Trochu štylistiky, preboha!

Komentáre už nie sú povolené.