Reklama

Vyradí Skylink z ponuky ďalší program? Pribudne TA3 aj do mobilnej služby?

Predplatitelia satelitného operátora Skylink pravdepodobne prídu o ďalší program. Podľa našich zistení nie je už od začiatku tohto týždňa dostupný v zozname FastScan, ktorý využívajú hlavne licencované set-top-boxy operátora, lifestyleový kanál E! Entertainment. „Očakávame zmeny v najbližších týždňoch. Budeme o tom informovať,“ komentoval vyradenie kanálu zo zoznamu FastScan Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group, ktorá satelitnú platformu Skylink prevádzkuje.
Pokračovanie nižšie:

E! Entertainment má Skylink v ponuke od roku 2015. Ide o stanicu, ktorá vysiela 24 hodín denne v českom jazyku. Vo vysielaní prináša správy zo sveta celebrít a pravdivé príbehy z Hollywoodu. Program bol dostupný predplatiteľom balíčkov Smart, Flexi 10, Multi, Kombi a Komplet. Okrem vyradenia zo zoznamu FastScan nie je uvedený tento program už ani v ponuke operátora na oficiálnom webe.

Od tohto týždňa je slovenský spravodajský kanál TA3, na satelite Astra 3B (23,5°E), zakódovaný a dostupný iba klientom satelitného operátora Skylink. Nenachádza sa však stále v ponuke Skylink Live TV. Zaradí operátor v blízkej dobe TA3 aj do svojej mobilnej služby? „TA3 v Skylink Live TV je dobrý nápad. Zaradíme ho do projektu rozširovania Skylink Live TV,“ odpovedal na otázku pre portál SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník.

Technické parametre pre príjem E! Entertainment CZ :
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 11739 MHz
Polarizácia: V
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: E! Entertainment CZ
Provider: Skylink
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 0D96 (Cryptoworks),0624 (Irdeto),0500 (Viaccess)

PIDy:
Video PID: 0572
Audio PID: 0262
Audio stopy: 262 cze (Mpeg),162 eng (Mpeg)
PCR PID: 0572
PMT PID: 2473
TSID: 3202
0NID: 0003
SID: 6123
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: 263 DVB dut

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ten kanál som si ani nevšimol že nie je vo Fastscan ani mi chýbať nebude Dávali tam len Šoubiznis a to mňa nezaujíma.Je dobre že ho vyradia búde miesto pre lepší kanál.Napriklad Travel Channel HD by mohli dať ako náhradu.

  2. Takové totálně nesledovatelné capiny kdo kde s kým a kfe si ožral čuňu opravdu nebude škoda! Tuto žumpu solidní operátoři v nabídce ani neměli a Skylink je snad jediný kdo to má co vím.

  3. Približne pred 2-3 mesiacmi som požadoval zaradenie TA3 do služby Skylink Live,odpoveď bola že neuvažujú o zaradení.No ale ak zákazník chce….tak musia,inak odíde inam.Mier.

  4. Vypněte to už konečně úplně všechno, proboha!!! Normální člověk se musí divit, že tahle totálně zdecimovaná blbost jménem Skylink ještě vůbec jede nebo nejede???!!! Si z celého Skylinku už dějaji lidi srandu! VZDEJTE TO a jděte někam z dohledu diváků!!!

  5. Miesto TA3 by som doplnil nejaké filmove kanály ako,Filmoxplus,Filmboxpremium,alebo aj markiza+1,jo+1 atď.A dal nejaké tie kanály do HD vysielanie ako su Viasiat Nature dalšie kanaly ktore su ešte stále v SD vysielani.

  6. Hmmm, tihle blázni rezignovali na HD již dávno! Oni tento dnes už standardní rozlišení jaksi přeskočili a jdou rovnou do naprosto v našich podmínkách nemožného formátu a to do UHD, vždyť jsou směšní!!! Tento formát by bylo fajn nabízet jako doplněk či spestření programové nabídky, ale ta stávající programová nabídká by musele opravdu za něco stát! Ovšem tato nabídka je tak ořezaná, nekvalitní (i technicky) a naprosto nic neříkající, že to fakticky v posledních dvouch až třech letech vypadá na ŘÍZENOU A ZÁMĚRNOU DESTRUKCI celého tohoto cirkusu nazývající se Skylink pod záštitou jakési M7. Opravdu se zbylí uživatelé tohoto satelitního a ukázkového neštěstěstí domnívají, že to CANAL+ zachrání??? Pokud tomu tak bude, budu i já rád, ale opak je zatím pravdou, že tomu NIC nenavědčuje. Navíc, vždyť to berte reálně tak, jak to je, ani společnost VIVENDI, v Česku a ani na Slovensku o žádnou vysílací licenci pro kanály CANAL+ nepožádala! Takže si myslet, že na našich územích budou působit a vysílat tyto TV kanály včetně sportu a jiných žánrů je zatím naprosto myslné!!! A co ten dnešní Skylink vlastně kdysi byl? Vzpomenete si? TRADE & TECHNOLOGY, pak tedy SKYLINK, dále nyní M7 (název Skylink se užívá již jen formálně), která pohltila a zničila CS LINK (a blbli lidem hlavu, že CS Link zachovají a jiné řeči..) no, a dnes tedy VIVENDI CANAL+ a co bude dál??? Věřte, že nic závratného a hlavně, nevěřte už tomu keckovi, který toho již namumlal a nic z toho nikdy pořádného nebylo a to je prostě realita!

  7. Je dobre ze to zrusia a nech zrusia viac stokovych kanalov, len nech prinavratia viasaty hd crime&investigation a AMC s film+ do HD a budu vsetci o dost spokojnejsi.

  8. E! Entertainment mi chýbať nebude … No Skylink je jediný operátor, ktorý namiesto pridávania programov skôr iba vyraďuje programy.

    Kedy konečne vymenia SD verzie za HD? Napr. AMC HD, Viasat Nature HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Animal Planet HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, …… Takmer všetci ostatní operátori už majú HD verzie týchto programov, iba Skylink má stále iba SD verzie.

    A kedy opäť zariadia Travel Channel HD, History HD, Cinemax 2 HD a podobne? S týmito programami disponujú ostatní väčší operatori už dávno.

    Skylink už absolutne nie je konkurencie schopný … Iba zvyšujú ceny a namiesto pridávania programov iba ubúdajú …

    1. Hlavne to AMC. Tak ja si platím Skylink vyšší balík a nové kvalitné seriály ako Better call Saul mám v SD a tupí diváci Markízy si svoje Farmy a Talenty pozerajú v HD. Aspoňže Narcos mám v HD, lebo to je na Prime.

    1. samo @ :

      Presne tak a ďalší odpad u Skylinku je napr. The QYOU HD.

  9. Já nechápu, proč pořád melete o Canal+?? Copak C+ řekl, že bude v ČR?? Pouze se stalo to, že Vivendi loupila M7, ale Skylink jako značka zůstává!! C+ nikdy v ČR nebude protože za prvé nabídka C+ velmi drahá, obdobně jako Sky a za druhé trh je v Česku už nasycen. Co by tak asi C+ vysílal za obsah? Filmy má HBO, Filmbox, sport má Digi a O2 a můžu pokračovat. Takže nic se měnit nebude a nedělejte si iluze.

  10. Mám program Skylink a nejde mi stanica TA3 z akého dôvodu neviem sa k tomu nijako dostať. Ďakujem za odpoveď. Podľa mňa to bola dobrá stanica.

    1. Pravdepodobne nemáte certifikovaný settopbox Skylink alebo starý modul cryptoworks . TA3 je po novom kódovaná iba systémom irdeto a viaccess. https://www.satelitnatv.sk/2019/12/televizia-ta3-zacala-kodovat-svoje-vysielanie-na-satelite-astra-3b-235e/
      Niektoré settopboxy sa dajú softwarovo upgradovať, aby čítali aj irdeto programy. Treba sa informovať v nejakom satelitnom obchode alebo na fórach.

    2. TA3 bola zakódovaná a sú k nej pripojené len novšie kódovacie systémy. Prepni si čítačku do režimu Irdeto, ak máš v menu prijímača takú možnosť a kartu v UNI čítačke. Ak máš CA modul, asi bude treba kúpiť nový. Ak máš starý Skylink ready prijímač, bude treba vymeniť za nový.

  11. EuroSatellite
    Napísal si to veľmi výstižne, súhlasím z tebou. Mali by si uvedomiť čo robia. Ludia sú už dosť nas…í na nich čo stvárajú. Mohli by už konečne krachnúť nech je kľud.

  12. CABAL
    Kompetentní z M7, Skylinku by Ti napísali, že sa im to finančne nevyplatí, hlavne, že bubáčiky do svojich kapsičiek majú vždy verbež jedna.

Komentáre už nie sú povolené.