Reklama

Telekom a DIGI rozširujú ponuky TV služieb o Trojku

Prístup k novému televíznemu kanálu Trojka budú mať aj predplatitelia Magio TV, Magio Sat, Magio Go, DIGI TV (satelitná aj káblová TV) a DIGI Go. Zatiaľ čo pre užívateľov služieb Magio TV, Magio Go a DIGI Go bude dostupná HD verzia, tak na satelite a pre užívateľov káblovej TV od DIGI bude k dispozícii iba verzia v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4).
Pokračovanie nižšie:

Trojka odštartuje oficiálne v nedeľu 22. decembra o 6:00 a programovým základom bude bohatý televízny archív RTVS. Stanica bude prioritne zameraná na ľudí nad 60 rokov, ktorí sú významnou časťou diváckeho publika a preferujú domácu a archívnu tvorbu. Aktuálny program stanice je dostupný v našom TV Programe.

TIP: RTVS dnes predstavila Trojku, bude v DVB-T aj na satelite

Telekom a DIGI zaradia Trojku do svojich základných balíkov (M a Štandard). Prístup k novej stanici tak budú mať všetci predplatitelia. Okrem toho je v pláne zaradenie programu aj do základného balíka TV archívu.

Klienti satelitnej služby Magio Sat nájdu Trojku už teraz v ponuke na programovej pozícii číslo 56, DIGI TV pridala novinku na pozíciu číslo 9. Užívatelia vlastných zariadení s CAM modulom od DIGI TV si môžu program naladiť z frekvencie 12 054 MHz.

Technické parametre pre príjem Trojka :
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 12054 MHz
Polarizácia: H
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Trojka
Provider: Slovak Telekom
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 1882 (Nagravision),1886 (Nagravision),0B1C (Conax)

PIDy:
Video PID: 1402
Audio PID: 1403
Audio stopy: 1403 slo (AAC)
PCR PID: 1402
PMT PID: 0598
TSID: 2801
ONID: 0187
SID: 1014
TXT: 1418
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Som zvedavy ako dlho vydrzi tento novy program slovenskej tv

  2. zákazníci telekomu satelit si nezasuzia HD verziu iba SD tak aj Digi tv

    1. Co xces mat v HD???? Film z 1968??? Jedine co tam bude HD je hlasatelka pred pustenim filmu. Radsej nech kapacitu vyuziju na zmysluplnejsie projekty, napr. preklopenie kanalov, ktore su produkovane v HD rozliseni.

  3. Nemas dostatocne informacie. Su desiatky, mozno stovky starsich slovenskych filmov (hranych i dokumentarnych), ktore boli v ramci projektu Digitalna audiovizia restaurovane a prepisane do HD.

  4. Na akej pozíci mam hľadať STV 3 iptv vdsl žiadne promo nejde

    1. Podľa zive.sk, nemám overené, ale na Mágio Optik to ma byt na 45ke. Zatiaľ tam stále nie je. Ak zapnem 45, hodí ma na Cartoon Network na 48ke. Každú chvíľu to asi hodia tam. Na 45ku tipujem.

  5. V roku 2020 pridat novy program v SD je vysmech pre platitelov Telekomu.Ak chcete pridat aj arenu sport v SD ,tak to tam radsej ani nedavajte! Vasi dlhorocni platitelia su asi moc sklamani.

  6. A načo nám takí program vet ajtak to isté samé dokola , to neviete dať nejakí akční program veď koľko je starich filmoch ,to zato máme platiť aj tak to zakodujete ako joj cinema

  7. Tak ako každý televízny program, aj TROJKA si nájde svojich divákov. Tí skôr narodení si radi zaspomínajú s nostalgiou na časy minulé. Svet nepatrí iba mladým. Sú ešte ľudia, ktorí majú rebríček hodnôt správne usporiadaný a kultúra, tradície, poézia, slovenské seriály, inscenácie a filmy, či záznamy divadelných predstavení, vytiahnuté z bohatého archívu STV, im spestria a skrášlia všedné dni. Nikto nikoho nenúti, aby sledoval práve tento program. Pre tých, ktorí preferujú bezduché americké „kraviny“ plné krvi, nenávisti a hlúposti, či reality show, v ktorých vidieť plno exhibicionistov, ktorých výška IQ hraničí so svojprávnosťou, je k dispozícii mnoho iných kanálov (doslovne). Stačí vziať si do ruky diaľkový ovládač od TV. Ja sa vyslovene teším na TROJKU!

    1. „Rebríček hodnôt správne usporiadaný“ … Áno, iste, pobavil si. 🙂 Podľa mojich skúseností ak sa niekto stavia do pozície hodnotového arbitra, je takmer určite magor. A za použitie slova „tradície/tradičný“ v argumente by som udeľoval tradičný trest – päť a dvadsať na dereši. 😉

  8. mne dnes nabehla Trojka HD u operátora DSI DATA, na konci zoznamu. Beží tam promo, striedajú sa tam piktogramy (7, 12, 15, 18, PP) a ostatné veci (PREMIÉRA, REPRÍZA, NAŽIVO) docela zaujímavé.

  9. Tak, už je potvrdený štart Trojky aj vo FreeSATe, len nieje pripojený príznak kódovaní z CAID.
    Viz. info na parabole.

  10. STV 3 konecne program ktorý nas nebude stat nič. Vsetko bude vysielane z vlastnej tvorby. Treba aj pre male deti vysielat staré a dobré kvalitné rozpravky. A nie do okola im vysielat Tlapkovu patrolu a dalsie hlupe Americké sračky. Konecne prídu večery kvalitnych zábavných programov. Ale operátory aj ked 3 trojka nebude v Hd mohli pridat do datoveho toku obrazu lebo obraz na promo slučke je dost rozmazany. Aspoň čo som odsledoval v Digi Slovakia.

    1. To je tá tvoja stará a dobrá kvalita. A tie „kvalitné zábavné programy“ boli väčšinou o ničom už v čase svojho vzniku. Akurát nič iné v TV nebolo, tak sme to pozerali o dušu… Mimochodom, douč sa slovenčinu.

  11. Dobry den, viete mi poradit ked mam trojku uz nastavenu v programoch ale pise ze je kodovane a mam skylink co s tym ?
    Dakujem

  12. Mam Magio TV a tv program Trojka sa nenachadza v mojej ponuke kanalov. Viete mi poradit ako je to mozne?? DAKUJEM

Komentáre už nie sú povolené.