Reklama

DIGI TV má vynovenú mobilnú aplikáciu, bude aj pre Smart TV

V týchto dňoch bola vydaná pre užívateľov mobilnej služby DIGI GO nová verzia aplikácie, ktorá prináša úplne nové grafické rozhranie. Dostupná je ako pre operačný systém Android, tak aj iOS. Celá aplikácia už na prvý pohľad pripomína sesterskú aplikáciu Magio GO, ktorú môžu využívať klienti Telekomu.
Pokračovanie nižšie:

Novinkou v DIGI GO je funkcia miniprehrávač, ktorá umožňuje minimalizovať sledované okno, vďaka tomu je tak možné popri sledovaní televízie prezerať EPG či vyberať iný program.

Prepracovaný bol tiež TV Program, ten teraz užívatelia nenájdu po kliknutí na daný kanál, ale v špeciálnej sekcii, kde je možné zobraziť program nielen podľa času, ale aj podľa stanice.

V budúcom roku plánuje navyše DIGI TV sprístupniť aplikáciu aj pre vybrané typy Smart TV. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk bude špeciálna aplikácia pre Smart TV sprístupnená klientom v priebehu budúceho roka.

DIGI GO je mobilná služba, ktorá umožňuje sledovať predplatiteľom programy prostredníctvom mobilných telefónov a tabletov, pracujúcich pod operačným systémom Android a iOS, v rámci celej EÚ. Stačí pritom len internetové pripojenie s minimálnou rýchlosťou 1 Mbit/s. Kvalita streamu sa prispôsobuje podľa internetového pripojenia, prípadne si ju môže užívateľ nastaviť manuálne. Aktuálne je súčasťou služby 27 kanálov, vrátane DIGI Sport 6 až 10.

Cena služby závisí od dĺžky predplatného a od toho či je zákazník DIGI TV (káblová TV, satelit), alebo nie. Minimálne si môžu službu predplatiť užívatelia, ktorí nie sú zákazníkmi DIGI TV, na 1 mesiac za 6 €. Pri dlhšom predplatnom je už zvýhodňovanie, za 3 mesiace tak zaplatia 15 € (5 € mesačne) a za 12 mesiacov 48 € (4 € mesačne). Užívatelia, ktorí nie sú zákazníkmi DIGI TV a využívajú DIGI GO však nemajú prístup k archívu. Tí môžu sledovať iba živé vysielanie s funkciou TimeShift, s ktorou sa môžu vrátiť späť maximálne o 90 minút. Zákazníci DIGI TV majú prístup k DIGI GO aj so 7-dňovým archívom za 1,9 € mesačne. V tomto prípade však už klienti budú mať automaticky prístup k archívu nielen na DIGI GO, ale aj na svojom satelitnom boxe.

TIP: DIGI TV má archív. Prinášame podrobnosti a reálne skúsenosti so službou

Programová ponuka DIGI GO:

Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, Doma HD, Dajto HD, JOJ HD, Plus HD, WAU HD, ČT1 HD, ČT2 HD, TA3, ČT24 HD, DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD, Premier Sport HD, DIGI Sport 5 HD, DIGI Sport 6 HD, DIGI Sport 7 HD, DIGI Sport 8 HD, DIGI Sport 9 HD, DIGI Sport 10 HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD a Golf Channel HD

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Vlby ma zaujimalo aku aplikaciu aktualizovali kedže moja aplikacia digi go mala poslednu aktualizaciu v juli 2018 😀

  2. Asi pred týždňom som si všimol všetko ide tak ako píšu.

  3. Pre redakciu STV 3 už tawrcom spustil cez satelit a anténa tvrdili že do 1 mux časť dajú z mux 3 ale nejde mux 2 komplet ostatné 100 %

  4. PETRE. Áno už nová appka.Jeto super len som musel nanovo stiahnuť appku a prihlasiť sa.

  5. Trojka na kapacitě Slovak Telekomu
    satelit: Thor 6 (0,8°W)
    kmitočet: 12,054 GHz
    polarizace: horizontální
    SR: 30000
    FEC: 3/4

    norma: DVB-S2
    modulace: 8PSK

    Trojka
    service ID: 1014
    video PID: 1402
    audio PID: 1403 (AAC, slovensky)
    CA systém: Conax (CAID 0B1C), Nagra MA (CAID 1882, 1886)

Komentáre už nie sú povolené.