Reklama

Magio TV a Magio Sat prichádzajú s viacerými novinkami

Prvé novinky nájdu predplatitelia v programovom rastri už dnes, ďalšie pribudnú postupne v najbližších dňoch až mesiacoch.

Telekom dnes na tlačovej konferencii predstavil viacero noviniek z oblasti TV služieb. Do ponúk Magio TV, Magio Sat, ako aj OTT služby Magio Go, pribudne niekoľko nových programov. Tešiť sa môžu aj predplatitelia videopožičovne Magio Kino, ktorú obohatí operátor nielen o nové filmy, seriály či dokumenty z dielne BBC a Viasatu, ale aj o športový obsah. Na týždňovej báze budú do Magio Kina pribúdať zostrihy z kľúčových zápasov, magazíny z anglickej, nemeckej, španielskej či talianskej ligy, ale napríklad aj športový klebetník Skybox, kde futbalové dianie glosujú celebrity nielen zo sveta športu.
Pokračovanie nižšie:

Od dnešného dňa budú mať klienti Magio TV a Magio Sat prístup detskému programu NickToons a do základného balíka IPTV služby Magio TV pribudne ešte navyše aj Šlágr 2.

Nicktoons vysiela 24 hodín denne animované seriály pre deti od 4 do 10 rokov. Program vypĺňa medzeru medzi Nick Jr, ktorý ponúka zábavný a interaktívny obsah pre predškolákov a Nickelodeonom, ktorý prináša hlavne animované a hrané seriály populárne medzi teenagermi. Kanál bude súčasťou detského a hudobného programového balíka Magio TV a XL balíka satelitnej platformy Magio Sat a okrem toho ho získajú aj užívatelia mobilnej služby Magio Go Premium.

Pôvodne mal dnes odštartovať aj nový zábavný kanál Comedy House. Z dôvodu štátneho smútku bol však nakoniec štart odložený o niekoľko dní. Predpokladaný nový dátum štartu je pondelok 18. novembra 2019. Comedy House ponúkne kratšie humorné formy, ako sú skeče či skryté kamery, obohatené o viacero zábavných relácii domácej produkcie skúseného režiséra a producenta Petra Núñeza. Kanál bude dostupný v balíku L a XL v Magio TV a Magio Sat a Magio GO Premium.

V januári sa dočkajú klienti ďalšieho rozšírenia ponuky. Očakávať môžu maďarský kulinárny kanál Lichi TV a športový Arena Sport 1. Športový kanál má byť podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk k dispozícii v IPTV službe v HD kvalite, klienti Magio Sat ho budú mať zatiaľ iba v štandardnom rozlíšení (SD). Druhý program Arena Sport 2 zatiaľ operátor do ponuky neplánuje zaradiť.

HBO a HBO Go za zvýhodnenú cenu

Telekom v spolupráci s HBO pripravil pre svojich klientov dve zaujímavé ponuky.

Pre zákazníkov s Magio TV bude ponúkať HBO + HBO Go za špeciálnu cenu 6 € mesačne. Pre zákazníka s mobilným paušálom alebo fixným internetom je k dispozícii HBO Go za zvýhodnenú cenu 5 € mesačne.

Vynovené Magio Go

O novinkách v OTT službe Magio Go sme vás už informovali v predchádzajúcich dňoch, kedy bola sprístupnená nová verzia aplikácie Magio Go. Do ponuky navyše pribudol aj nový Magio Go box s podporou 4K.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Chcel by som sa spýtať či nový Magiobox budú môcť používať aj zákazníci ktorí majú doteraz boxy v prenájme.Ďakujem.

  2. Arena sport1 v SD.V dnesnej dobe sport pozerat v SD kvalite je vysmech platitelom balickov . Pevne verim, ze si to rozmyslia a daju to do HD.

Komentáre už nie sú povolené.