Reklama

Lepší.TV rozširuje ponuku o dokumentárny a hudobný kanál

Ponuka OTT služby Lepší.TV sa rozširuje o dva nové televízne programy. Slovenskí a českí predplatitelia služby budú môcť sledovať po novom už aj hudobný kanál MusicBox a dokumentárny Love Nature HD. Obe stanice majú byť súčasťou základného balíka. Naopak zo slovenskej ponuky vypadli hudobné stanice Óčko, Óčko Star a Óčko Expres.
Pokračovanie nižšie:

MusicBox môžu sledovať predplatitelia už od dnešného dňa, Love Nature HD bude k dispozícii od nedele 1. decembra 2019. Samozrejmosťou u oboch noviniek je aj archív vysielania. Zatiaľ čo v prípade hudobného kanálu MusicBox je dostupný na 7 dní, u dokumentárneho programu si budú môcť pozrieť diváci programy spätne až 30 dní.

TIP: Vyskúšali sme Lepší.TV box, ktorý umožňuje sledovať internetovú službu na akomkoľvek televízore

Internetová služba Lepší.TV má vo svojej ponuke aktuálne viac ako 94 TV staníc pre slovenských predplatiteľov a 109 pre českých. Využívať ju môže ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Cena základného balíka s takmer stovkou programov a archívom stojí 7,39 €/mesiac. Službu je možné využívať vďaka špeciálnej aplikácii na Smart TV, PC či mobilných zariadeniach. K dispozícii je navyše aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Momentálne mi vypisuje 90 TV staníc, na popud Óčka museli stiahnuť kanály Óčka, ale týka sa to len slovenského trhu. Na CZE trhu kanály Óčka zostali.

  2. Tak so to preskúmal:Óčka skutočne zmizli,ale…mne nechýbajú.V SR rastri ostávajú hudobné:PowerTV HD,Retro,Slušnej rock kanál a pribudol Music box…takže v poho. Love Nature HD už figuruje-je zaradená aj v SR rastri-zatiaľ však spustiť nejde.

  3. Lepší.TV je kvalitná,funkčná smart služba,no musím povedať,že existujúca ponuka programov a pomer ceny+doplatok za druhé zariadenie v rámci jedného účtu je na hlboké zamyslenie.V tomto smere vychádza najprijateľnejšie SkylinkLive (ten má ale stále problémy vo večerných hodinách s prehrávaním),SledovanieTV alebo po novom Smart MagioGO Telekom (to menu je ale pre Marťanov a aplikácia padá je šitá horúcou ihlou.

  4. Je to OK… Ešte tam dajte sport1a2.. Eursport 1 a 2.. Bude to potom super..

  5. Ten musicbox je fakt slovenský? Ten ešte vysiela? Ale nové songy to asi nehrajú, čo?

    1. Adko@Nie-nieje to slovenský music Box.Je to Ukrajinský program-ale hrajú tam super veci-odporúčam fajne!

    2. Vysiela už od roku 2007 a na Ukrajine je dosť populárny.

  6. V slovenskej ponuke Lepší.TV sa dnes objavili detské stanice DuckTV HD aj DuckTV plus HD.Spustiť zatiaľ nejdú-zrejme obohatia ponuku od 1.12.2019.Ide tak o ďalšie zatraktívnenie ponuky.

    1. V prípade DuckTV Plus HD sa jedná o novinku na trhu.Stanica vysiela od októbra 2019 a je zameraná na deti vo veku 2-5 rokov.

  7. Od 1.12.2019 sa rozšíri ponuka Lepší.TV o špotový kanál GOLF CHANNEL.

  8. Lepší.TV uvádza v týchto dňoch na trh úplne nový set top box.

  9. TA3 HD po zakódovaní- stále nedostupná pre zákazníkov Lepší.TV

    1. Dnes popoludní bola obnovená distribúcia TA3 HD v rastri operátora Lepší.TV

Komentáre už nie sú povolené.