Reklama

Lepší.TV podporuje už aj Chromecast a do ponuky pridá nový dokumentárny kanál

OTT služba Lepší.TV rozšírila podporu zariadení o Google Chromecast. Predplatitelia, na Slovensku a v Českej republike, tak vďaka tomu môžu prehrávať živé vysielanie, nahrávky, či programy z archívu, na obrazovke svojho televízneho prijímača oveľa pohodlnejšie.
Pokračovanie nižšie:

Google Chromecast je malé zariadenie, ktoré sa zapojí do HDMI vstupu televízora a funguje na princípe streamingu obsahu prostredníctvom zariadenia pripojeného cez WIFI, ako je napríklad smartfón, tablet alebo notebook. Toto riešenie je ideálne hlavne pre staršie televízory, ktoré nepodporujú aplikáciu Lepší.TV, alebo ešte nie sú Smart.

Od decembra sa môžu tešiť predplatitelia služby na rozšírenie programového rastra. Operátor oznámil, že do ponuky pridá od 1. decembra nový dokumentárny kanál Love Nature v HD kvalite.

TIP: Vyskúšali sme Lepší.TV box, ktorý umožňuje sledovať internetovú službu na akomkoľvek televízore

Novinka určite poteší všetkých milovníkov zvierat, prírody a dokumentov, ktorým ponúkne najväčšiu svetovú knižnicu prírodovedeckých programov v českom jazyku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Supeeeer.. Len viac kanálov ešte by to chcelo.. Orange sport by bol dobrý…

    1. Ako vtip to beriem. Inak na Orange Sport zabudni alebo zmen operatora.

  2. Love Nature je dobrá voľba,ktorá okorení chabú ponuku dokumentov na Lepší.TV,mimochodom už dlhšiev ponuke nejde kanál HobbyTV-v súčasnosti sa uvažuje o vyradení z ponuky

    1. Lepší.TV Chromecast přehrává pouze v SD kvalitě.

  3. Na oficiálnej stránke operátora,Love Nature figuruje len pre Český trh-ako to teda bude???

Komentáre už nie sú povolené.