Reklama

Lepší.TV vyradila z ponuky TV5Monde a pridala nový poľský kanál

V utorok 8. októbra 2019 došlo v ponuke OTT služby Lepší.TV k dvom zmenám. Prvou zmenou bolo vyradenie francúzskeho programu TV5Monde v štandardnom rozlíšení. Druhú zmenu mohli predplatitelia postrehnúť v poobedných hodinách, kedy pridal prevádzkovateľ do služby novú poľskú stanicu TV Trwam. Dostupná je ako pre českých, tak aj slovenských predplatiteľov.
Pokračovanie nižšie:

Vo vysielaní TV Trwam sa objavujú kresťanské programy, priame prenosy z omší, ale nechýbajú ani dokumentárne programy a filmy. Prevádzkovateľom je Fundacja Lux Veritatis.

Lepší.TV poskytuje u všetkých programov z ponuky aj archív vysielania, nechýba teda ani u novej stanici TV Trwam.

TV Trwam je už v poradí jedenástym poľským programom v ponuke Lepší.TV. V blízkej dobe majú navyše pribudnúť ďalšie. Spomenúť môžeme aspoň ESKA TV, TVN7, TVP ABC, TTV a iné.

TIP: Otestovali sme Lepší.TV na mobilných zariadeniach

Internetová služba Lepší.TV má vo svojom základnom balíku aktuálne 93 TV staníc pre slovenských predplatiteľov a 103 pre českých. Využívať ju môže ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Cena základného balíka s takmer stovkou programov a archívom stojí 7,39 €/mesiac. Službu je možné využívať vďaka špeciálnej aplikácii na Smart TV, PC či mobilných zariadeniach. K dispozícii je navyše aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Vyhodili balast a pridali namiesto toho úplný odpad… LMAO :)))

Komentáre už nie sú povolené.