Reklama

Lepší.TV už čoskoro s podporou Chromecast

Lepší.TV už čoskoro rozšíri ponuku podporovaných zariadení o stále populárnejší Google Chromecast. Predplatitelia OTT služby tak vďaka tomu budú môcť prehrávať živé vysielanie, nahrávky, či programy z archívu, na obrazovke svojho televízneho prijímača oveľa pohodlnejšie.
Pokračovanie nižšie:

Google Chromecast je malé zariadenie, ktoré sa zapojí do HDMI vstupu televízora a funguje na princípe streamingu obsahu prostredníctvom zariadenia pripojeného cez WIFI, ako je napríklad smartfón, tablet alebo notebook. Toto riešenie bude ideálne hlavne pre staršie televízory, ktoré nepodporujú aplikáciu Lepší.TV, alebo ešte nie sú Smart.

TIP: Otestovali sme Lepší.TV na mobilných zariadeniach

Internetovú platformu Lepší.TV môže využívať ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Cena základného balíka s takmer stovkou programov a archívom stojí 7,39 €/mesiac.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je to riešenie len čiastočné-núdzové.Neviem si predstaviť takto dlhodobo sledovať TV-mať spustené dve zariadenia naraz.Treba si vybrať OTT aplikáciu,ktorá má širokú podporu pre Smart TV- a tou je Skylink Live,možno SledovaniTV.

    1. LepšíTV má samozrejme tiež širokú podporu rôznych smartTV.Preto je to riešenie len pre staršie TV.

  2. Ja som spokojny lepsie nez antik a hlavne mam skupino nova a skupinu prima

Komentáre už nie sú povolené.