Reklama

Lepší.TV sprístupnila svoju aplikáciu pre Smart TV Panasonic

Lepší.TV sa po niekoľkých mesiacoch konečne dostala už aj do Smart televízorov Panasonic. Ako jediná internetová televízia je predinštalovaná v modeloch 2019 a dostupná vo všetkých modeloch od roku 2017 v obchode s aplikáciami.
Pokračovanie nižšie:

Podmienky, ktoré si Panasonic nastavil v schvaľovacom procese nových aplikácií boli veľmi prísne, neustále nám aplikáciu vracali a robili sme úpravy, ale vydržali sme a nakoniec sa nám to podarilo. Keď sme službu na konci roku 2017 spúšťali, bolo našou víziou umožniť sledovanie Lepší.TV na čo najväčšom počte zariadení. Chytré televízory Panasonic boli ale tvrdým orieškom, ktorý sa nám viac ako rok nepodarilo rozlúsknuť. Samozrejme sme sa nevzdali, lebo sme chceli potešiť svojich klientov, a ich prísne pravidlá pre schválenie aplikácie sme splnili. Zasa sme o krôčik bližšie k tomu byť naozaj všade.„, hovorí Pavel Górecki, riaditeľ Lepší.TV.

Podľa operátora je Lepší.TV momentálne dostupná v 21 značkách Smart TV a drží si tak s prehľadom prvenstvo medzi konkurenciou v počte podporovaných zariadení.

TIP: Otestovali sme Lepší.TV na mobilných zariadeniach

Internetová služba Lepší.TV má vo svojom základnom balíku aktuálne 93 TV staníc pre slovenských predplatiteľov a 103 pre českých. Využívať ju môže ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Cena základného balíka s takmer stovkou programov a archívom stojí 7,39 €/mesiac. Službu je možné využívať vďaka špeciálnej aplikácii na Smart TV, PC či mobilných zariadeniach. K dispozícii je navyše aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Lepší.TV – Panasonic

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. LepšíTV je ďalšia možnosť OTT služby v SmartTV.Podpora rôznych TV značiek je skutočne široká.Výhodou je nízky dátový tok pre sledovanie-len 3 Mbps.Pre porovnanie-Skylink Live OTT odporúča pre sledovanie až 10 Mbps!Veľkou nevýhodou LepšíTV je poplatok 7,39€ len za jedno zariadenie v rámci účtu-za každé ďalšie si priplatíte cca 3€/mes.Ponuka staníc je slabšia oproti konkurencii.Ale výborne-dnešný trend je Smart TV s aplikáciami+archív.

  2. Celkom dobre len viac kanálov a budete super.. Napr. Eursport sport 1 šport2..

Komentáre už nie sú povolené.