Reklama

Platený športový kanál Sport 2 teraz voľne v DVB-T

Diváci, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény, môžu od dnešného dňa sledovať dočasne voľne platený športový kanál Sport 2. Voľné vysielanie bude prebiehať v najbližších dňoch v SD aj HD kvalite. V SD kvalite je k dispozícii Sport 2 na špeciálnej promo pozícii v druhom multiplexe, kde nahradil sesterský program Sport1. Vysielanie programu v HD je dostupné zase v prvom celoplošnom multiplexe, ktorého je program bežne súčasťou.
Pokračovanie nižšie:


Počas voľného vysielania sa môžu diváci tešiť na priame prenosy z Formuly 1, portugalskej futbalovej Primeira Ligy či druhej najprestížnejšej európskej hádzanárskej klubovej súťaže mužov – Pohár EHF.

Sport2 HD je štandardne v DVB-T kódovaný systémami Irdeto a CryptoGuard, prijímať ho tak môžu bežne iba zákazníci Plustelky. Športový program vysiela v rámci prvého celoplošného multiplexu, ktorý čaká v najbližšom období preklopenie na vysielací štandard DVB-T2.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Máte niekto skúsenosti s týmto tunerom: Sencor SDB 550T ? Je k nemu aj diaľkové ovládanie alebo nie? A bude mi fungovať aj k starému analógovému televízoru alebo nie? Dokáže previesť DVB-T / T2 multiplexy do analógového televízora alebo nie?

    Tento: sencor.sk/dvb-t-prijimac/sdb-550t-1

    1. Ved tam mas obrazok aj s dialkacom a je vidiet, ze ma HDMI aj Scart.

Komentáre už nie sú povolené.