Reklama

Programy z balíka Plustelka Viac šíri už 18 DVB-T2 vysielačov

Obyvatelia Martina a blízkeho okolia naladia cez anténu viac televíznych programov. Telekomunikačný operátor AVIS spustil v posledných dňoch v tomto okresnom meste nový DVB-T2 vysielač, ktorý šíri programy z balíka Plustelka Viac na 41. kanáli (634 MHz). Ide o bývalý kanál po miestnom DVB-T multiplexe. Pripomeňme, že ten už operátor preladil pred niekoľkými dňami na nový vysielací kanál.
Pokračovanie nižšie:

Všetky programy z balíka Plustelka Viac (Československo HD/Be2Can HD, Epic Drama HD, FightBox HD , FilmBox, FilmBox Premium HD, Paprika, Plustelka Viac intro, Travel Channel HD) sú kódované systémami Irdeto. Výnimkou je len voľný promo kanál Plustelka Viac intro. Podľa platného povolenia môže tento DVB-T2 vysielač šíriť signál s maximálnym výkonom 2 kW ERP.

Plustelka Viac je špeciálny doplnkový balíček terestriálnej platformy Plustelka, ktorý si môžu zákazníci dokúpiť k súčasnému balíku Plustelka Štandard za 2,99 € mesačne. Spolu teda zaplatia za oba balíky 8,98 € mesačne, respektíve 7,98 € v prípade viazanosti či platby na 12 mesiacov.

Kompletný zoznam vysielačov aj s ich presnou polohou na mape, môžete nájsť v sekcii Vysielače. Nechýba tam ani zoznam šírených programov s detailnými technickými parametrami. Vysielače sa zobrazia po kliknutí na vybraný multiplex.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Aj keby tych DVBT2 vysielacov bolo 100 tak v BJ nebude. Dam o 62 centov viac a mam zakladnu ponuku od digi. Stale lepsie ako ta ich plustelka s kopou sd programov.

    1. Nemusí ich byť ani 50, keby Avis išiel cestou CZ, a mal aspoň tie výkony bolo by to na pokrytie tých 60% no keďže sa upísal ttowerrollom dal sa len do štatistík netoveho kliky a prispôsobil sa slovenskému ovcanovi, ktorého vychoval Skylink na platenie za reklamu. P.S. Avis aj towertroll už ste na hornej Orave merali k46 – 10 rokov trollujete a ešte 10 budete 🙂

  2. Nikto nikoho do DVB-T nenúti.DVB-T je jedna z možností príjmu TV signálu.Telekom,Orange atď tiež nemajú všade káble-a im popol na hlavu nesypete.

  3. Kedy tu bude článok, že Towercom príde o MUX1, ktorý štát dáva do súťaže? Povolenie na MUX1 končí Towercomu v 2021. Bude potom konkurencia v DVB-T.

  4. Prosím vás kedy bude spustená plustelka viac z Trenčianskeho AVIS vysielača?

  5. Drbli to na 41 kanál a avis regio čo tam bolo drbli na kanál 23 s výkonom 50w ak sa nemýlim, čo je komické, lebo vo vrútkach sa to už stabilne zachytiť nedá. Ak nenavýšia výkon, môžu to vypnúť.

    1. to 0,05 kW máte ešte dobre, v Prešove je 0,01 kW, vzdušne 2,5 km priama viditeľnosť na vysielač signál skáče na ukazovateli hore dole aj o 50 % a ešte je to zarušené Kráľovou hoľou na rovnakom kanáli.

Komentáre už nie sú povolené.