Reklama

Telekom pridal do Magio GO tri nové programy a postupne mení SD za HD

V internetovej Magio GO, ktorú prevádzkuje Telekom, sa objavilo viacero nových programov. Podľa zistení nášho portálu SatelitnáTV.sk pribudli do služby stanice Epic Drama HD, Óčko Star HD a Auto Motor Sport HD. Operátor tiež pokračuje v nahradzovaní súčasných programov v štandardnom rozlíšení (SD) za HD verzie. Po veľkých zmenách koncom februára tak môžu zákazníci sledovať v lepšej obrazovej kvalite už aj programy Ťuki TV, Sport 2, Nova Sport 2, Golf Channel či Óčko.
Pokračovanie nižšie:


Mobilná služba Telekomu ponúka aktuálne 56 televíznych kanálov + 5 občasných športových programov DIGI Sport 6 až 10. Zákazníci majú na výber z dvoch programových balíčkov – Magio GO za 3,99 € a rozšírený Magio GO Premium za 5,99 € mesačne. Zákazníci Magio TV a Magio Sat môžu službu využívať bezplatne. Ponuka programov však závisí od predplateného balíčka.

Magio GO umožňuje sledovať televíziu svojim predplatiteľom kedykoľvek a to vďaka mobilných zariadeniam ako smartfón, tablet či PC. Jednou z možností je aj Magio Go TV box, ktorý je možné pripojiť cez HDMI kábel k televízoru. Jediné, čo zákazník potrebuje, je internetové pripojenie cez kábel alebo WiFi od akéhokoľvek poskytovateľa a existujúci alebo nový účet Magio GO.

Kompletná ponuka programov v Magio GO
Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, Doma HD, Dajto HD, TV JOJ HD, Plus HD, WAU HD, TV Folklorika HD, TA3, ČT1 HD, ČT2 HD, ČT24 HD, DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD, DIGI Sport 4 HD, DIGI Sport 5 HD, DIGI Sport 6 HD, DIGI Sport 7 HD, DIGI Sport 8 HD, DIGI Sport 9 HD, DIGI Sport 10 HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Golf Channel HD, Ťuki TV HD, JimJam, Nickelodeon, Minimax, Disney Channel, Megamax, JOJ Cinema, Epic Drama HD, FilmBox, FilmBox Plus, AXN, AXN Black, AXN White, CS Mini/CS film, Film Europe HD, AMC HD, Óčko HD, Óčko Star HD, BBC Earth HD, Viasat History HD, Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Discovery Channel HD, Investigation Discovery, Animal Planet HD, Travel Channel, Spektrum HD, Spektrum Home, TLC, TV Paprika a Auto Motor Sport HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V HD su aj Viasat History, Nature, Explore a Travel channel v Magio go

  2. MagioGO BOX je nedostupný už cca pol roka.Podľa Telekom centra bude dostupný možno leto-jeseň 2019.

    1. Ja mám info že od apríla budú dostupné na predajni.

  3. Od októbra 2018 pri nahrávaní programov cez Magio.Go sa program automaticky nenahra s 15 minútovou ale presne. Už som to reklamoval ale náprava ziadna

  4. Magiogo je sprostá búda.nedovoli zmeniť programy a na80perc.sa nedá ani nastaviť…hanba

    1. ani mne a mam ten najvýšší balík telky od telekomu

    2. Máte účet prepojený na Magio Sat, alebo Magio na IPTV? V prípade účtu prepojeného na satelitnú službu sme si tento problém všimli a informovali sme o tom operátora. Veríme, že vo veľmi krátkej dobe to bude opravené.

  5. už rok sľubujú apku pre Apple TV a Android TV a o podpore pre iné smart tv ani nehovorím, iné tv služby ich už dávno majú, jednoducho v telekome kašlu na zákazníkov, majú ich dosť tak čo sa trápiť !!!

  6. Je minimálne zaujímavé,že Telekom nemá v ponuke vlastné STB pre túto službu už jeden rok.

Komentáre už nie sú povolené.