Reklama

DVB-T: Plustelka s výhodnejším predplatným na dve zariadenia v domácnosti

Terestriálna platforma Plustelka, ktorú prevádzkuje operátor Towercom, ponúka od tohto týždňa zákazníkom výhodnejšie predplatné na dve zariadenia v domácnosti. Zákazníci, ktorí chcú sledovať platené programy z balíka Plustelka Štandard nezávisle na dvoch televízoroch, si tak môžu predplatiť balíček Plustelka DUO s akciovou cenou 6,99 € mesiac, respektíve pri platbe na 12 mesiacov za 76,89 €. Štandardná cena služby na 12 mesiacov bola pritom doteraz 98,89 €. Ušetriť je tak možné 22 €. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk platí akciová cena balíčka od 11. februára do 31. decembra 2019.
Pokračovanie nižšie:


Špeciálna ponuka je určená nielen novým, ale aj existujúcim zákazníkom, ktorí majú v domácnosti dve zariadenia na príjem Plustelky. Noví zákazníci si môžu balíček Plustelka DUO aktivovať priamo cez aktivačný web, alebo u vybraného predajcu. Zákazníci, ktorí už majú balíček Plustelka Štandard predplatený, musia pre aktiváciu kontaktovať zákaznícku linku.

Pre aktiváciu balíka Plustelka DUO je nutné, aby boli obe zariadenia registrované na rovnakého užívateľa. Nie je teda možné aktivovať balíček na zariadenia, ktoré sú registrované na dve osoby.

Okrem zvýhodnenej ceny za Plustelka DUO stále platí aj akcia na balíček Plustelka Štandard, kedy pri predplatnom na 12 mesiacov získajú zákazníci ďalšie tri mesiace služby zdarma.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2 môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Konečne výhodná ponuka aj pre zákazníkov s dvoma kartami/tv.Plustelka DUO tak podliezla cenu štandardnej káblovky,kde je jednoduché rozbočenie na viac tv v domácnosti.Škoda toho slabého signálu s výpadkami.

  2. Towercom kedy sa prebudíte do reality a spustíte vysielač Bojnice-Prievidza. Keby sme takto pracovali v automobilkách ako pracujete vy v towercome tak nevyrobime ani jedno auto za rok. Vysielač je nachystaný len je problém vo vas towercom.

    1. Naco nam na slovensku automobilky ked pomaly nam zmizne polnohospodarstvo. Z aut sa nenajeme.

    2. dudoPD-aj to je dôvod prečo som opustil anténu a som 4.rok spokojný v Telekome.

    3. @Peter: zaujímavé! Ja robím v automobilke a najem sa. A milióny ďalších ľudí tiež nič nepestujú ani nechovajú a takisto sa najedia… O deľbe práce si už počul? Napríklad na základnej škole na dejepise… 🙂

  3. Nejak im to nefunguje, v zakaznickej zone mi stale pise, ze „Zariadenia nie je mozne prepojit“!

    1. Neviem kto im robi ten web, ale hotova katastrofa. Strasne neprehladne a zlozite.

    2. Aj mne nejde spojiť a napísal som mail na zákaznícku linku že ako mám postupovať spojenie DUO medzi SMIT bezkartový modul a ALMA T300HD lebo mne vypisuje že nie je možné spojiť, kde je problém a ako mám postupovať? Smit bezkartový modul mám platnosť 21.2 a Alma T300HD do 27.4.
      a odpovedala mi mailom:
      Dobrý deň prajem,
      Režim DUO spočíva v synchrónnosti zariadení, teda pri spojení zariadení do
      tohto režimu, nemôže ani na jednom zariadení bežať služba.
      Tak ako píšete, služba DUO bude možná až po 27.4.
      Najjednoduchšie by bolo, predplatiť si modul SMIT ešte na 2 mesiace, a potom
      si zariadenia spojiť do DUO.
      Želám Vám príjemný deň
      Zákaznícke centrum

  4. Pokiaľ som robil objednávky v Firefox alebo Chrome-mal som bezpečnostný problém.V Exploreri išlo všetko hladko.

    1. Lebo Mrkvosaft Infernet Exploder (nie sú to preklepy 🙂 ) na bezpečnosť zvysoka oné… To, že ti nič nehlásil, je nepodstatné.

Komentáre už nie sú povolené.