Reklama

Plustelka predlžuje akciu pri ročnom predplatnom

Všetci zákazníci terestriálnej platformy Plustelka si môžu aj naďalej predplatiť balík Plustelka Štandard za výhodnejších podmienok. Pri predplatení služby na 12 mesiacov dopredu tak operátor ponúka aj naďalej 3 mesiace služby zdarma. Pôvodne mala platiť táto akcia do 15. januára, podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk, ju operátor predĺžil a to až do 30. júna 2019.
Pokračovanie nižšie:


Akciovú ponuku 12+3 mesiace môžu využiť zákazníci na jedno zariadenie iba jedenkrát. Platí to ako pre nových, tak aj súčasných zákazníkov služby. Za cenu 59,88 € s DPH tak získajú balík Plustelka Štandard na 15 mesiacov. V prepočte tak zaplatia za jeden mesiac 3,99 €.

Súčasťou balíka Plustelka Štandard je 21 programov: ČT1, ČT2, Dajto, Discovery, Doma, Eurosport, Eurosport 2, Film+, JOJ Cinema HD, JOJ HD, Markíza HD, Minimax, Prima Cool, Prima Plus, RiK, Sport 1, Sport 2 HD, VH1, Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature. Okrem toho môžu zákazníci samozrejme prijímať aj všetky voľne dostupné programy z celoplošných či miestnych DVB-T/T2 vysielačov. Prípadne si doobjednať ešte aj balík Plustelka Viac či Plustelka Premium.

Vždy aktuálny zoznam šírených staníc v DVB-T môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Musia niečo robiť,lebo postupne budú všetky TV v kóde,okrem RTVS.

  2. JOJ Group ostane FTA … minimálne do roku 2022, či dokedy majú zmluvu.

  3. Preto mohol štát k RTVS zaradiť grátis aj lokálky a regionálky a zvyšok nech je spoplatnený. Bola by to pomoc pre malých vysielateľov, inač postupne z DVB-T odíjdu, lebo nebudú mať na šírenie financie.

    1. A preto musíš urobiť druhú eseročku a budovať regionálne DVB-T2 vysielače po celom Slovensku a prenajímať pozície.

  4. Keby Towercom ponúkal v Plustelke predplatiť si iba Markízu HD, Doma, Dakto a prípadne aj s JOJ HD za cenu napr. 1€ nebo max do 1,5€ tak som okamžite ich zákazník lebo nemienim za ich ďalšie programy čo už mám platit ešte raz.

    1. @Zdeněk – presne ako vraví Ivan 0303, pretoč tanier na Eutelsat 16E, teda ak máš prijímač s podporou HEVC. A ak máš LNB monoblok pre Astru 23,5E + 19,2E a chceš si ponechať príjem z 19,2E, videl som teraz v predaji nový monoblok Ineos s rozostupom 3 stupne. (Aj keď ja by som to radšej riešil multifeedom s použitím Inverto dielectric LNB s úzkym ožarovačom.)

    2. Ivan 0303 + Dampfschiff @ :

      Viem dlhšie o tom Antiksatu a základnom balíčku za 0,99€ mesačne.

      Antiksat má v HD naviac akurát Dajto HD a ostatné stanice Joj Plus, Wau a Doma sú taktiež v SD ako v DVB-T2.

      Problém je v tom že potreba prijímač s HEVC a ešte zakúpiť dekódovaciu kartu.
      Modul na Plustelku mám a setobox na Plustelku môžem mať za 1290 Kč nový alebo za 970 Kč rozbalený.

      Keby v Towercome rozmýšľali ekonomicky tak býk by tiež ponúkali stanice Markízy za 0,99@ a mali by viac zákazníkov pre Plustelku.

    3. Ja o Markízu nestojím,tam nič nedávajú len odpad a reklamy,lepšie by bolo keby mala Plustelka dve ponuky z Markízou a bez Markízy,hneď by som bral tu druhú ponuku,kde nie je Markíza,ani Doma a ani Dajto !

    4. MvTer @ :

      Však nie ako takto som to myslel, že by mohli pokukať tri balíky, iba Joj HD + Markízacke za 0,99@, Standard balík bez predchádzajúceho napr. iba za 4,99€ nebo aj nižšie namiesto stávajúcich 5,99€ kde je všetko dokopy.

    5. Dampfschiff @ :

      Ja mam iba 23,5E so singlom LBN kvôli Markíze, Doma s Dajto a prípadne aj pre TV JOJ, Plusku s WAU pokiaľ nevyhovujú Jojky v SD kvalite z DVB-T.
      Pokiaľ by mi akýkoľvek iný slovenský operátor okrem Skylinku ponúkol oficiálne na moje meno svoje služby tak nebudem Skylinku platiť mesačne dve karty po 3,99€ čo je dokopy 7,98€.

      Riešim iba slovenské základné stanice lebo ostatné mám od káblovky UPC.

      Inak o pozíciu 19,2E nemám vôbec záujem a to skôr o 13E kvôli Supertenisu poľským stanicam.

  5. Ja mám aj TV Senior,s.r.o , no už nemám po 28 rokoch na to síl, v roku 1991 sme platili odvody 100 SK , bolo radosť podnikať , dnes je to trest , hlavne SZČO.

  6. Chem chytat programy Joj Groop Hd vsetky v Hd nove . PRIPAIAM SA KU PANOVY ZDENKOVY Z CIECH DUSAN TIMKO

Komentáre už nie sú povolené.