Reklama

DIGI TV rozšíri HD ponuku a zruší balík Maxi, náhradou má byť drahší Premium

DIGI Slovakia po viac ako štyroch rokoch od spustenia služby Nová DIGI TV ruší doterajší balíček Maxi a nahradzuje ho balíkom Premium. Zmena je platná od novembra a týka sa ako káblovej, tak aj satelitnej služby.

Štandardná cena za nový balík bude ale vyššia. Zatiaľ čo Maxi ponúkal operátor za 12,9 €, nový balíček Premium bude drahší o 0,7 €. Mesačne tak zaň zaplatia zákazníci 13,6 €. Cena základného balíka Štandard zostáva bez zmeny.
Pokračovanie nižšie:


Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk ponechá DIGI TV súčasným zákazníkom ešte v platnosti balík Maxi s tým, že im zostanú všetky doterajšie programy za nezmenenú cenu a to až do skončenia viazanosti. Novým zákazníkom však už balík Maxi k dispozícii nebude, tí si budú môcť predplatiť už len balíky Štandard alebo Premium, prípadne prémiové Extra HBO+ GO či Extra HU+.

Na Premium budú môcť samozrejme prejsť aj súčasní zákazníci. Získajú tak za vyššiu cenu postupne viac nových programov. V doterajšom balíku Maxi nebude už ani dokumentárny kanál BBC Earth HD, ktorý má odštartovať na našom trhu 15. novembra. Novinka tak bude automaticky súčasťou nového balíka Premium.

BBC Earth HD a Ťuki TV HD dočasne pre všetkých
K novému dokumentárnemu programu BBC Earth HD získajú dočasne prístup všetci zákazníci DIGI Slovakia a to až do konca roka 2018. Operátor sa rozhodol sprístupniť program v rámci ochutnávky pre všetkých predplatiteľov, podobne ako detský kanál Ťuki TV HD.

Novinky v ponuke
Okrem už spomínaného kanálu BBC Earth HD zaradí DIGI TV tento mesiac do balíka Štandard aj hudobný kanál TV Folklorika, ktorý bol doteraz iba v platformách Magio TV, Magio Sat a Magio Go. Novinkami budú aj maďarské programy Film4, RTL Gold, Galaxy4 a Prime či HD verzie staníc M1, M2 a TV2, ktoré budú súčasťou prémiového balíka Extra HU+. Okre toho by mala pribudnúť aj HD verzia spravodajského programu ČT 24.

Všetky programy HBO už v HD kvalite
DIGI TV poteší v blízkej dobe aj všetkých predplatiteľov prémiového balíka HBO+ GO. Diváci budú môcť totiž už čoskoro sledovať vo vysokom rozlíšení (HD) nielen hlavný kanál HBO, ale aj zvyšné dva sesterské programy. Presný termín zaradenia programov HBO 2 HD a HBO 3 HD, nie je zatiaľ známy. Malo by to však byť pravdepodobne ešte tento mesiac.

Vždy aktuálnu ponuku satelitných platforiem, teda nielen DIGI TV, aj s technickými parametrami pre príjem, môžete nájsť v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To nedáva hlavu petu.Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk ponechá DIGI TV súčasným zákazníkom ešte v platnosti balík Maxi s tým, že im zostanú všetky doterajšie programy za nezmenenú cenu a to až do skončenia viazanosti. Novým zákazníkom však už balík Maxi k dispozícii nebude, tí si budú môcť predplatiť už len balíky Štandard alebo Premium, prípadne prémiové Extra HBO+ GO či Extra HU+.
    Premium si budú môcť samozrejme aktivovať aj súčasní zákazníci. Získajú tak za vyššiu cenu postupne aj viac nových programov. V doterajšom balíku Maxi nebude už ani dokumentárny kanál BBC Earth HD, ktorý má odštartovať na našom trhu 15. novembra.Večšina zákazníkov má balík Maxi,tak ked 15 novembra začne BBC Earth tak ho nebude mat nik.Balík Maxi zanikne a bude len Premium drahší

    1. Comu nechapes? Ak mas Maxi, budes ho mat dalej. Takto to bolo aj v pripade Extra HU ked vznikol Extra HU+ a bol o 2 eur drahsi.

    2. @f
      Tvojmu jazykovému prejavu.
      – Čomu nerozumieš?
      – Čo nechápeš?

  2. Zákazníci s vyšším balíčkem Premium získají od stejného data (15.11.2018) nový exkluzivní dokumentární kanál BBC Earth HD. Po tomto rozšíření budou mít zákazníci celkem 38 stanic v HD rozlišení za navýšenou cenu 13,60 eur měsíčně. Původní balíček MAXI, který mohl zákazník pořídit za 12,90 eur, byl zrušen. Od listopadu je nabízen balíček Premium za 13,60 eur měsíčně. Obsahuje jinak stejné programy jako původní MAXI.

  3. Mezo bude ? ten kanal som mala rada ,bola to klasika ,

  4. Ludia ako je to s balickom STANDARD? Stoji to 9,60€ alebo 11,10€? V novinach, reklamach, dokonca na webovej stranke je to stale 9,60€, pri podpisovani zmluvy pridaju 1,50€ za prijimac… Stari zakaznici maju tento poplatok v cene alebo? Pride mi trochu zvlastne platit roznu vysku poplatku za rovnaku sluzbu, ale bolo by fer, keby to aspon uviedli vo vyssie spominanych mediach… Je to trochu zavadzajuce…

    1. každý zákazník novej Digi TV platí ešte k balíku Štandard aj prenájom boxu to je 1,50/box.

  5. Balik stoji 9.60€ a prenajom prijmaca alebo CA Modulu 1.50€ . Kedze ich karta je „sparovana“ tak musis platit oba poplatky.

    1. Existujuci zakaznici maju poplatok za prijimac v cene 9,60?

  6. Mám dotaz platím si 6€ za 3 programy HBO momentálne je len jeden.Memala by mi spoločnosť vrátiť 4€ formou dobropisu keďže platím za niečo čo nemám takže to vidím tak že spoločnosť sa Momentálne nezakonne obohacuje!!!!

    1. Ja to vidim tak ze je chyba u teba. Vypni si satelit iba ovladacom a pockaj 10 min a potom ho zase zapni.

Komentáre už nie sú povolené.