Reklama

Skylink pridal do svojej mobilnej služby ďalších šesť nových programov

Po hudobných staniciach VH1 a VH1 Classic obohatil satelitný operátor Skylink svoju mobilnú službu Skylink Live TV o ďalšie nové stanice. Užívatelia internetovej služby môžu tak po novom, podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk, sledovať už aj programy EDGE Sport, Nautical, C Music TV, QYOU HD, Stingray Brava HD a Stingray Classica HD.
Pokračovanie nižšie:


Po poslednom rozšírený Skylink Live TV je tak v službe celkovo už 54 televíznych staníc, respektíve 58, pokiaľ využívajú zákazníci českú verziu.

Skylink Live TV je mobilná služba satelitného operátora Skylink určená štandardne pre všetkých užívateľov s aktívnou dekódovacou kartou. Využívať ju môžu zákazníci nielen v SR, ale aj v celej EÚ. Stačí si len stiahnuť aplikáciu s rovnomenným názvom a prihlásiť sa s prihlasovacími údajmi. Aplikácia je k dispozícii ako pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS a Android, tak aj pre vybrané TV značky Samsung, alebo satelitné prijímače Samsung EVO-S. Okrem toho je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC. Programová ponuka záleží od aktivovaného balíčka na dekódovacej karte.

Okrem živého vysielania tiež Skylink Live TV ponúka užívateľom archív vysielania na sedem dní späť či prístup k videopožičovni. Samozrejmosťou je aj TV Program všetkých staníc v ponuke satelitného operátora.

Kompletný zoznam staníc dostupných v službe Skylink Live TV

Región SR: Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, JOJ HD, Plus HD, Doma HD, Dajto HD, WAU HD, FilmBox, Travel XP HD, ČT1 HD, ČT2 HD, Nova International, Prima PLUS HD, ČT24 HD, ČT Sport HD, ČT:D HD/ČT art HD, TV Barrandov HD, Retro, JOJ Cinema HD, CS Film/CS Mini, Film+, AMC, AXN, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD, EDGE Sport, eSports TV HD, Discovery, National Geographic, Nat Geo Wild HD, Spektrum HD, Viasat Nature, Viasat History, Nautical, Disney Channel, JimJam, Minimax, ducktv, Nickelodeon, RiK, Cartoon Network, QYOU HD, C Music TV, Stingray Brava HD, Stingray Classica HD, VH1, VH1 Classic, Penthouse 1 HD, Reality Kings

Región CZ: ČT1 HD, ČT2 HD, Dvojka HD, Jednotka HD, JOJ Family HD, Markíza International, Nova 2, Nova Action HD, Nova HD, Prima Comedy Central, Prima COOL HD, Prima HD, Prima LOVE, TV Barrandov HD, ČT24 HD, AMC, AXN, CS Film/CS Mini, Film+, FilmBox, JOJ Cinema HD, Nova Cinema HD, Prima MAX HD, ČT Sport HD, EDGE Sport, esportsTV HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD, Discovery, Nat Geo Wild HD, National Geographic, Nautical HD, Prima ZOOM HD, Spektrum HD, Travel XP HD, Viasat History, Viasat Nature, C music TV, QYOU HD, Retro, Stingray Brava HD, Stingray Classica HD, VH1, VH1 Classic, Cartoon Network, ČT:D HD/ČT art HD, Disney Channel, ducktv, JimJam, Minimax, Nickelodeon, RiK, Penthouse 1 HD, Reality Kings

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Počet programov v livetv zavisí aj od balíčka ktorý je predplatený na karte. Tieto nové programy sú iba v balíčku kombi a komplet.

  1. Aplikacia funguje skutocne “ profesionalne“. Prepnutie z programu na program a „zaostrenie“ (prechod z rozlisenia 360×240 na 1920×1080 ) trva na tv Samsung viac ako 15 sekund. Na tv s uhloprieckov viac ako 55″ je to hroza.

    1. u mna je to zalezitost par sekund. pouzivam Android Box a LAN pripojenie. a ty? mozno je problem aj v tom resp. v TV resp. v app. pre TV 😉

    2. Vo väčšine prípadov je to problém pomalého hardwaru v smart TV. Do televízorov sa montujú (alebo sa aspoň donedávna montovali) naozaj mizerné chipsety s biednymi výkonmi. A ani software nebýva optimalizovaný.

    3. Robí to každému a pri tom mám OLED LG za 2500 eur. Kým sa zaostrí, trvá to aj 8 sek.

  2. Kto este v dnešnej dobe používa skylink ide to dole vodou uz dva roky sa vám čudujem ze sa nájdu ešte takí

  3. Dobre programy davaju prec ako History HD teraz Viasat HD a na miesto nich sprostosti a ešte k tomu aj FTA

  4. Skylink- banda podvodníkov. Patria za mreže.
    Takéto svine môžu fungovať iba na Slovensku v štáte bez funkčného súdneho systému.

Komentáre už nie sú povolené.