Reklama

RTL Gold v ponuke satelitnej služby freeSAT

freeSAT rozširuje oficiálne svoju ponuku kanálov v maďarskom jazyku o RTL Gold. Novinku nájdu od dnešného dňa užívatelia dodávaných prijímačov, priamo od operátora UPC DTH, na programovej pozícii číslo 203, majitelia vlastných zariadení si ju môžu naladiť na družici Thor 6 (0,8°W), z frekvencie 11 958 MHz. Kanál je kódovaný a prístup k nemu majú iba predplatitelia programového balíka freeSAT medium HD.
Pokračovanie nižšie:


RTL Gold je k dispozícii na maďarskom trhu od júla 2017, kedy nahradil filmový kanál Film+ 2. Vo vysielaní prináša divákom prevažne vlastné programy so zameraním na zábavu, talk-šou či rôzne súťažné relácie. Z aktuálne programu môžeme spomenúť aspoň Anikó #show, A fal či A Széf.

Anikó Nádaiová je známou postavou maďarského šoubiznisu. Bývalá hviezda reality šou vo svojej relácii Anikó #show diskutuje o bežných témach s obyčajnými ľuďmi.

Súťažná relácia Stena (A fal) prináša každý večer napínavé hľadanie správneho rozhodnutia – a keď začnú loptičky padať labyrintom, súťažiacim môžu priniesť buď šťastie alebo prehru. Či už je rozhodovanie jednoduché alebo sú jeho výsledkom hlučné debaty, súťažiaci musia dospieť k spoločnému záveru.

V súťaži Trezor (A Széf) stoja súťažiaci pred ešte ťažším rozhodnutím – dvojice hráčov nie sú len súpermi, ale zároveň sú v príbuzenskom vzťahu. Na každú otázku okamžite dostanú odpoveď. Musia sa rozhodnúť, či ju príjmu alebo či si vypýtajú inú alternatívu. Ak by aj úplne navzájom nesúhlasili, stále musia ku konečnému rozhodnutiu dospieť spolu.

Technické parametre pre príjem RTL GOLD :
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 11958 MHz
Polarizácia: V
FEC: 7/8
SR: 28000
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Názov: RTL GOLD
Provider: UPC Direct
Video formát: MPEG2
Kódovanie: 1815 (Nagravision),0B02 (Conax),0D97 (Cryptoworks),0653 (Irdeto),1802 (Nagravision),1880 (Nagravision)

PIDy:
Video PID: 0901
Audio PID: 0910
Audio stopy: 910 hun (Mpeg)
PCR PID: 0901
PMT PID: 1000
TSID: 0712
ONID: 1536
SID: 31219
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ďalší hunský odpad nechceme,
    chceme české tie chceme

    1. viki @ :

      Tak se odstěhuj až za Jihlavu do Čech nebo do Prahy když chceš ten český nesledovatelný odpad z Čech!!! Drží tě snad někdo na Slovensku na řetězu nebo s pistolí u hlavy???

    2. @Zdenek – Už lezieš na nervy s tými dookola opakovanými kecmi. Choď si prosím ťa svoje mindráky vylievať niekam inam, tu na to nikto nie je zvedavý.

  2. viki + jozef @ :

    Na Slovensku po slovensku a ne českou hatlaninu z Prahy a Čech co má opravdu velmi daleko do češtiny!!!

  3. Tieto pofidérne „stanice“ sú len na nahlcovanie éteru reklamnou stokou!

    1. presne oproti joj, markize sa nechytajú naše tv majú tolko premierových filmov a seriálov že nove ,prime,barrandov sa môže otom len snívat

    1. Hej, je to srandista. Žije v nejakej alternatívnej realite.

Komentáre už nie sú povolené.